Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar anno 2015 is ook ons snackcultuur veranderd! Het liefst frituren we zo min mogelijk in olie, en gaan we liever voor een snacks uit de oven. Daarom teste wij de ‘ gebakken lucht’ principe van de Philips AirFryer XL.
Bruine bonen schotel met gehakt en rijst
Een overheerlijke stoofschotel van mals rundergehakt en vlees met bruine bonen, paprika en tomaat. Serveer met rijst voor een overheerlijke en makkelijke doordeweekse maaltijd!
Eetdagboek van Betty – week 5
Vanaf heden is er een nieuwe categorie op Betty’s Kitchen! Elke maandag deel ik met jullie mijn eetdagboek van de vorige week. Geen geheimen, maar boordevol inspiratie voor elkaar! Ik vond het immers zo leuk om een eetdagboek bij te houden tijdens mijn detoxweken, maar vanaf nu neem ik jullie gewoon elke dag mee naar…
Yoghurt pannenkoekjes met havermout (suikervrij)
Begin de dag met een stapeltje vers gebakken yoghurt pannenkoekjes met havermout! Suikervrij, glutenvrij maar bovenal heerlijk van smaak en structuur. Beleg je pancakes met stroop of vers fruit voor een heerlijk vullend ontbijt!
Vanavond op TV: de BNN Eettest 2015
Hoeveel weet jij eigenlijk over eten?! Weet jij precies wat je in je mond stopt? Vanavond kun je jouw eet-kennis op de proef stellen met de nationale BNN Eettest 2015!
De Snelle Superfood Chef – Jesse van der Velde & Annemieke de Kroon + WINACTIE
DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Deze super-foodie is blij.. heel blij! In mijn handen heb ik het nieuwe boek van Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon: De Snelle Superfood Chef ! Lees gauw verder voor de review en lees hoe jij kans maakt op een exemplaar van dit boek met superfoodrecepten.
Zelf Mayonaise maken
Frietjes zijn toch wel een guilty pleasure van mij. Zelfgemaakt, uit de Airfryer of uit de frituurpan van de lokale frietwinkel, het maakt niet uit, Maar zo af en toe moet ik er even lekker van kunnen genieten. En dan maak ik er het liefst zelf mayonaise bij. Heel simpel, makkelijk en gewoon erg lekker….