Met dit koude weer krijg ik geen genoegen van stamppot en aardappelpuree. Deze knolselderij puree met zeebaars is dan ook een regelrechte topper om op tafel te zetten, met lekker veel vezels en die heerlijke ‘selderij’ smaak. Een mooi gerecht ook voor de feestdagen.
Zelf Glühwein maken (fruitig en pittig variant)
Glühwein alleen voor rondom de Kerst? Nee hoor! Dit overheerlijke drankje kun je gerust de hele winter blijven drinken. En zelf glühwein maken is ook nog eens heel gemakkelijk! Ik maakte deze 2 heerlijke alternatieven op de traditionele glühwein: een zoete & fruitige variant en een lekker kruidige & pittige variant. Voor ieder wat wils!
Fotodagboek December 2016
Ik durf oprecht te zeggen dat ik deze maand behoorlijk wat kilootjes ben aangekomen hoor. Okee, mijn buik groeit natuurlijk als een malle tijdens de zwangerschap, maar dat neemt niet weg dat ik toch alweer aardig een onderkin gekweekt hebt, door al dat lekkere eten deze maand.
De Beste Wensen voor 2017
Hi Allemaal! Namens Dylan en mij een bedankje naar iedereen die deze blog volgt! 2016 was een prachtig jaar, waarin niet alleen de blog enorm is gegroeid, maar ook wij als persoontjes. Met de komst van Nanda, Vincent en diverse mooie samenwerkingen met coole merken en bedrijven, kan ik oprecht zeggen dat ik trots ben…
Restaurant Amerikana in Utrecht
Mijn man en ik kunnen ons prima vinden in de Amerikaanse keuken. Niet alleen burgers en spareribs hoor, maar Multi Cultureel Amerika heeft natuurlijk nog veel meer in petto. En dat proef je bij Restaurant Amerikana aan de Catharijnesingel in Utrecht. Net buiten het drukke stadscentrum gelegen vind je dit Amerikaanse restaurant, maar dan met…
Charlie’s Rotterdam (Pathé Schouwburgplein)
Het oudste bioscoopbedrijf ter wereld is aan het innoveren. Pathe is namelijk bezig met concept winkels en restaurants bij een aantal van hun bioscopen. Van een gourmet popcornbar bij Pathe Zwolle tot en met het Fast-dining restaurant Charlie’s Rotterdam. Een open en toegankelijk concept restaurant voor iedere soort bioscoopbezoeker. Wij mochten alvast even komen kijken en…
Mini Pizza’s maken (glutenvrij)
(Sponsored) – Ik kan elke week pizza eten. Het liefst zelfgemaakt, en lekker vers. En met de feestdagen in aantocht leek het me leuk om eens mini pizza’s te maken. Een eenvoudig voorafje of borrelhapje en je kunt natuurlijk volop variëren met beleg.