• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
    • Bakrecepten
    • Bijgerechten
    • Borrelhapjes en Snacks
    • Cake recepten
    • Deeg recepten
    • Dips, Dressing en Saus Recepten
    • Drankjes recepten
    • Gevogelte Recepten
    • High Tea Recepten
    • How-to en tutorials
    • Koekjes recepten
    • Lunch recepten
    • Nagerechten
    • Ontbijt Recepten
    • Pasta Recepten
    • Pizza Recepten
    • Salade recepten
    • Smoothie Recepten
    • Soep Recepten
    • Taart Recepten
    • Vegetarische Recepten
    • Vis Recepten
    • Vlees Recepten
    • Voorgerechten
  • Internationale Keukens
    • Afrikaanse Keuken
    • Amerikaanse Keuken
    • Argentijnse Keuken
    • Australische Keuken
    • Aziatische Keuken
    • Balkan Keuken
    • Belgische Keuken
    • Britse Keuken
    • Caribische Keuken
    • Chinese Keuken
    • Duitse Keuken
    • Franse Keuken
    • Griekse Keuken
    • Hongaarse Keuken
    • Ierse Keuken
    • Indiase Keuken
    • Indonesische Keuken
    • Italiaanse Keuken
    • Japanse Keuken
    • Koreaanse Keuken
    • Levantijnse Keuken
    • Marokkaanse Keuken
    • Mediterrane Keuken
    • Mexicaanse Keuken
    • Nederlandse Keuken
    • Oostenrijkse Keuken
    • Peruaanse Keuken
    • Portugese Keuken
    • Russische Keuken
    • Scandinavische Keuken
    • Spaanse Keuken
    • Surinaamse Keuken
    • Tex-Mex Keuken
    • Thaise Keuken
    • Turkse Keuken
    • Vietnamese Keuken
    • Zwitserse Keuken
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Betty
    • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube

Fotodagboek Maart 2017

30 maart 2017 Door Betina Oostveen Reageer

fotodagboek maart 2017 bettyskitchen

In Februari lag er nog sneeuw in Nederland en in Maart tikken we gewoon de 20+ graden aan. Maart roert zeker zijn staart! Maar ik heb ondertussen ook niet stilgezeten hoor. Er staat weer een nieuw fotodagboek online! Van het ontdekken van een nieuwe brunch spots en eten met stokjes tot  hotdogs met bladgoud, en het in elkaar zetten van de baby stoel. Je leest het allemaal in dit nieuwe fotodagboek van Maart.

Category: Persoonlijk Tags: Chocolate Makers, fotodagboek, Harry Potter, Madeleine Bar Bistro, movies, persoonlijk, Stokke, Teds All Day Brunch, Tiger Mama, trouwen, Utrecht

Blini met gerookte zalm

29 maart 2017 Door Betina Oostveen 2 Reacties

blini met gerookte zalm en creme fraiche

Blini met gerookte zalm is een klassiek gerecht. Blini zijn namelijk kleine Russische pannenkoekjes gemaakt van onder andere boekweitmeel en stijfgeklopt eiwit. Het resultaat is een luchtig maar hartig alternatief voor poffertjes en dus goed geschikt voor hartig beleg zoals zalm. Je zou ze echt een keertje moeten proberen!

Category: Borrelhapjes en Snacks, Lunch recepten Tags: bakpoeder, bloem, boekweit, citroen, eieren, gerookte zalm, melk, Paas Recepten, pannenkoeken, poffertjes, Russische keuken, Vis, zure room

How-To: Meringues maken (schuimpjes)

28 maart 2017 Door Betina Oostveen 8 Reacties

Meringues maken (schuimpjes)

Deze heerlijke zachte en zoete traktaties heten meringues (ook wel schuimpjes) en worden gemaakt van stijfgeklopte eiwitten. En zelf meringues maken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, want je hebt slechts 2 ingrediënten benodigd! Ik geef je bij deze mijn go-to basis recept voor zelf schuimpjes maken!

Category: Bakrecepten Tags: basis recept, Britse keuken, citroen, eieren, eiwitten, Glutenvrij, kidsproof, meringue, oranjebloesem water, oven, Paas Recepten, pavlova, rozenwater, suiker, tussendoortjes

Gazpacho van geroosterde ui en paprika

23 maart 2017 Door Nanda Appelman Reageer

Gazpacho met geroosterde ui en paprika

Voor vandaag heb ik een gazpacho gemaakt met geroosterde ui en paprika. Een heerlijke koude soep bomvol vitaminen. Lekker om mee af te koelen op een warme, zomerse dag!

Category: Soep Recepten Tags: bieslook, bleekselderij, feta, Nanda Appelman, puntpaprika, roosteren, Spaanse keuken, tomaten, uien, vegetarisch, witte wijnazijn, zomer

15x Snoep van vroeger

21 maart 2017 Door Betina Oostveen 17 Reacties

15x snoep van vroeger

Ik ben een typisch kind uit de 80’s ! De muziek uit deze jaren blijft voor mij nog steeds geweldig en wat dacht je van het snoep van vroeger? In de jaren tachtig heb ik heel wat snoepwinkeltjes afgelopen op zoek naar onderstaande versnaperingen. Als het zakgeld binnenkwam sprongen mijn zusje en ik meteen op de fiets voor wat pakjes ‘kilometer kauwgom’ en ‘fireballs’ ! Dus ik verzamelde mijn 15x favoriete snoep van vroeger. Ben benieuwd hoeveel jij er kent en welke jouw grote favoriet was/is ?

Category: Overige Tags: food fun, persoonlijk, snoep

HelloFresh Paasbox – Gourmet

17 maart 2017 Door Betina Oostveen Reageer

HelloFresh Paasbox - Gourmet review

(Sponsored) – Binnenkort is het alweer Pasen en dat betekent binnen onze familie: gezellig samen eten! Of je nu dit jaar een paasbrunch gaat organiseren of iedereen uitnodigt voor een paasdiner, maak het jezelf vooral lekker gemakkelijk met een HelloFresh Paasbox.  Pasen is al bijna net zo feestelijk als Kerst en dan houden we er…

Lees Meer

Category: Overige Tags: foodbox, gourmetten, HelloFresh, Paas Recepten, samenwerkingen

How-to: uien en paprika roosteren

16 maart 2017 Door Nanda Appelman Reageer

How-to ui en paprika roosteren

Het is weer tijd voor een korte kookinstructie! Voor iedereen die graag wil leren how-to: uien en paprika roosteren! Dat je paprika goed kunt roosteren op het gasfornuis wist ik al wel. Maar onlangs leerde ik bij een kookworkshop dat je uien ook heel goed op deze manier kunt roosteren. Waarom je dat zou willen?…

Lees Meer

Category: How-to en tutorials Tags: how-to, kooktip, Nanda Appelman, puntpaprika, roosteren, tutorial, uien

« Vorige
Volgende »

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#PISTACHETREND

recepten voor Pasen

Het voorjaar kleurt groen dankzij de pistache trend! Check de recepten hier:

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept alfajores koekjes met dulche de leche © bettyskitchen.nl

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

recept croissant wafel met pistache creme © bettyskitchen.nl

Croissant Wafel met Pistache Creme

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept gebakken feta uit de oven feta fourno © bettyskitchen.nl

Gebakken Feta uit de oven (Feta Fourno)

recept loaded nachos met gehakt © bettyskitchen.nl

Loaded Nachos met Gehakt (uit de oven)

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

pasta datterini met burrata © bettyskitchen.nl

Pasta ‘Datterini’ met burrata

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2025 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee