Deze pita chips komen uit het ‘Borreltijd’ kookboek van Susan Aretz! De knapperige pitachips zijn heerlijk om te serveren met tahin borrel boter, wat het een geweldige set maakt voor op een Tel Aviv style borrelplank!
Pindakaas cheesecake balls (Keto Fat Bombs)
Volg jij een ketogeen dieet en zoek je een lekkere, snelle snack om je trek te stillen? Deze Keto Fat bombs maakte ik van roomkaas en pindakaas en zijn zeer eenvoudig om te maken. Voorkom vastgrijpen in een ongezonde snack want met dit recept heb je altijd een keto proof snack balletje op voorraad!
Kinder Bueno Taart
Het werd weer eens hoog tijd voor een taart recept en deze keer raakte ik helemaal geïnspireerd door de Kinder Bueno! Het resultaat is deze stapeltaart met zachte koffie cake, praline crème en natuurlijk Kinder Bueno toppings!
Koekjes met M&Ms – uit het Kinder Bakboek
Deze keer heb ik een bijzondere kookvideo gemaakt! Ik sta namelijk in de keuken met mijn dochter en wij gaan koekjes met M&Ms maken uit het Kinder Bakboek van Laura’s Bakery!
Restaurant ‘t Kalkoentje in Rhenen
Vorige maand was mijn echtgenoot jarig, maar een groot feest zat er dit jaar niet in natuurlijk. Dus besloot ik om hem te trakteren op een lunch bij ‘t Kalkoentje in Rhenen. Op een van de meest idyllische plekjes in Nederland die ik ken en waar ik jullie ook van op de hoogte moet stellen.
Eimuffins met quinoa en kaas
Het is eindelijk weer een Meatless Monday! En wat dacht je van lekkere eimuffins met quinoa, blauwe kaas en champignons op tafel vanavond? Het is een gezond en vegetarisch gerecht vol verstopte groenten.
Steak bereiden op de BBQ
Er zijn verschillende manieren om de perfecte steak te bereiden! Na een paar jaar steaks op de barbecue gemaakt te hebben, deel ik graag mijn favoriete manier van steaks bereiden. Van snijden, invriezen, kruiden, voorgaren en bakken op de barbecue! Jij kunt met deze tips nu ook zelf aan de slag met gegrilde steaks maken!