“Schipper, mag ik overvaren?” Want komende zomer is er weer een hoop lekkers te beleven op Texel! Het eiland is al een geliefde bestemming voor een weekendje weg en deze zomer vind er ook nog eens het Beach Food Festival plaats. Men neme een veerboot vanaf Den Helder en kan daarna lekker genieten van een…
Kip met pindasaus en boontjes
Dit recept voor kip met pindasaus, boontjes en rijst is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Makkelijk te bereiden en zelf de pindasaus zet je in een mum van tijd op tafel. Een doordeweekse maaltijd voor proteine en vezels.
Italiaanse omelet met spinazie
Deze Italiaanse omelet met spinazie en geraspte kaas is een heerlijk voedzaam ontbijt of zelfs lunch. Lekker low carb of zelfs keto proof en volledig glutenvrij! En met de basilicum en pijnboompitten voeg je niet alleen meer smaak toe, maar ook een extra portie gezonde vetten.
Something about Food TAG
Hi Allemaal, het werd weer eens tijd voor een nieuwe TAG! Ik vind het altijd zo leuk om de tags van andere (food)bloggers terug te lezen en om te kijken in hoeverre wij mensen eigenlijk allemaal gewoon op elkaar lijken. Vandaag heb ik dan ook de ‘Something About Food TAG‘ ingevuld en de antwoorden lees…
Slagroomtaart met aardbeien
Zoals jullie in mijn fotodagboek hebben kunnen lezen, was ik onlangs op bezoek Bij Robèrt van Beckhoven voor een blogevent van Quooker. Naast een rondleiding, kregen wij ook een workshop en hebben daarbij een makkelijke en verrukkelijke slagroomtaart met aardbeien gemaakt. Een taartje dat je thuis heel eenvoudig zelf kunt namaken en kunt serveren bij…
Fotodagboek Mei 2016
Oh lieve mensen, wat een Mei maand heb ik weer achter de rug. Het was, zeg maar gerust, helemaal ‘mijn’ maand. Boordevol toffe events en ontmoetingen. Ik neem jullie gauw mee voor een kijkje in mijn foodbloggers bestaan.
Thaise Panang curry met varkensvlees
De Thaise rode curry is iedereen wellicht wel bekend. Maar ben je ook al bekend met de Panang curry? Hierbij wordt mals gestoof vlees geserveerd in een rode curry gemaakt van pinda’s en limoenblad.