Het is volop herfst en dat vieren wij met een pannenkoekentaart met appel en kaneel! Je moet immers wat om te voorkomen dat je de najaarsblues krijgt! En omdat wij Nederlanders altijd wel in zijn voor pannenkoeken, maak je in een mum van tijd deze pannenkoekentaart met appel voor bij de thee, een feestje, borrel…
Gezonder snoepen met pure chocolade
Wil jij snoepen zonder schuldgevoel? Neem dan liever een stukje pure chocolade. Dat zit namelijk vol met voedingsstoffen die een positief effect op je gezondheid hebben. In dit artikel lees je welke chocolade je het beste kunt eten en wat deze chocolade zo gezond maakt.
Italiaanse Quiche met courgette en zongedroogde tomaten
Deze Italiaanse Quiche met courgette en zongedroogde tomaten is een ode aan Italië. Met zijn tri-colore en uitgesproken smaken is dit de perfecte hartige taart of eigenlijk een quiche, voor die momenten dat je naar de zomer verlangd.
Limon Bar & Restaurant in Amsterdam
Onlangs ging ik proeven bij Bar Restaurant Limon op de Zuidas in Amsterdam. Dit gebied ligt op een unieke plek tussen de Amsterdamse binnenstad en Schiphol, en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisende Amsterdamse wijk met internationale allure. Het is dan ook een plek waar Limon goed tot zijn recht komt: Waar internationale…
Gnocchischotel met halloumi en noten
De Meatless Monday van vandaag is dit eenpansgerecht met o.a. gnocchi, spinazie, halloumi en noten. Supergezond, lekker en het staat in een mum van tijd op tafel. Wel zo fijn na een lange werkdag.
5x zelf herfst thee maken
Heb jij ook last van wintertenen, een loopneus of kun je niet meer opwarmen tijdens deze koude herfstachtige dagen? Dan heb ik bij deze 5x recepten om zelf herfst thee te maken.
Ravioli met champignons en pesto saus
Heb je altijd al eens zelf ravioli willen maken? Probeer dan eens deze ravioli met champignons en pesto saus! Een zeer eenvoudig recept, met slechts een paar ingrediënten, zodat iedereen zich hier wel aan kan wagen.Het pasta deeg draai je in een mum van tijd in elkaar en is eigenlijk helemaal niet moeilijk. En met een heerlijke vulling van gegrilde champignons én een sausje met pesto van gegrilde groente zet je zo een overheerlijk pasta gerecht op tafel