• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
    • Bakrecepten
    • Bijgerechten
    • Borrelhapjes en Snacks
    • Cake recepten
    • Deeg recepten
    • Dips, Dressing en Saus Recepten
    • Drankjes recepten
    • Gevogelte Recepten
    • High Tea Recepten
    • How-to en tutorials
    • Koekjes recepten
    • Lunch recepten
    • Nagerechten
    • Ontbijt Recepten
    • Pasta Recepten
    • Pizza Recepten
    • Salade recepten
    • Smoothie Recepten
    • Soep Recepten
    • Taart Recepten
    • Vegetarische Recepten
    • Vis Recepten
    • Vlees Recepten
    • Voorgerechten
  • Internationale Keukens
    • Afrikaanse Keuken
    • Amerikaanse Keuken
    • Argentijnse Keuken
    • Australische Keuken
    • Aziatische Keuken
    • Balkan Keuken
    • Belgische Keuken
    • Britse Keuken
    • Caribische Keuken
    • Chinese Keuken
    • Duitse Keuken
    • Franse Keuken
    • Griekse Keuken
    • Hongaarse Keuken
    • Ierse Keuken
    • Indiase Keuken
    • Indonesische Keuken
    • Italiaanse Keuken
    • Japanse Keuken
    • Koreaanse Keuken
    • Levantijnse Keuken
    • Marokkaanse Keuken
    • Mediterrane Keuken
    • Mexicaanse Keuken
    • Nederlandse Keuken
    • Oostenrijkse Keuken
    • Peruaanse Keuken
    • Portugese Keuken
    • Russische Keuken
    • Scandinavische Keuken
    • Spaanse Keuken
    • Surinaamse Keuken
    • Tex-Mex Keuken
    • Thaise Keuken
    • Turkse Keuken
    • Vietnamese Keuken
    • Zwitserse Keuken
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Betty
    • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube

Indonesische gehaktballetjes

18 november 2016 Door Betina Oostveen Reageer

Indonesische gehaktballetjes uit de Keuken Kampioen Battle

Foodbloggers vinden het leuk om kookwedstrijden met elkaar te voeren. En als ik gevraagd wordt om mee te doen aan de Gehaktbal Battle van Keuken Kampioen, dan weet ik meteen dat ik deze Indonesische gehaktballetjes in de strijd ga gooien. Heerlijke zachte balletjes met gember, ketjap, kokos en sambal! Heerlijk met nasi, bami of als borrelhap te serveren

Category: Vlees Recepten Tags: foodbloggers, gehakt, gehaktbal, gember, Glutenvrij, Indonesische keuken, ketjap, ketjap manis, Keuken Kampioen, knoflook, kokos, koriander, pinda's, pindakaas, pindasaus, sambal, samenwerkingen, seroendeng, sjalotten

Alan & Pim’s Kiprestaurant in Scheveningen

18 november 2016 Door Vincent Nijhof Reageer

alan & pim's kiprestaurant scheveningen vincent nijhof bettyskitchen

************************ Dit restaurant is inmiddels gesloten *********************** Door Vincent – Onlangs waren wij een dagje uitwaaien op Scheveningen en daar krijgt een mens flinke trek van. En heel kippetje van Alan & Pim’s Kiprestaurant in Scheveningen gaat er dan zeker ook wel in! Dit eigenwijze Kiprestaurant is een betaand concept uit Rotterdam. En afgelopen augustus…

Lees Meer

Category: Restaurants in Den Haag Tags: Rotterdam, Scheveningen, Vincent Nijhof

Minestronesoep met groene kool en ravioli

17 november 2016 Door Betina Oostveen 2 Reacties

Minestronesoep met groene kool en tortellini

Ik ben dol op Minestronesoep. Het is de ideale manier om (restjes) groente te verwerken tot een Italiaanse groentesoep. En deze Minestronesoep met groene kool en ravioli past perfect bij dit herfstachtige weer. Boordevol verrukkelijke najaars smaken, zoals Cavolo Nero kool, kastanjechampignons en zelfs een schepje truffel.

Category: Soep Recepten Tags: cavolo nero, champignons, groene kool, Italiaanse Keuken, minestrone, tortellini, truffel, vegetarisch

Blote Billetjes in het gras (snijbonenstamppot)

15 november 2016 Door Betina Oostveen Reageer

Blote Billetjes in het gras (snijbonenstamppot)

Als je de naam  Blote Billetjes in het Gras hoort, denk je misschien in de eerste instantie niet aan een lekkere winters gerecht. Maar dit vunzige naampje staat toch garant voor een overheerlijke snijbonenstamppot. Ideaal voor deze tijd van het jaar, waarin de stamppotten juist weer veelvuldig op tafel komen. En boordevol groente en vitamientjes.

Category: Vis Recepten Tags: aardappels, Glutenvrij, kabeljauw, roomboter, snijbonen, stamppot, Vis, witte bonen

10x Foodie kerstcadeau voor haar

13 november 2016 Door Betina Oostveen Reageer

10x foodie kerstcadeau voor haar

(Sponsored) – Zit je met je handen in het haar, omdat je niet weet wat je de kerstman moet vragen dit jaar? Check hier dan 10x inspiratie voor een foodie kerstcadeau voor haar. Stuk voor stuk allemaal leuke, gekke en handige items, waar elk foodiehart sneller van gaat kloppen. En als je niet kunt kiezen,…

Lees Meer

Category: Gadgets en Keukenapparatuur Tags: cadeau's, fonq.nl, Gadgets, keukenapparatuur, lifestyle, Lijstjes, RadBag, Radbag.nl, samenwerkingen

Havermout cappuccino

12 november 2016 Door Betina Oostveen 1 Reactie

recept havermout cappuccino ontbijt © bettyskitchen.nl

Wat een koude en barre herfstweek hebben we achter de rug. Dus het werd hoog tijd voor een hartverwarmend ontbijtje! Deze havermout cappuccino is er dan ook speciaal voor gemaakt om ons de herfst door te helpen. Het is een combinatie van mijn twee favoriete ontbijtbenodigdheden: een lekkere warme kom havermoutpap en een fluweelzachte sojamelk…

Lees Meer

Category: Ontbijt Recepten Tags: amandelmelk, Glutenvrij, havermout, havermoutpap, kaneel, koffie, lactosevrij, sojamelk, Voedselzandloper

Witlofsalade met verse vijgen en geitenkaas

11 november 2016 Door Nanda Appelman Reageer

Witlofsalade met verse vijgen en geitenkaas

Als lunchrecept voor vandaag heb ik een witlofsalade gemaakt met verse vijgen en geitenkaas. Sinds de herfst is begonnen kon ik al niet wachten tot er weer verse vijgen beschikbaar waren. In deze salade heb ik de vijgen, naast hoofdingrediënt, ook gebruikt om een dressing van te maken.

Category: Salade recepten Tags: ciabatta, geitenkaas, Glutenvrij, Low Carb, Nanda Appelman, radijsjes, vegetarisch, vijgen, walnoten, witlof

« Vorige
Volgende »

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#PISTACHETREND

recepten voor Pasen

Het voorjaar kleurt groen dankzij de pistache trend! Check de recepten hier:

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept alfajores koekjes met dulche de leche © bettyskitchen.nl

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

recept croissant wafel met pistache creme © bettyskitchen.nl

Croissant Wafel met Pistache Creme

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept loaded nachos met gehakt © bettyskitchen.nl

Loaded Nachos met Gehakt (uit de oven)

recept vegetarische Pissaladière met prei en olijven © bettyskitchen.nl

Pissaladière met prei en olijven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

pasta datterini met burrata © bettyskitchen.nl

Pasta ‘Datterini’ met burrata

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2025 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee