Het is alweer week 6 van de #bikinibodychallenge2015 en het was toch wel weer een feestje de afgelopen week hoor. Letterlijk veel feestjes. Maar goed, al met al heb ik me nog redelijkerwijs kunnen gedragen en lees je er nu alles over in het eetdagboek van deze week:
Taughetti met biefreepjes in Teriyaki saus
Dit wokgerecht heeft een Japans tintje en de taughe dient als vervanger voor noodles. Om je stokjes bij op te eten, zo lekker! Maak zelf eenvoudig deze low carb en glutenvrije taughetti met biefreepjes en teriyakisaus
Bechamelsaus maken
Hou jij wel van een lekkere volle en romige saus over je lasagne? Of misschien wel door door de pasta? Dan moet je zeker eens zelf bechamelsaus maken! Vele malen lekkerder dan uit een pakje en helemaal niet moeilijk! Ik laat je bij deze zien hoe bechamelsaus maken in zijn werk gaat.
#metrokomtbijjeeten
Je ziet het goed: Dat ben ik met een mond vol asperges. En naast mij zit Dylan mij lief toe te lachen, want ik heb weer eens mijn mond vol hoor… Vandaag staan wij samen in het dagblad: Metro !
Eetdagboek Week 21 (#bikinibodychallenge2015)
De eerste maand van de bikinibody challenge zit er op! Het is eigenlijk best voorbij gevlogen en ik heb nog een lange weg te gaan hoor. Jullie hebben reeds 4 weken mee kunnen genieten van mijn eetdagboek(en) en ik ben benieuwd of jullie zelf ook de kans hebben aangepakt om gezonder te eten en meer…
Pure Leaf : Ice Tea gemaakt van vers getrokken thee
Met de zomer in aankomst, zul je mij dikwijls op een terrasje treffen met een verkoelend glas Ice Tea. Ja ik ben verslaafd! Dat mag je gerust weten. En helemaal aan de nieuwe Pure Leaf Ice Tea, gemaakt van vers getrokken thee!
Eetdagboek Week 20 (#bikinibodychallenge2015)
Het is alweer week 4 van de #bikinibodychallenge2015 en de beproevingen worden weer steeds zwaarder. Ik begrijp het wel als jullie zeggen dat je het moeilijk vind om een nieuw eetpatroon vast te houden. Want het is ohhh zo makkelijk om weer in je oude gewoontes te vallen. Het overkomt mij ook! Je leest er…