Ondertussen in Utrecht…. Werd er dit weekend heerlijk gesmuld van lokale specialiteiten, genoten van een prachtig zonnetje en ultieme gezelligheid. Dit weekend was namelijk de eerste editie van de Neighbourhood Food Market in Utrecht. Het Vredenburg staat immers al bekend om zijn wekelijkse markt, maar speciaal voor dit weekend pakte lokale helden uit op een heuse Food…
Pasta met drie kazen en salie
Kaasliefhebbers opgelet! Dit is een super simpele en snelle (!) pasta met drie kazen. Het recept is afkomstig uit Donna Hay’s Fresh, Fast & Simple kookboek. En zoals de naam het al zegt: dit is een lekker makkelijk recept. Om dit geweldige bordje comfortfood te maken, hoef je slecht 3 hele simpele stappen te volgen en je zet een heerlijk pastagerecht op tafel! Ideaal voor op de doordeweekse avond.
WIN: een Dilmah Exceptional Tea pakket
Als je nog op zoek bent naar een uitzonderlijke thee, dan moet je zeker Dilmah Exceptional Tea proberen! Het is inmiddels 25 jaar geleden dat oprichter Merrill J. Fernando begon met de productie van zijn Dilmah thee.
Plog: De Taste of Amsterdam 2014
Gisteren was ik naar de Taste of Amsterdam! Dit jaarlijkse foodfestival wordt gehouden in het Amstelpark in Amsterdam. Je vindt hier verschillende stands van bedrijven met delicatessen, maar er vinden ook diverse kookworkshops plaats. Bekende chefs en restaurants koken hun signature dishes, en deze kun je vervolgens voor een paar euro aanschaffen en proeven. Gelukkig…
Glutenvrije ontbijtmuffin met lijnzaad en kaneel
Staat jouw magnetron onder een dikke laag stof? Dan wordt het tijd om deze weer eens af te stoffen, en de stekker in het stopcontact te steken. Je maakt er namelijk in no-time deze glutenvrije ontbijtmuffin met lijnzaad en kaneel van.
Brasserie Lourens in Leeuwarden (Grand Hotel Post Plaza)
**** Dit restaurant is inmiddels compleet verbouwd. Check hier de review van het nieuwe Grand Cafe en Hotel Post Plaza Leeuwarden. **** Wat heb ik toch een leuk beroep! Als foodblogger ben ik natuurlijk elke dag bezig met eten en het bedenken van o.a. nieuwe recepten. Maar ik vind het ook fijn om af en toe…
Glutenvrije Rabarber Crumble met Havermout
Havermout uit de oven is altijd een goed begin van de dag. Deze glutenvrije rabarber crumble kun je dan ook als ontbijt eten, maar is ook een overheerlijk voorjaars dessert!