Wie heeft er zin in een feestje?! Deze maand bestaat Betty’s Kitchen namelijk 2 jaar!! En dat wordt gevierd met maar liefst 3 verschillende winacties! De winactie van vandaag staat in het teken van een lekker avondje uit: Je kunt namelijk een VVV dinercheque winnen! En speciaal voor de dames: een super-cool oogschaduw palette van…
Havermoutje – kookboek (Pascalle Bonnier & Mathijs Kok) + WINACTIE
DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN Deze maand bestaat Betty’s Kitchen 2 jaar!! Hiep Hiep Hoera! Dat moet natuurlijk gevierd worden, dus komen er maar liefst 3 verschillende winacties voorbij. En de komende week kun je onder andere dit overheerlijke en superdikke Havermoutje kookboek winnen!
Vers van de Pers #2
En dan nu tijd voor de lekkere trek! De afgelopen weken kwam ik weer allemaal leuke nieuwe hapjes en snackjes tegen. Dus deze moet ik uiteraard ook weer even met jullie delen!
Betty’s Kitchen bestaat 2 jaar!
Wat vliegt de tijd voorbij! Deze maand bestaat mijn blog alweer twee jaar! En dat moet uiteraard gevierd worden! Het is een roerig tweede jaar geweest. Niet alleen mijn prive leven stond op zijn kop (veranderingen op het werk, een grote rondreis, verbouwing en verhuizing etc). Maar ook mijn blog veranderde met mij mee.
Wortel-dadeltaart met honing
Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind het altijd wel leuk om in het weekend lekker een taartje of koekjes te gaan bakken. Zoals deze wortel dadeltaart met honing. Altijd lekker als er (onverwachts) bezoek voorbij komt, en een heerlijke manier om letterlijk het weekend te gaan vieren.
Eetdagboek van Betty – week 7
Er staat weer een nieuw eetdagboek online! Ik weet niet of jullie het kunnen zien op deze foto, maar mijn gezicht is heel magertjes geworden. Komt natuurlijk door de buikgriep van vorige week. Maar deze week heb ik weer lekker kunnen genieten van ‘normaal’ eten. Lees mee:
Gevulde champignons met broodkruim (uit de oven)
Deze gevulde champignons met broodkruim zijn echt meesterlijk. Het is een ideale kleine bite voor tijdens een borrel. Je stopt de champignons simpelweg eventjes in de oven en daarna pop je er gerust twee, vier of acht achterover. Ze zijn in ieder geval verslavend lekker!