Afgelopen maand bezocht ik de Zuidas in Amsterdam voor lekkere en bijzondere hotspots. Circl Restaurant is er weer precies zo een die je gewoonweg moet ervaren. Gelegen in het unieke Circl Paviljoen aan de Gustav Mahlerplein. Circl is een initiatief van ABN-Amro, welke reeds gevestigd is in Zuidas, en die de circulaire economie stimuleert. Van…
Hartige courgettecake met mais en kaas
Voor de Meatless Monday van vandaag kun je deze hartige courgettecake met mais en kaas absoluut op het menu zetten! Een heerlijke vegetarische cake die je kunt serveren met bijvoorbeeld een salade erbij. En heb je een plak over dan bewaar je die lekker als tussendoortje voor de dag erna!
Eten op de Euromast in Rotterdam
Zijn jullie ooit wel eens wezen eten op de Euromast in Rotterdam? Of Uberhaubt wel eens de Euromast op geweest? Met een beetje schaamrood moet ik bekennen dat voor mij pas vorige maand de eerste keer was. Er moet namelijk een eerste keer voor alles zijn, dus genoot ik afgelopen maand van een diner op…
Pompoenrisotto met spek en geitenkaas
Pompoen is voor mij het ultieme product voor de herfst. Ik roosterde een kleine oranje bolpompoen en maakte er deze heerlijke pompoenrisotto met spek, geitenkaas, Parmezaanse kaas en salie van.
Winterlicht op fort-eiland Pampus Amsterdam
Van 4 november t/m 17 december 2017 vindt het winterse, culinaire avontuur Winterlicht plaats op fort-eiland Pampus. Tijd voor een bezoek! Afgelopen zomer bezocht ik ook het leuke foodfestival Proef Pampus, waarbij de ongedwongen, relaxte eilandsfeer overheerste. Nu was ik onder de indruk van de intieme, warme sfeer die de organisatoren met pop-up restaurant Winterlicht weten…
Kaasmuffins met pompoen en spinazie
Check deze vegetarische kaasmuffins met pompoen en spinazie: die zijn toch gewoonweg een feestje op je bord? Het kleurrijke herfsttafereel voorziet je van een flinke dosis groente en vitamientjes, zeker als je er nog een spinazie salade bij serveert. Dit recept voor kaasmuffins met pompoen is ideaal voor een maandag in de herfst. Het dagje…
Escoffier in The Park Rotterdam
Wist je dat Auguste Escoffier (1846-1935) de grondlegger is van de Franse Haute Cuisine? Deze komende 10 dagen wordt er dan ook een speciaal eerbetoon aan hem gebracht, tijdens de Escoffier dagen in the Park Rotterdam. En als 6 top chefs, met totaal 6 Michelin Sterren, de handen ineen slaan om een prachtig menu hiervoor…