Vandaag heb ik een korte resto review van maar liefst 2 restaurants in Amsterdam: Brasserie Ambassade en Restaurant De Belhamel zijn namelijk uitgeroepen tot The Fork Insider restaurants in AMsterdam. Hoog tijd om jullie hier meer over te vertellen!
Pannenkoeken met spinazie, ham, kaas en spiegelei
Wij Nederlanders zijn dol op pannenkoeken, maar de gemiddelde Fransman maakt er ook iets lekkers van: bijvoorbeeld deze hartige pannenkoeken met spinazie, spek en spiegelei! Tijdens vakanties in La Douce France is dit mijn favoriete vulling voor crepes!
Eiersalade met yoghurt en vega spekjes
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze homemade eiersalade met yoghurt. Het is ook een soort light versie geworden en als dit hebt geproefd hebt, koop je nooit meer voorverpakte eiersalade.
JOY Asian Streetfood Festival in Utrecht
Asian Streetfood Lovers opgelet! Dit weekend kun je in Utrecht je hart ophalen tijdens JOY Asian Streetfood festival in Utrecht. Het Griftpark staat een weekend in het jaar centraal als Aziatische Foodmarket en meer!
Maltesers taart (video)
Hallo zoetekauwen en chocoholics! Kennen jullie die kleine ronde Maltesers al? Ik maakte er een overheerlijke Maltesers taart met chocolade vulling mee. En dat is dubbel genieten!
Borrelbrood met Chorizo en kaas
Dit is een heerlijk broodje om met elkaar te delen! En hij staat perfect op tafel voor tijdens een borrel, als tapas of aperitivo en is heerlijk om in je soep te dippen. Ik heb het over borrelbrood met chorizo en kaas. Zo makkelijk dat je hem vanavond meteen op tafel gaat zetten 🙂
Restaurant D’Swarte Walvis in Zaandam
Restaurant de D’Swarte Walvis is al 52 jaar gevestigd op een van de mooiste plekken van Nederland: de Zaanse Schans. Voor mij en mijn vrouw een zeer belangrijke, nostalgische plek, niet alleen omdat je er prachtige foto’s kunt maken :-), maar ook omdat mijn levensgezel een Zaanse is!