Print

Recept: Bounty Overnight Oats

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Deze Bounty Overnight Oats maak je klaar terwijl je slaapt! Ik maakte namelijk een koude havermoutpap met kokos en pure chocolade die regelrecht doet denken aan de gelijknamige ‘Bounty’ reep. Bereid hem een avond van tevoren en zet een nachtje in de koelkast. Lekker met chiazaad en geraspte kokos en een heerlijke chocolade laag ‘on top’!

  • Author: Betina Oostveen
  • Prep Time: 5 min + nachtje in de koeling
  • Total Time: 12 uur +
  • Yield: 1 persoon 1x
  • Category: Ontbijt
  • Cuisine: Amerikaanse keuken
  • Diet: Vegan

Ingredients

Scale
  • 40 gr havermout vlokken
  • 1 el chiazaad
  • 1 el geraspte kokos
  • 1  tl agave siroop
  • ½ tl vanille extract
  • 100 ml kokos drink
  • 80 gr kokos yoghurt

Toppings:

  • 20 gr pure chocolade
  • 1 bounty reep
  • grove kokos schaafsels

Instructions

  1. De Bounty Overnight Oats kun je het beste een avond van tevoren te bereiden. Meng hiervoor de havermout met het chiazaad, geraspte kokos, agave siroop, vanille, kokosdrink en kokos yoghurt. Roer goed door en stop in een afgesloten bakje in de koelkast gedurende minstens 4 uren, maar het liefst dus de hele nacht.
  2. De volgende ochtend: Schep de overnight oats in een serveerkommetje. Smelt de pure chocolade en lepel deze over de oats. Doordat de oats koud zijn zal de chocolade meteen stollen.
  3. Hak eventueel een bounty reep in stukken en plaats deze in de chocolade. Optioneel strooi je er nog wat grove kokos schaafsel overheen. Je kunt de Bounty overnight oats nu in ieder geval lekker meteen oplepelen.

Eet smakelijk! Groetjes, Betty