• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
    • Bakrecepten
    • Bijgerechten
    • Borrelhapjes en Snacks
    • Cake recepten
    • Deeg recepten
    • Dips, Dressing en Saus Recepten
    • Drankjes recepten
    • Gevogelte Recepten
    • High Tea Recepten
    • How-to en tutorials
    • Koekjes recepten
    • Lunch recepten
    • Nagerechten
    • Ontbijt Recepten
    • Pasta Recepten
    • Pizza Recepten
    • Salade recepten
    • Smoothie Recepten
    • Soep Recepten
    • Taart Recepten
    • Vegetarische Recepten
    • Vis Recepten
    • Vlees Recepten
    • Voorgerechten
  • Internationale Keukens
    • Afrikaanse Keuken
    • Amerikaanse Keuken
    • Argentijnse Keuken
    • Australische Keuken
    • Aziatische Keuken
    • Balkan Keuken
    • Belgische Keuken
    • Britse Keuken
    • Caribische Keuken
    • Chinese Keuken
    • Duitse Keuken
    • Franse Keuken
    • Griekse Keuken
    • Hongaarse Keuken
    • Ierse Keuken
    • Indiase Keuken
    • Indonesische Keuken
    • Italiaanse Keuken
    • Japanse Keuken
    • Koreaanse Keuken
    • Levantijnse Keuken
    • Marokkaanse Keuken
    • Mediterrane Keuken
    • Mexicaanse Keuken
    • Nederlandse Keuken
    • Oostenrijkse Keuken
    • Peruaanse Keuken
    • Portugese Keuken
    • Russische Keuken
    • Scandinavische Keuken
    • Spaanse Keuken
    • Surinaamse Keuken
    • Tex-Mex Keuken
    • Thaise Keuken
    • Turkse Keuken
    • Vietnamese Keuken
    • Zwitserse Keuken
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Betty
    • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube

Granola met pindakaas

7 april 2017 Door Betina Oostveen 1 Reactie

granola met pindakaas maken recept bettys kitchen ontbijt tip

Voor wie geen genoegen kan krijgen van pindakaas, heb ik een heerlijk ontbijtrecept voor jullie. Ga lekker ontbijten met homemade granola met pindakaas! Ik ben immers groot fan van bakplaten vol granola te maken en een variant met pindakaas ontbrak nog op onze ontbijttafel. Strooi een paar lepels granola met pindakaas over de yoghurt of kwark en geniet van een lekker zoute-pinda’s, afgewisseld met zoete rozijnen en gojibessen.

Category: Ontbijt Recepten Tags: amandelen, Amerikaanse keuken, brunch, Glutenvrij, gojibessen, granola, havermout, honing, kaneel, lijnzaad, pindakaas, pompoenpitten, rozijnen, suikervrij, Voedselzandloper

Mexicaanse Maissoep

4 april 2017 Door Betina Oostveen 3 Reacties

mexicaanse maissoep vegetarisch met nacho's recept

Tijdens wat zomerse dagen staat bij ons dikwijls een (maaltijd)soep op het menu. En deze Mexicaanse Maissoep doet je zeker verlangen naar de zomervakantie of een trip naar Mexico.

Category: Soep Recepten Tags: bleekselderij, budget koken, cannelini bonen, Glutenvrij, knoflook, komijn, koriander, mais, nacho's, peulvruchten, rode peper, Tex Mex keuken, uien, Voedselzandloper

Boterkoek met gember en citroen

3 april 2017 Door Betina Oostveen Reageer

recept boterkoek met citroen en gember © bettyskitchen.nl

Zelf boterkoek maken is zo gemakkelijk! Je hebt er slechts een paar ingredienten voor nodig en het is ook nog eens typisch Hollands! Ter variatie maakte ik deze boterkoek met gember en citroen en dat bleek een super lekker recept!

Category: Bakrecepten, Koekjes recepten Tags: bloem, boterkoek, citroen, gember, Nederlandse keuken, pasen, pecannoten, roomboter, suiker

Gegratineerde aubergine pizza’s

3 april 2017 Door Nanda Appelman Reageer

Gegratineerde aubergine pizza

De Meatless Monday vandaag zijn deze gegratineerde aubergine pizza’s. Mijn guilty pleasure is dus pizza. Maar ik baal er zo van dat deze vaak rechtstreeks op je heupen gaat zitten! Dat vroeg dus om een gezonder alternatief!

Category: Vegetarische Hoofdgerechten Tags: aubergines, geitenkaas, Glutenvrij, hoofdgerechten, Nanda Appelman, paneermeel, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, prei, rucola, tomatensaus, vegetarisch

Gehaktballen met ei (Scotch Eggs)

31 maart 2017 Door Betina Oostveen 3 Reacties

Gehaktballen met ei (Scotch Eggs) Schotse eieren amuse of borrel hapje paas recepten

Tijdens pasen genieten we van paasrecepten. Deze gefrituurde gehaktballetjes met ei worden in Engeland Scottch Eggs genoemd en zijn een heel bekend luxe borrelhap.

Category: Voorgerechten Tags: Britse keuken, eieren, gehakt, meatloaf, Paas Recepten, pankow, rundvlees, tijm, varkensvlees

Fotodagboek Maart 2017

30 maart 2017 Door Betina Oostveen Reageer

fotodagboek maart 2017 bettyskitchen

In Februari lag er nog sneeuw in Nederland en in Maart tikken we gewoon de 20+ graden aan. Maart roert zeker zijn staart! Maar ik heb ondertussen ook niet stilgezeten hoor. Er staat weer een nieuw fotodagboek online! Van het ontdekken van een nieuwe brunch spots en eten met stokjes tot  hotdogs met bladgoud, en het in elkaar zetten van de baby stoel. Je leest het allemaal in dit nieuwe fotodagboek van Maart.

Category: Persoonlijk Tags: Chocolate Makers, fotodagboek, Harry Potter, Madeleine Bar Bistro, movies, persoonlijk, Stokke, Teds All Day Brunch, Tiger Mama, trouwen, Utrecht

Blini met gerookte zalm

29 maart 2017 Door Betina Oostveen 2 Reacties

blini met gerookte zalm en creme fraiche

Blini met gerookte zalm is een klassiek gerecht. Blini zijn namelijk kleine Russische pannenkoekjes gemaakt van onder andere boekweitmeel en stijfgeklopt eiwit. Het resultaat is een luchtig maar hartig alternatief voor poffertjes en dus goed geschikt voor hartig beleg zoals zalm. Je zou ze echt een keertje moeten proberen!

Category: Borrelhapjes en Snacks, Lunch recepten Tags: bakpoeder, bloem, boekweit, citroen, eieren, gerookte zalm, melk, Paas Recepten, pannenkoeken, poffertjes, Russische keuken, Vis, zure room

« Vorige
Volgende »

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#PISTACHETREND

recepten voor Pasen

Het voorjaar kleurt groen dankzij de pistache trend! Check de recepten hier:

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept alfajores koekjes met dulche de leche © bettyskitchen.nl

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

recept croissant wafel met pistache creme © bettyskitchen.nl

Croissant Wafel met Pistache Creme

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept loaded nachos met gehakt © bettyskitchen.nl

Loaded Nachos met Gehakt (uit de oven)

recept vegetarische Pissaladière met prei en olijven © bettyskitchen.nl

Pissaladière met prei en olijven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

pasta datterini met burrata © bettyskitchen.nl

Pasta ‘Datterini’ met burrata

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2025 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee