Op een warme, broeierige zomerdag reis ik af naar Amsterdam. Ik ga namelijk ‘Shaken en Koken met Gin’. En das mooi, want ik kan wel wat verkoeling gebruiken op deze snikhete dag! Deze zomer kun je namelijk niet om de Gin-Tonic heen! Heel het land is in de ban van dit drankje en de keuze is…
Rabarbertaart met Frangipane
Deze luxe rabarbertaart met frangipane en rozensiroop is afkomstig van de Britse Michelin sterren chef Tommy Banks. Dan weet je gewoon dat dit een hele bijzondere taart moet zijn!
Pitabroodjes met ei en spek
De zomervakantie in Betty’s Kitchen is bijna ten einde, maar dat neemt niet weg dat ik de afgelopen twee weken steeds opstond met een goed idee. Zo ook deze pita broodjes met ei en spek.
Allerhande Box
Gemakt dient de mensch! En dat bleek wel de afgelopen jaren met de komst van verschillende maaltijdboxen. We leiden allemaal een druk bestaan en soms weet je gewoon even niet meer wat je nou vanavond op tafel moet gaan zetten. Op deze website hebben jullie al vaker verschillende, zogehete foodboxen voorbij zien komen en nu…
Chocolade Crème brûlée met rode peper
Dit is het laatste recept van de Mexicaanse weken op de blog. En dan moeten we natuurlijk ook afsluiten met een dessert! Deze Mexicaanse potjes met chocolade crème brûlée is het ideale toetje na je Mexicaanse borrel of feestje. Wist je dat chocolade en rode peper namelijk heel goed samen gaan?
Bloemkoolpizza
Wist je dat je ook een pizzabodem van bloemkool kunt maken. Deze zogehete bloemkoolpizza is een hit op Pinterest en een glutenvrij en low carbs alternatief op de gewone pizza. Deze bloemkoolpizza beleg je natuurlijk met jouw favoriete toppings en bak je alleen nog even af in de oven. Ik ben benieuwd wat jullie er van gaan vinden!
Quesadillas met chorizo
De Mexicaanse keuken staat voor pure comfortfood en ik heb dan nog een overheerlijk quesadilla recept voor jullie. Dit is toch wel de absolute favoriet want deze quesadillas met chorizo en jalapeno zijn namelijk lekker pittig van smaak!