Vandaag heb ik wederom een korte resto review van twee The Fork Insider restaurant in Utrecht. Restaurants Le Jardin en SIMPLE zijn namelijk voortreffelijke restaurants in mijn stad Utrecht en vertel je graag wat ze zo bijzonder maakt!
Havermouttaart met chocolade room
Hiep Hiep Hoera! Deze dame is jarig en dat vieren we vandaag met een lekker ontbijt! Ik maakte namelijk deze havermouttaart met chocolade room! Hij is feestelijk, een tikkeltje gezonder, maar bovenal erg lekker! Vier jij ook mijn verjaardag mee met een stukje havermouttaart met chocolade?
Mijn Beauty Ritueel
Morgen ben ik jarig en wordt maar liefst 37 jaar oud. Wie had dat gedacht? Omdat ik onlangs via Social Media veel vragen kreeg over eventuele ingrepen, mijn beauty ritueel en welke producten ik gebruik, besloot ik om er een blogpost aan te wijden.
Brie taartjes met vijgen en pecannoten
Dit vegetarische gerecht heb je in mum van tijd op tafel staan, dus maak van jouw doordeweekse avond gewoon een feestdag! Je kunt deze bladerdeeg brie taartjes met vijgen en pecannoten bereiden als voorgerecht, lunch, licht diner of hapje voor bij de borrel.
Restaurant IDRW in Rotterdam (In den Rustwat)
Ik neem jullie mee naar het mooie Kralingen en restaurant IDRW in Rotterdam. Onderaan de Honingerdijk vindt je dit het weggestopte juweeltje. De naam is een afkorting voor In Den Rustwat: een authentieke herberg uit 1597, dat omgedoopt is tot een stijlvol restaurant.
Galette met appel en frangipane
Het najaar is natuurlijk het seizoen van de appels, dus hoog tijd voor een zoete versnapering met appel, voor bij de thee. Deze galette met appel is voorzien van frangipane en is de rood kleurende Red Love appel!
Toblerone Mousse maken
Liefhebbers van chocolade maken natuurlijk ook hun eigen chocolade mousse met toblerone! De repen komen steevast mee naar huis na een vliegreis en ik maakte een kookvideo met toblerone mousse!