(Stemrondes zijn afgelopen!) Hi Allemaal, wij staan in de FINALE voor de Food Blog Awards 2018!! Helpen jullie ons mee o.a de award voor Beste Food Blog van het Jaar 2018 in de wacht te slepen?
Pasta met notengehakt en avocado
Vandaag is het weer Meatless Monday dus weer tijd voor een vegetarische maaltijd! Ik maakte deze kikkererwten pasta met notengehakt en avocado. Weer eens wat anders dan een traditionele pasta met tomatensaus. Daarnaast zijn de gehakte noten zijn een heerlijk alternatief op gehakt van rund of varken. Bovendien heb je het weer in mum van tijd op…
Restaurant Persijn in Amsterdam
In Amsterdam mag je culinair eten en hippe cocktailbars verwachten. In het supermoderne en duurzame QO Amsterdam lagen de verwachtingen dan ook hoog. Wij gingen eten bij Dutch Eatery van hoog niveau: namelijk restaurant Persijn in Amsterdam.
Zoetzuur met komkommer (acar ketimun)
Ik hou wel van een beetje zoet-zuur bij mijn gerechten! Met name bij pittige gerechten is een zoet-zure bite een heerlijke smaakmaker. Dus ik deel dan ook het basisrecept voor zelf atjar met komkommer maken. Acar ketimun mag namelijk nooit ontbreken bij een Indische rijsttafel.
Laura’s Voedingsschema – baby 1 jaar oud
Als je baby 1 jaar oud is, kunnen ze in principe met de pot mee eten. Hoe wij dat doen en waar je nog op moet letter vertel ik je aan de hand van Laura’s voedingsschema – 1 jaar oud.
Pinda tempeh salade met gegrilde komkommer
Voor de Meatless Monday van vandaag zet ik een veganistisch recept op het menu! Deze pinda tempeh salade met gegrilde komkommer is een lekker kruidige, zomerse maaltijd die dus ook nog eens vegan, glutenvrij en low carb is!
4x Crostini met kaas
Het is weekend! En dat mag gevierd worden met een heerlijk borrelmoment met familie, vrienden of gewoon voor jezelf! Ik vind het dan altijd leuk om zelf borrelhapjes in elkaar te draaien, dus vandaag ga ik aan de slag met zelf crostini met kaas maken. En niet zomaar kaas, maar luxe smeerbare kazen en mooie smaakcombinaties.