• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Kerst Recepten
      • Keto recepten
      • Koningsdag Recepten
      • Low Carb recepten
      • Sinterklaas Recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Recepten algemeen / Ontbijt Recepten / Bounty Overnight Oats

Bounty Overnight Oats

8 juni 2022 Door Betina Oostveen Reageer

Verlang jij ook zo naar een strand met palmbomen? Dan zijn de Bounty Overnight Oats voor jou! Ik maakte namelijk een koude havermoutpap met kokos en pure chocolade die regelrecht doet denken aan de gelijknamige ‘Bounty’ reep. Deze wil jij proeven!

Zelf overnight oats met chocolade

Bij het maken van Overnight Oats zet je deze havermoutpap met kokos en chiazaad letterlijk een nachtje in de koelkast. Alles kan dan lekker weken in de melk en de volgende ochtend kun je deze dan meteen oplepelen. Dit is een lekker koel ontbijt om zomerse dagen mee aan te vangen. Deze Bounty Overnight Oats kun je lekker aftoppen met een laagje pure chocolade, boordevol goede voedingstoffen en gewoonweg erg lekker! Je mag helemaal zelf weten of je er nog een echte bounty reep aan toevoegd maar dat hoeft natuurlijk niet. Inmiddels zijn wij thuis helemaal fan en voorspellen dat deze echt een zomerse favoriet van velen gaat worden!

recept bounty overnight oats © bettyskitchen.nl
recept bounty overnight oats © bettyskitchen.nl

Nog meer Tropische ontbijt recepten

Raak jij, net als wij, compleet verslingerd aan deze Bounty Overnight oats? Dan hebben wij uiteraard nog meer lekkere Tropische ontbijtrecepten voor je op de site staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Havercrumble met tropisch zomerfruit? Zo lekker om te serveren met een beetje yoghurt. En wat dacht je van deze Tropische smoothie met mango en kokoswater? Voor de luxepaarden onder jullie hebben wij ook een recept voor cheesecake ontbijtjes met passievruchten online staan. Enne.. heb je ooit wel eens een Tropical IJskoffie op? Geniet er heerlijk van dus!

recept bounty overnight oats © bettyskitchen.nl

Print

Recept: Bounty Overnight Oats

recept bounty overnight oats © bettyskitchen.nl
Print Recipe

Deze Bounty Overnight Oats maak je klaar terwijl je slaapt! Ik maakte namelijk een koude havermoutpap met kokos en pure chocolade die regelrecht doet denken aan de gelijknamige ‘Bounty’ reep. Bereid hem een avond van tevoren en zet een nachtje in de koelkast. Lekker met chiazaad en geraspte kokos en een heerlijke chocolade laag ‘on top’!

  • Author: Betina Oostveen
  • Prep Time: 5 min + nachtje in de koeling
  • Total Time: 12 uur +
  • Yield: 1 persoon 1x
  • Category: Ontbijt
  • Cuisine: Amerikaanse keuken
  • Diet: Vegan

Ingredients

Scale
  • 40 gr havermout vlokken
  • 1 el chiazaad
  • 1 el geraspte kokos
  • 1  tl agave siroop
  • ½ tl vanille extract
  • 100 ml kokos drink
  • 80 gr kokos yoghurt

Toppings:

  • 20 gr pure chocolade
  • 1 bounty reep
  • grove kokos schaafsels

Instructions

  1. De Bounty Overnight Oats kun je het beste een avond van tevoren te bereiden. Meng hiervoor de havermout met het chiazaad, geraspte kokos, agave siroop, vanille, kokosdrink en kokos yoghurt. Roer goed door en stop in een afgesloten bakje in de koelkast gedurende minstens 4 uren, maar het liefst dus de hele nacht.
  2. De volgende ochtend: Schep de overnight oats in een serveerkommetje. Smelt de pure chocolade en lepel deze over de oats. Doordat de oats koud zijn zal de chocolade meteen stollen.
  3. Hak eventueel een bounty reep in stukken en plaats deze in de chocolade. Optioneel strooi je er nog wat grove kokos schaafsel overheen. Je kunt de Bounty overnight oats nu in ieder geval lekker meteen oplepelen.

Eet smakelijk! Groetjes, Betty

Keywords: Havermout, overnight oats, kokos, chocolade, chiazaad, vanille, kokos yoghurt, kokos drink

Did you make this recipe?

Tag @bettyskitchennl on Instagram

recept bounty overnight oats © bettyskitchen.nl

BEWAAR DIT RECEPT OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze Bounty overnight oats havermoutpap met kokos en chocolade wilt gaan maken!

Category: Glutenvrije Recepten, Ontbijt Recepten Tags: agave, chiazaad, chocolade, Glutenvrij, havermout, havermoutpap, kokos, kokosyoghurt, vanille, vegan

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Regenboog Popcorn maken
Volgend bericht: Paella met garnalen en mosselen »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating ★☆ ★☆ ★☆ ★☆ ★☆

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel plezier en eet smakelijk!

Groetjes, Betty

#GINTONIC

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#VEGETARISCH

recept risotto met rode viet en mozzarella © bettyskitchen.nl

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Meest Gelezen

  • recept ossobuco gestoofde kalfsschenkel uit Milaan © bettyskitchen.nl Ossobuco – gestoofde kalfsschenkel uit Milaa...
  • paella met garnalen op de barbecue bereiden campingaz recept © bettyskitchen.nl Paella met garnalen en mosselen
  • 15x Vaderdag recepten
  • recept quiche met champignons prei en blauwe kaas © bettyskitchen.nl Quiche met champignons, prei en blauwe kaas
  • 5x kidsproof bbq spiesjes © bettyskitchen.nl 5x Kidsproof BBQ spiesjes
food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

recept tostada elote The Streetfood Club Utrecht © bettyskitchen.nl

Tostada Elote (Taco’s met mais)

recept tacos met pittige kip © bettyskitchen.nl

Tacos met pittige kip (van de BBQ)

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

recept babi kecap restaurant blauw © bettyskitchen.nl

Babi Kecap – uit Restaurant BLAUW kookboek

Tropisch quinoa ontbijt met earl grey © bettyskitchen.nl

Tropisch quinoa ontbijt met earl grey

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2022 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in