Begin de dag met een stapeltje vers gebakken yoghurt pannenkoekjes met havermout! Suikervrij, glutenvrij maar bovenal heerlijk van smaak en structuur. Beleg je pancakes met stroop of vers fruit voor een heerlijk vullend ontbijt!
Vanavond op TV: de BNN Eettest 2015
Hoeveel weet jij eigenlijk over eten?! Weet jij precies wat je in je mond stopt? Vanavond kun je jouw eet-kennis op de proef stellen met de nationale BNN Eettest 2015!
De Snelle Superfood Chef – Jesse van der Velde & Annemieke de Kroon + WINACTIE
DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Deze super-foodie is blij.. heel blij! In mijn handen heb ik het nieuwe boek van Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon: De Snelle Superfood Chef ! Lees gauw verder voor de review en lees hoe jij kans maakt op een exemplaar van dit boek met superfoodrecepten.
Zelf Mayonaise maken
Frietjes zijn toch wel een guilty pleasure van mij. Zelfgemaakt, uit de Airfryer of uit de frituurpan van de lokale frietwinkel, het maakt niet uit, Maar zo af en toe moet ik er even lekker van kunnen genieten. En dan maak ik er het liefst zelf mayonaise bij. Heel simpel, makkelijk en gewoon erg lekker….
Klassieke Cheesecake maken
Je hoeft niet meer verder te zoeken, want dit is het enige basisrecept dat je nodig hebt om een klassieke cheesecake te maken. Gebakken in de oven en met bastogne koeken bodem natuurlijk.
WijnSpijs Wandeling – in Utrecht
Al sinds de Middeleeuwen zijn wijnen en spijzen onlosmakend met elkaar verbonden. Wij mensen weten immers maar al te goed hoe je kan genieten, en hoe beter dan dit te combineren met een pittoreske wandeling door een mooie stad. Met de WijnSpijs Wandeling doe je precies dat! Wij deden mee met de WijnSpijs wandeling in…
Vers van de Pers #1
Om het nieuwe jaar goed van start te gaan, heb ik weer een aantal leuke en nieuwe producten voor jullie: Zo kunnen jullie weer lekker geinspireerd worden op culinair gebied! Dit zijn nieuwe producten die vers van de pers zijn!