Ik kan mij geen leven zonder tomaten voorstellen en dit is dan ook zeker een van mijn favoriete groenten. Niet alleen om mee te koken en bijvoorbeeld te verwerken in sauzen, maar je kunt ook de hele dag lekker hartig snacken met tomaten.
Gevulde portobello met parelcouscous
Vandaag kwam deze heerlijk geurende, romige gevulde portobello met parelcouscous en spinazie uit mijn oven. Volgens mij echt een gerecht dat weer bewijst dat vegetarisch eten absoluut niet saai of eentonig hoeft te zijn… Zet jij hem ook op het menu voor vanavond?
Rabarber jam maken
Het is weer rabarbertijd! Deze vrolijke roze stengel ligt bij de groenteboer van medio april tot en met juli. Dus geniet er lekker van en ga bijvoorbeeld zelf rabarber jam maken!
Mango Limonade (video) – uit Limonade Kookboek
Met deze zomerse temperaturen is het belangrijk om voldoende te blijven drinken! En met deze homemade mango limonade wordt dat een koud kunstje! Tevens maak je nu ook kans op het kookboek ‘ LIMONADE’ met nog meer lekkere (zomerse) drankjes om van te genieten!
Lasagne Bolognese
In aanloop naar de zomer, staat er bij ons steeds vaker een pasta gerecht op tafel. Deze zijn vaak met weinig ingrediënten namelijk heel vlug klaar. Maar de pasta schotels worden ook een steeds groter favoriet, omdat je ze gewoonweg in de oven schuift en weer lekker buiten in het zonnetje kunt gaan zitten. Deze lasagne…
De Week van Nieuw Maastricht (Vlog)
Deze foodie verbleef 2 dagen in het prachtige Maastricht! Dus ik neem jullie mee op bloggersreis door deze mooie, hippe stad. Met toffee nieuwe hotspots, uiteraard gaan we lekker shoppen en genieten van Bourgondisch Maastricht in deze vlog over De week van Nieuw Maastricht!
Pizza met spinazie en geitenkaas
Deze vegetarische pizza maak je met roomkaas, spinazie, geitenkaas en dadels. Een mooie midden-oosters alternatief voor de Italiaanse pizza!