• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
    • Bakrecepten
    • Bijgerechten
    • Borrelhapjes en Snacks
    • Cake recepten
    • Deeg recepten
    • Dips, Dressing en Saus Recepten
    • Drankjes recepten
    • Gevogelte Recepten
    • High Tea Recepten
    • How-to en tutorials
    • Koekjes recepten
    • Lunch recepten
    • Nagerechten
    • Ontbijt Recepten
    • Pasta Recepten
    • Pizza Recepten
    • Salade recepten
    • Smoothie Recepten
    • Soep Recepten
    • Taart Recepten
    • Vegetarische Recepten
    • Vis Recepten
    • Vlees Recepten
    • Voorgerechten
  • Internationale Keukens
    • Afrikaanse Keuken
    • Amerikaanse Keuken
    • Argentijnse Keuken
    • Australische Keuken
    • Aziatische Keuken
    • Balkan Keuken
    • Belgische Keuken
    • Britse Keuken
    • Caribische Keuken
    • Chinese Keuken
    • Duitse Keuken
    • Franse Keuken
    • Griekse Keuken
    • Hongaarse Keuken
    • Ierse Keuken
    • Indiase Keuken
    • Indonesische Keuken
    • Italiaanse Keuken
    • Japanse Keuken
    • Koreaanse Keuken
    • Levantijnse Keuken
    • Marokkaanse Keuken
    • Mediterrane Keuken
    • Mexicaanse Keuken
    • Nederlandse Keuken
    • Oostenrijkse Keuken
    • Peruaanse Keuken
    • Portugese Keuken
    • Russische Keuken
    • Scandinavische Keuken
    • Spaanse Keuken
    • Surinaamse Keuken
    • Tex-Mex Keuken
    • Thaise Keuken
    • Turkse Keuken
    • Vietnamese Keuken
    • Zwitserse Keuken
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Betty
    • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Recepten algemeen / Ontbijt Recepten / Bounty Overnight Oats

Bounty Overnight Oats

8 juni 2022 Door Betina Oostveen Reageer

Jump to Recipe

Verlang jij ook zo naar een strand met palmbomen? Dan zijn de Bounty Overnight Oats voor jou! Ik maakte namelijk een koude havermoutpap met kokos en pure chocolade die regelrecht doet denken aan de gelijknamige ‘Bounty’ reep. Deze wil jij proeven!

Zelf overnight oats met chocolade

Bij het maken van Overnight Oats zet je deze havermoutpap met kokos en chiazaad letterlijk een nachtje in de koelkast. Alles kan dan lekker weken in de melk en de volgende ochtend kun je deze dan meteen oplepelen. Dit is een lekker koel ontbijt om zomerse dagen mee aan te vangen. Deze Bounty Overnight Oats kun je lekker aftoppen met een laagje pure chocolade, boordevol goede voedingstoffen en gewoonweg erg lekker! Je mag helemaal zelf weten of je er nog een echte bounty reep aan toevoegd maar dat hoeft natuurlijk niet. Inmiddels zijn wij thuis helemaal fan en voorspellen dat deze echt een zomerse favoriet van velen gaat worden!

recept bounty overnight oats © bettyskitchen.nl
recept bounty overnight oats © bettyskitchen.nl

Nog meer Tropische ontbijt recepten

Raak jij, net als wij, compleet verslingerd aan deze Bounty Overnight oats? Dan hebben wij uiteraard nog meer lekkere Tropische ontbijtrecepten voor je op de site staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Havercrumble met tropisch zomerfruit? Zo lekker om te serveren met een beetje yoghurt. En wat dacht je van deze Tropische smoothie met mango en kokoswater? Voor de luxepaarden onder jullie hebben wij ook een recept voor cheesecake ontbijtjes met passievruchten online staan. Enne.. heb je ooit wel eens een Tropical IJskoffie op? Geniet er heerlijk van dus!

recept bounty overnight oats © bettyskitchen.nl

Print

Recept: Bounty Overnight Oats

recept bounty overnight oats © bettyskitchen.nl
Print Recipe

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Deze Bounty Overnight Oats maak je klaar terwijl je slaapt! Ik maakte namelijk een koude havermoutpap met kokos en pure chocolade die regelrecht doet denken aan de gelijknamige ‘Bounty’ reep. Bereid hem een avond van tevoren en zet een nachtje in de koelkast. Lekker met chiazaad en geraspte kokos en een heerlijke chocolade laag ‘on top’!

  • Author: Betina Oostveen
  • Prep Time: 5 min + nachtje in de koeling
  • Total Time: 12 uur +
  • Yield: 1 persoon 1x
  • Category: Ontbijt
  • Cuisine: Amerikaanse keuken
  • Diet: Vegan

Ingredients

Scale
  • 40 gr havermout vlokken
  • 1 el chiazaad
  • 1 el geraspte kokos
  • 1  tl agave siroop
  • ½ tl vanille extract
  • 100 ml kokos drink
  • 80 gr kokos yoghurt

Toppings:

  • 20 gr pure chocolade
  • 1 bounty reep
  • grove kokos schaafsels

Instructions

  1. De Bounty Overnight Oats kun je het beste een avond van tevoren te bereiden. Meng hiervoor de havermout met het chiazaad, geraspte kokos, agave siroop, vanille, kokosdrink en kokos yoghurt. Roer goed door en stop in een afgesloten bakje in de koelkast gedurende minstens 4 uren, maar het liefst dus de hele nacht.
  2. De volgende ochtend: Schep de overnight oats in een serveerkommetje. Smelt de pure chocolade en lepel deze over de oats. Doordat de oats koud zijn zal de chocolade meteen stollen.
  3. Hak eventueel een bounty reep in stukken en plaats deze in de chocolade. Optioneel strooi je er nog wat grove kokos schaafsel overheen. Je kunt de Bounty overnight oats nu in ieder geval lekker meteen oplepelen.

Eet smakelijk! Groetjes, Betty

Heb jij dit recept gemaakt?

Deel je foto en tag @bettyskitchennl op Instagram

recept bounty overnight oats © bettyskitchen.nl

BEWAAR DIT RECEPT OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze Bounty overnight oats havermoutpap met kokos en chocolade wilt gaan maken!

Category: Ontbijt Recepten Tags: agave siroop, Britse keuken, chiazaad, chocolade, Glutenvrij, havermout, havermoutpap, kokos, kokosyoghurt, ontbijt, vanille, vegan

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Regenboog Popcorn maken
Volgend bericht: Paella met garnalen en mosselen »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#PISTACHETREND

recepten voor Pasen

Het voorjaar kleurt groen dankzij de pistache trend! Check de recepten hier:

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept alfajores koekjes met dulche de leche © bettyskitchen.nl

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

recept croissant wafel met pistache creme © bettyskitchen.nl

Croissant Wafel met Pistache Creme

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept loaded nachos met gehakt © bettyskitchen.nl

Loaded Nachos met Gehakt (uit de oven)

recept vegetarische Pissaladière met prei en olijven © bettyskitchen.nl

Pissaladière met prei en olijven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

recept burrata caprese met tomaten en salie © bettyskitchen.nl

20x recepten met burrata

recept pasta met vier kazen en tomatensaus © bettyskitchen.nl

Pasta met vier kazen en tomatensaus

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2025 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee