Wat ben ik blij dat ik deze heerlijke en gezonde lekkernij heb ontdekt! Laatst zag ik een soort bananen bonbons voorbijkomen, maar deze waren gedoopt in gesmolten chocola. Superlekker natuurlijk, maar helaas iets minder gezond. Daarom ging ik aan de slag met het maken van gezonde bananen bonbons.
Vind en boek culinaire belevenissen op FoodX.nl!
Door Nanda – Wisten jullie al dat ik afgelopen jaar samen met goede vriendin Leonie het boekingsplatform FoodX.nl heb opgericht? Dit is een boekingsplatform met unieke culinaire belevenissen, zoals proeverijen, workshops, kookdemonstraties en bijzondere diners. Jawel, ook buiten het schrijven van blogs voor Betty’s Kitchen ben ik altijd met eten bezig…
Zwarte Bonensoep
Met dit koude weer staan bij ons steeds lekkere, kruidige en hartverwarmende gerechten op tafel. Deze zwarte bonensoep is er eentje die je dan zeker ook eens een keertje moet proberen.
Champignonrisotto uit de oven
Romige risotto met kaas is voor mij echt ultiem comfortfood. Ben jij net zo gek op risotto als ik? Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze champignonrisotto uit de oven!
Macadamia Honingtaart
De laatste weken zijn de noten niet meer aan te slepen bij ons thuis. De kleine zal er wel behoefte aan hebben, zoveel zin heb ik er in. En toen ik dit recept voor een Macadamia Honingtaart tegenkwam, wist ik dat ik die meteen moest gaan maken.
Reisblog: Lekker eten in Barcelona
Door Nanda – Dat je in Barcelona lekker kunt eten en drinken vermoedde ik al. Maar zo lekker eten in Barcelona, had ik niet verwacht. Onlangs was ik een lang weekend in deze prachtige stad en ik denk dat ik een paar kilo zwaarder het vliegtuig terugnam. Dat culinaire genot wil ik jullie natuurlijk niet…
Fotodagboek Januari 2017
Ik durf oprecht te zeggen dat ik deze maand behoorlijk wat kilootjes ben aangekomen hoor. Okee, mijn buik groeit natuurlijk als een malle tijdens de zwangerschap, maar dat neemt niet weg dat ik toch alweer aardig een onderkin gekweekt hebt, door al dat lekkere eten deze maand.