Let’s get personal! Mijn blog bestaat immers alweer twee jaar, en ik dacht dat dit wel een uitgelezen moment kon zijn om mij beter te leren kennen. Deze TAG is niet nieuw, maar met maar liefst 26 vragen komen we vandaag wel een heel eind aan dat ‘beter leren kennen’… In de ABC tag beantwoord je…
Pasta met bloemkool, worst en bechamelsaus
De lente is aangebroken en daarmee ook de tijd voor de bloemkolen! Deze groente vind ik het lekkerst met een romige saus. En zo werd het recept voor deze pasta met bloemkool, worst en bechamelsaus geboren!
Pittige zuurkoolstamppot met sambal
Ik heb even getwijfeld of ik dit recept wel zou moeten plaatsen. Mede omdat dit weekend de temperaturen gaan oplopen en we hopelijk warmere lentedagen tegemoet zullen zien. Neemt niet weg dat deze pittige zuurkoolstamppot met sambal een van mijn (winterse) favorieten is!
Ze zei ja…
Vandaag even een wat andere blogpost als normaal.. het is eigenlijk meer een foto.. want een foto zegt soms meer als duizend woorden.. en ik kan momenteel ook een beetje moeilijk uit mijn woorden komen… We houden jullie op de hoogte! Groetjes, Betty & Dylan
Eetdagboek van Betty – week 9
Een weekje later als gepland, maar er staat weer een nieuw eetdagboek online. Vorige week kwam het er gewoon echt niet van om het dagboek bij te houden, en aan het einde van de week wist ik niet meer exact wat ik had gegeten. Maar deze week heb ik alles weer netje bijgehouden en kan…
Pasta met gehakt, champignons en wokgroente
De Italiaanse keuken blijft mijn favoriet! En dan met name de pasta recepten. Vandaag zetten we dan ook een super eenvoudige pasta met gehakt, champignons en wokgroente op het menu.
WIN: een Superfoodie pakket vol lekkers!
Wij vieren feest! En dan het liefst met gezonde snacks & treats! Betty’s Kitchen bestaat deze maand 2 jaar! En dat wordt gevierd met verantwoord lekkers! Dit is de 3de en laatste winactie van deze feestweek, en je maakt kans op dit superfoodie pakket vol lekkers! Een aantal producten zagen jullie afgelopen jaar al voorbij…