Dit is een heerlijk broodje om met elkaar te delen! En hij staat perfect op tafel voor tijdens een borrel, als tapas of aperitivo en is heerlijk om in je soep te dippen. Ik heb het over borrelbrood met chorizo en kaas. Zo makkelijk dat je hem vanavond meteen op tafel gaat zetten 🙂
Restaurant D’Swarte Walvis in Zaandam
Restaurant de D’Swarte Walvis is al 52 jaar gevestigd op een van de mooiste plekken van Nederland: de Zaanse Schans. Voor mij en mijn vrouw een zeer belangrijke, nostalgische plek, niet alleen omdat je er prachtige foto’s kunt maken :-), maar ook omdat mijn levensgezel een Zaanse is!
5x Bento Box recepten
Een bento box is een japanse lunch, die verpakt is in een zogehete bento box. Vaak is dit een lunchtrommel, met verschillende compartimenten of stapelbare lagen, waardoor je veel verschillende etenswaren mee kunt nemen.
S’mores Dip van de barbecue
In Amerika kom je s’mores geregeld tegen in de buurt van een kampvuur. Het is een populaire zoete versnapering van een geroosterde marshmallow met chocolade en koekjes. En ik serveer thuis s’mores dip van de barbecue! Je bakt namelijk een pannetje met chocolade en marshmallows op het vuur en dips hier vervolgens je biscuit in!
Toffe food spots in Tilburg (VLOG)
Wist je dat Tilburg een hele leuke en hippe stad aan het worden is? Dankzij mooie ondernemers die prachtige foodconcepten weten neer te zetten in de stad. In deze vlog neem ik jullie mee langs o.a. Pure koffie & koek, heerlijke vegetarische hotspots, maar ook zoete verleidingen en het mooiste interieur van Tilburg!
Restaurant The Millèn Rotterdam (Marriott Hotel)
In het buitenland kom je de beste restaurants vaak tegen als onderdeel van een grote hotelketen. Een trend die zich ook naar Nederland aan het uitbreiden is, getuige het nieuw geopende restaurant The Millèn in Rotterdam
Knolselderij Burgers
Hello Veggielovers! Grillen jullie ook al met groente op de barbecue? Want deze knolselderij burgers zijn een heerlijk alternatief voor een stukje vlees van de grill. Daarnaast is groente eten alles behalve saai! Slinger jij de barbecue deze week nog eventjes aan?