Zelf fudge maken is een van de makkelijkste dingen ter wereld en zelfs de allerkleinsten kunnen zich hieraan wagen! Speciaal voor aankomende Sinterklaasviering bedacht ik deze Sinterklaas Fudge als traktatie voor bij de koffie of thee.
Ontbijt Burrito
Het ontbijt is onmisbaar voor een goede start van de dag. Deze ontbijt burrito is dan ook een knaller van een ontbijt vol proteine en goede vetten. En mocht je het toch te heftig vinden, dan is deze breakfast burrito eigenlijk ook prima als lunch hoor!
Mujadara met linzen en rijst
Voor deze Meatless Monday maakte ik mujadara met bruine linzen, rijst en een frisse salade van komkommer, feta en tomaat. Een eenvoudig, maar voedzaam en smakelijk vegetarisch gerecht.
How-to: Pompoen snijden, schillen en roosteren
Vandaag deel ik even een handig filmpje met jullie. Namelijk een How-To voor Pompoen snijden, schillen en roosteren. Erg handig voor het bereiden van je pompoen recepten dit najaar, want zelf pompoen roosteren en dus pompoenpuree maken is zeer eenvoudig.
Kookboeken tips 2018
De afgelopen jaren maakte ik al vaker een lijstje met Foodbloggers kookboekentips. Dus hoog tijd om jullie op de hoogte te stellen van toffe kookboekentips 2018. Deze boeken zijn het afgelopen jaar uitgekomen en er zitten weer een paar bekende foodbloggers tussen. Maar het zijn mooie tips voor op je feestdagen verlanglijstje.
CoffeeLab in Den Bosch
Tegenover het station van Den Bosch vind je het CoffeeLab. Een leuke groene hotspot voor een lekker ontbijtje (vega) lunch of een middagje flexwerken. En dit is waarom je er absoluut een keertje naar binnen moet stappen.
Pompoenburger met pittige dressing en pitabroodjes
We love veggies! Afgelopen zomer kon je niet om de vegetarische barbecue en vegaburgers heen, en dit najaar is het de beurt aan de pompoenburger om in de spotlight te staan. Tijdens deze Pompoen Week serveer je dan ook een pompoenburger met pittige dressing van The Lemon Kitchen.