Speciaal voor de gevoelige buikjes, staat met Pasen een glutenvrije Tarte Tatin met appel op tafel. Hoewel ik de traditionele omgekeerde appeltaart met appels in karamel echt verrukkelijk vind, loont het ook om een glutenvrij en semi-suikervrij recept uit te proberen. Mijn heupen zullen mij ervoor dankbaar zijn. Het recept is overigens afgeleid van de…
Bites & Stories – Food Tours in Den Haag
Door Vincent Nijhof – Afgelopen maand ging ik op pad met Bites & Stories voor een food tour door Den Haag. Tijdens deze food tour werden we meegenomen door twee enthousiaste, reislustige en kunstzinnige Haagse meiden, die van alles weten van Den Haag op het gebied van eten, drinken en historie. Sinds augustus 2015 zijn…
Trouwdag en Honeymoon
Inmiddels ben ik weer heelhuids thuis in Nederland, maar moet nog steeds een beetje bekomen van de afgelopen weken. En ik dacht: misschien vinden jullie het leuk als ik jullie even kort meeneem door mijn trouwdag en honeymoon? Zie het als een soort extra fotodagboek van deze bijzondere gebeurtenis in ons leven. En wie weet haal…
Gezondere Monchou Taart
Door Suzanne Beekenkamp – Terwijl Betty geniet van haar honeymoon deel ik met jullie het recept voor een heerlijke gezondere monchou taart. Deze variatie op de klassieke monchou taart is met een paar kleine aanpassingen namelijk gezonder en beter voor je.
7x vegetarisch lunchen in Utrecht
DGelukkig is vegetarisch eten tegenwoordig buiten de deur geen probleem meer. Bijna overal zijn wel vega opties op de kaart te vinden. Maar ben je benieuwd waar je in Utrecht echt goed en gezellig vegetarisch kunt lunchen? Ik deel mijn favoriete 7x vegetarisch lunchen in Utrecht! Utrecht is een gezellig stad waar je heel goed…
Marokkaanse stoofschotel met vis
Door Linda Peek – Makkelijk en snel koken met producten die je standaard op voorraad hebt. Deze marokkaanse stoofschotel met vis draai ik zo in elkaar, op van die dagen dat ik het echt niet meer weet. Houden jullie hier ook zo van?
Chocolade cantuccini met pistachenoten
Op een van de eerste events waar ik heen ging als foodblogger, ruim 2 jaar gleden, kwam ik Betty tegen. Sinds die tijd komen we elkaar regelmatig tegen en dat ik altijd reuze gezellig. Toen Betty me vroeg om mijn recept voor chocolade cantuccini met pistachenoten met jullie te delen, deed ik dat met alle liefde.