Foodbloggers vinden het leuk om kookwedstrijden met elkaar te voeren. En als ik gevraagd wordt om mee te doen aan de Gehaktbal Battle van Keuken Kampioen, dan weet ik meteen dat ik deze Indonesische gehaktballetjes in de strijd ga gooien. Heerlijke zachte balletjes met gember, ketjap, kokos en sambal! Heerlijk met nasi, bami of als borrelhap te serveren
Alan & Pim’s Kiprestaurant in Scheveningen
************************ Dit restaurant is inmiddels gesloten *********************** Door Vincent – Onlangs waren wij een dagje uitwaaien op Scheveningen en daar krijgt een mens flinke trek van. En heel kippetje van Alan & Pim’s Kiprestaurant in Scheveningen gaat er dan zeker ook wel in! Dit eigenwijze Kiprestaurant is een betaand concept uit Rotterdam. En afgelopen augustus…
Minestronesoep met groene kool en ravioli
Ik ben dol op Minestronesoep. Het is de ideale manier om (restjes) groente te verwerken tot een Italiaanse groentesoep. En deze Minestronesoep met groene kool en ravioli past perfect bij dit herfstachtige weer. Boordevol verrukkelijke najaars smaken, zoals Cavolo Nero kool, kastanjechampignons en zelfs een schepje truffel.
Blote Billetjes in het gras (snijbonenstamppot)
Als je de naam Blote Billetjes in het Gras hoort, denk je misschien in de eerste instantie niet aan een lekkere winters gerecht. Maar dit vunzige naampje staat toch garant voor een overheerlijke snijbonenstamppot. Ideaal voor deze tijd van het jaar, waarin de stamppotten juist weer veelvuldig op tafel komen. En boordevol groente en vitamientjes.
10x Foodie kerstcadeau voor haar
(Sponsored) – Zit je met je handen in het haar, omdat je niet weet wat je de kerstman moet vragen dit jaar? Check hier dan 10x inspiratie voor een foodie kerstcadeau voor haar. Stuk voor stuk allemaal leuke, gekke en handige items, waar elk foodiehart sneller van gaat kloppen. En als je niet kunt kiezen,…
Havermout cappuccino
Wat een koude en barre herfstweek hebben we achter de rug. Dus het werd hoog tijd voor een hartverwarmend ontbijtje! Deze havermout cappuccino is er dan ook speciaal voor gemaakt om ons de herfst door te helpen. Het is een combinatie van mijn twee favoriete ontbijtbenodigdheden: een lekkere warme kom havermoutpap en een fluweelzachte sojamelk…
Witlofsalade met verse vijgen en geitenkaas
Als lunchrecept voor vandaag heb ik een witlofsalade gemaakt met verse vijgen en geitenkaas. Sinds de herfst is begonnen kon ik al niet wachten tot er weer verse vijgen beschikbaar waren. In deze salade heb ik de vijgen, naast hoofdingrediënt, ook gebruikt om een dressing van te maken.