• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
  • Internationale Keukens
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Over Betty
    • Shop – Bestel onze keukenfavorieten bij bol.com
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Recepten algemeen / Vlees Recepten / Varkenshaas uit de oven (met champignons)

Varkenshaas uit de oven (met champignons)

22 december 2022 Door Betina Oostveen 49 Reacties

Dit is voor mij toch wel het ultieme recept voor op de kersttafel: een varkenshaas uit de oven! Deze varkenshaas is omwikkeld met heerlijk zoute en krokante spek, waar tijm en rozemarijn in is meegebakken. En we vergezellen hem met champignons en uien, waar alle vleessappen ook in gaan zitten voor een heerlijke smaaksensatie!

Gegrilde varkenshaas met spek

Dit gerecht is een regelrechte kerstklassieker, waar jong en oud wel van kan genieten. En het mooie is: je zet deze varkenshaas uit de oven in een ruim half uurtje op tafel. Dit geweldige recept, met zijn rijke smaken, ga je niet snel meer vergeten. Alle sappen en smaken worden gevangen tussen het spek waardoor deze varkenshaas een onvergetelijk hoofdgerecht wordt. En als je in de ovenschaal meteen wat champigons toevoegd, heb je ook meteen een lekker bijgerecht om met de varkenshaas uit de oven te serveren.

recept varkenshaas uir de oven in spek © bettyskitchen.nl

Wat serveer je bij varkenshaas uit de oven?

Omwikkel de varkenshaas voor het bakken met ontbijtspek of bijvoorbeeld Italiaanse pancetta voor nóg meer smaak en een krokante bite. De tijm en rozemarijn maken dit gerecht helemaal af en geven het een heerlijke volle smaak. Dit gerecht is een grote favoriet als hoofdgerecht met vlees voor het kerstdiner. Maar wat serveer je bij varkenshaas uit de oven? Wat dacht je bijvoorbeeld van geroosterde spruitjes, een gegrilde rode biet & kaas salade en natuurlijk gebakken aardappels met tijm en rozemarijn. Hij past ook perfect bij een van deze 6x aardappelpuree variatie recepten of simpelweg gebakken krieltjes. Dit zorgt voor heerlijke (winterse) combinaties voor bij varkenshaas uit de oven en ben benieuwd wat je er van vindt?


Recept video: Varkenshaas in ontbijtspek jasje

+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchen


Print

Recept: Varkenshaas uit de oven (met spek)

recept varkenshaas uir de oven in spek © bettyskitchen.nl
Print Recipe

★★★★★

4.4 from 7 reviews

Dit is voor mij toch wel het ultieme recept voor op de kersttafel: een varkenshaas uit de oven! Deze varkenshaas is omwikkeld met heerlijk zoute en krokante spek, waar tijm en rozemarijn in is meegebakken. 

  • Author: Betina Oostveen
  • Prep Time: 15 minutes
  • Cook Time: 25 minutes
  • Total Time: 40 minutes
  • Yield: 2–3 personen 1x
  • Category: Hoofgerecht met vlees
  • Cuisine: Hollandse keuken

Ingredients

Scale
  • 1 varkenshaas  van ca. 300 gram
  • 100–150 gr ontbijtspek
  • versgemalen peper
  • 1 tak rozemarijn
  • 2 takjes tijm
  • 2 rode uien
  • 400 gram (kastanje) champignons,
  • olijfolie of boter, om in te bakken.

Extra:

  • koeken- of hapjespan
  • kleine rechthoekige ovenschaal

Instructions

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden / 160 hete lucht. Vet de ovenschaal licht in met olie.
    2. Verhit ondertussen de koeken- of hapjes pan op middelhoog vuur en bak de varkenshaas heel kort (!) rondom aan. Het gaat hierbij puur om het dichtschroeien van de buitenkant – zo blijven de sappen het beste bewaard namelijk. Zet daarna het vuur uit en laat iets afkoelen.
    3. Leg de plakken spek uit op het aanrecht (of een snijplank), het liefst in een V-vorm en waarbij de uiteindes een beetje overlappen. Bestrooi dit met versgemalen peper.
    4. Ris de tijm en rozemarijn van de takjes en hak dit grof. Verdeel dit ook over de spek.
    5. Leg nu de gebakken varkenshaas in het midden van de spek lap en vouw de plakken spek om de varkenshaas heen:  je pakt hem dus als het ware in. Plaats hierna in de ovenschaal.
    6. Pel de ui en snijd in parten. Boen de champignons schoon en snijd in kwarten. Hussel deze om met een scheutje olijolie, peper en (beetje) zout, en rangschik om de varkenshaas heen.
    7. Bak de varkenshaas in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten. Snijd de varkenshaas uit de oven daarna in plakken en serveer direct.

Eet smakelijk!

Groetjes, Betty

Notes

Je kunt deze varkenshaas uit de oven heel goed voorbereiden voor het kerstdiner. Je kunt stappen 2 t/m 6 namelijk tot een dag van tevoren doen. Laat de varkenshaas tussendoor goed afkoelen en bewaar daarna afgedekt in de koelkast. Alleen 30 minuten van tevoren uit de koeling halen en de oven voorverwarmen om verder af te bakken volgens recept.

Keywords: varkenshaas, vlees, oven, spek, champignons, kerstdiner, rozemarijn, tijm

Heb jij dit recept gemaakt?

Deel je foto en tag @bettyskitchennl op Instagram

recept varkenshaas uir de oven in spek © bettyskitchen.nl

BEWAAR DIT RECEPT OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je aan de slag wilt gaan met zelf gegrilde varkenshaas uit de oven maken!

Category: Vlees Recepten Tags: champignons, Glutenvrij, hoofdgerechten, Kerst recepten, keto, kookvideo, Low Carb, Nederlandse keuken, ontbijtspek, oven, pancetta, rozemarijn, tijm, uien, varkenshaas, vlees

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Kerstkrans van tomaat en mozzarella
Volgend bericht: Spruitjes met beurre noisette »

Lees Interacties

Reacties

  1. Wijnholds

    27 januari 2014 om 9:22 pm

    Beste Betty,

    Vandaag de varkenshaas met champignons uit de oven gemaakt. Voor dit recept wil ik je graag een heel groot compliment geven. Dit zijn de mooiste recepten: heel eenvoudig te maken, smaken die helemaal kloppen en het ziet er ook nog eens uit of het door een goede chef-kok is gemaakt. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik ‘gewoon’ ontbijtspek heb gebruikt en gedroogde kruiden, maar het was nu al zo goed als perfect.

    Groet, Philip

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      28 januari 2014 om 8:56 am

      Hi Philip,
      dat vind ik heel leuk om te horen!
      Dank je wel voor de complimenten en ik ben blij dat het gesmaakt heeft!
      Zelfs met ontbijtspek blijft dit inderdaad een heerlijk gerecht.

      Groetjes,
      Betty

      Beantwoorden
  2. Angelique Döri

    6 mei 2014 om 5:08 pm

    Hallo, ik vraag me af of je het van te voren klaar kan maken. Zeg maar tot het de oven in moet?Als je meerdere mensen te eten krijgt is dat wel handig.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      6 mei 2014 om 10:00 pm

      Hi Angelique,
      dat kan zeker! Laat de varkenshaas na het aanbraden goed afkoelen, en pak vervolgens ewoon helemaal in, en plaats afgedekt in de koelkast. Dit kun je bijvoorbeeld sóchtends al doen.
      Zodra je de oven gaat voorverwarmen haal je de schaal ook uit de koelkast en bak deze daarna af volgens recept. Dan hou je tijd over voor het gezelschap 🙂

      Groetjes, Betty

      Beantwoorden
      • Frank

        26 december 2014 om 1:15 am

        Genoten van het recept;
        Je moet er alleen rekening mee houden dat indien je de voorbereidingen s morgens doet en in de koelkast zet de varkenshaas langer nodig heeft om af te garen in de oven.
        Groeten Frank

      • Betina Oostveen

        29 december 2014 om 10:29 am

        Dat is inderdaad een hele goeie!
        Ik zal het er meteen bij vermelden.
        bedankt!

  3. E

    23 september 2014 om 9:45 pm

    Wat kun je het beste erbij serveren?
    Is een sausje nodig of is het vlees lekkerder zonder saus?

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      24 september 2014 om 6:36 am

      Hi Emelie,
      je kunt erbij serveren wat je wilt.
      Een sausje is niet perse nodig, want het vlees is lekker sappig.
      Mijn favoriet is een combinatie met aardappeltjes (uit de oven) en gestoomde groentes zoals brocolli of wortels.
      Maar fantaseer er gerust op los!
      groetjes, Betty

      Beantwoorden
  4. Jolanda

    22 november 2014 om 11:25 am

    Mooi gerecht, ik heb het gemaakt met Panchetta maar had niet genoeg.
    Hoeveel Panchetta heb ik daadwerkelijk nodig?
    De varkenshaas van 300 Gr precies zo bereid als u heeft aangegeven maar hij was voor mij iets te rauw. Hoeveel langer moet hij in de oven om het vlees meer gaar te krijgen?
    Hele leuke website met gerechten die ook voor een niet zo goede kok te maken zijn! Hartelijk dank hiervoor!
    Dit is wordt het vlees met de kerst, ik ga nu op zoek naar de groenten en het toetje!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      23 november 2014 om 10:41 am

      Hi Jolanda,

      Ik koop de pancetta voorgesnedern op de slagersafdeling, deze zijn 100 gram. Ik heb het recept aangepast, beste is om 100-150 gram aan te houden, afhankelijk van de lengte van de haas.
      je kunt de varkenshaas de volgende keer iets langer bakken in de pan, en goed dichtschroeien (z\ie mijn foto)
      en snijd deze na de baktijd even doormidden om te kijken of hij gaar is. Zo niet, dan kan deze nog een aantal minuten de oven in.
      Ik kan het niet exact zeggen, omdat elke varkenshaas weer een andere dikte heeft, en dus ook korter of langer gebakken dient te worden.
      Hij is bij mij met 20 minuten altijd gaar geweest.

      Groetjes, Betty

      Beantwoorden
      • Jolanda

        23 november 2014 om 1:02 pm

        Dag Betsy, bedankt! Ik had de varkenshaas een ‘beetje’ dichtgeschroeid. Dat is vast het probleem, al doende leert men. Ik kwam bij toeval op uw site en wat fijn dat u zo’n duidelijk antwoord geeft.
        Ik heb geen ‘gevoel’ voor koken/ingrediënten en nu heb ik gelukkig een duidelijk recept.

  5. bep

    31 januari 2015 om 7:20 pm

    Het is een heerlijk recept. We hebben genoten. Het vlees was heerlijk sappig en de champignons heel smaakvol. Dankjewel

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      1 februari 2015 om 7:20 pm

      Dank je wel Bep!
      Dat vind ik heel leuk om te horen.
      Groetjes, Betty

      Beantwoorden
  6. Evert

    17 maart 2015 om 10:01 pm

    Hallo Betty,
    Ik heb dit nu voor de tweede keer gemaakt en het blijft een delicatesse.
    Bedankt voor dit heerlijke recept

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      19 maart 2015 om 2:23 pm

      Hi Evert,
      dat vind ik heel leuk om te horen, bedankt!
      en geniet er uiteraard van!

      Groetjes, Betty

      Beantwoorden
  7. Elsa

    10 november 2015 om 5:37 am

    Wat een aantrekkelijk recept!
    Ik maak altijd veel werk van mijn kerstdiner, met veel succes, maar omdat ik nu rekening moet houden met 2 kinderen en mijn dochter die geen knoflook meer verdraagt, is het wel moeilijk om een aantrekkelijk menu samen te stellen.
    Voor- en tussengerecht wist ik al, maar nu weet ik ook het hoofdgerecht, dankjewel!
    Nu alleen nog cadeautjes kopen voor onder de kerstboom……
    Groetjes,
    Elsa

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      10 november 2015 om 9:18 am

      Hi Elsa,

      dank je wel voor je enthousiaste reactie,
      Heel veel succes en maak er een ieder geval een heel smakelijk kerstfeest van!

      Beantwoorden
  8. Corry

    30 november 2015 om 6:01 pm

    Wil graag de nieuwsbrief ontvangen op mijn email adres

    Beantwoorden
  9. Hein

    7 december 2015 om 7:07 pm

    Alle voorbereidingen getroffen, het gaat zo de oven in. Ik denk dat mijn vrouw aangenaam verrast thuis komt na een dag hard werken.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      7 december 2015 om 7:27 pm

      Dat weet ik wel zeker!
      Heel veel plezier en eet smakelijk alvast!

      Beantwoorden
  10. Annette

    14 december 2015 om 5:19 pm

    Ik ben niet zo’n keukenprinses maar wil dit graag maken op 2e kerstdag voor de familie.
    Ik heb alleen even een vraag over de kruiden, kan ik ook de gedroogde kruiden uit een potje gebruiken?
    Ik weet nooit zo goed hoe het moet met verse kruiden, en hoeveel heb ik dan ong. nodig?

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      15 december 2015 om 12:19 am

      Hi Annette,

      dan heb je een ware kerstklassieker te pakken hoor! En uiteraard kun je dan ook de gedroogde kruiden gebruiken.
      HEt volgende werkt voor mij iedere keer weer: vervang 1 eetlepel verse gehakte kruiden door 1 theelepel gedroogde variant.

      Heel veel succes en ik ben benieuwd wat de gasten er van gaan vinden!

      Beantwoorden
  11. Thea Robinson

    16 december 2015 om 8:51 pm

    Wij zijn met z’n achten op 1e kerstdag en jouw recept lijkt me heerlijk. Als ik vier varkenshaasjes (in 1 schaal) wil maken, hoeveel tijd moeten die dan in de oven? Alles bij elkaar is het ongeveer 1 kilo.
    Bij voorbaat dank voor je reactie.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      18 december 2015 om 11:12 am

      Hi Thea,
      zet de varkenshaasjes niet te dicht op elkaar in de schaal, maar zorg voor ruimte rondom, zodat het spek goed krokant kan bakken.
      Volg voor de rest het recept en houdt alsnog ongeveer een half uur baktijd aan.

      Beantwoorden
  12. Deurwaerder Edith

    1 januari 2017 om 3:20 pm

    Ik vindt dit een leuk recepte en ik ga die seeker maken heel simpel en Klaproth en duidelijk recept . dank u wel voor Deze recept en hoop da je er nog Meer hebt Grtjs Betty

    ★★★★

    Beantwoorden
  13. Jet wijbrandts

    29 januari 2018 om 9:34 pm

    Het is een heerlijk recept, dank je wel. Ik had alleen nogal wat vocht in de ovenschaal, wat doe ik verkeerd? Gr.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      6 februari 2018 om 6:15 pm

      Je doet niets verkeerd hoor, dat zijn waarschijnlijk de kooksappen van het vlees en de champignons. Lekker er overheen lepelen . 😉

      Beantwoorden
  14. Hanneke

    7 februari 2018 om 4:35 pm

    Staat vanavond bij ons op het menu,alleen heb ik ze gevuld met verse roomkaas met bieslook en dan omwikkeld met spek!
    Kaassausje er bij,beetje verse bieslook erop en smullen maar!

    ★★★★★

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      12 februari 2018 om 6:31 pm

      Ohhh dat klinkt ook heerlijk!!

      Beantwoorden
  15. Huub van den Boomen

    17 december 2018 om 3:44 pm

    Hoi betty, Gisteren dit recept gemaakt en er samen met mijn kinderen heerlijk van genoten.
    Je bent geweldig.
    Lieve Groetjes Huub

    ★★★★★

    Beantwoorden
  16. Monique

    18 december 2018 om 6:18 pm

    Als ik 2 ovenschalen gelijk in de oven zet met in elke schaal 2 varkenshaasjes met spek en aangeraden vooraf…. Hoelang zou dat in de oven moeten gelijktijdig?
    Ik wil het graag voor 7 personen n maken met kerst vandaar.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      20 december 2018 om 1:18 pm

      Hi Monique,
      de bereidingstijd blijft hetzelfde, ook als je meerdere schalen in de oven zet.
      Maar… dit is er vanuitgaande dat je een hele lucht oven gebruikt, die de warmte evenredig in de oven verdeeld.
      Op de ‘normale’ boven\onderstand duurt het langer om te verdelen, dus hebben de haasjes meer tijd nodig. En dan wordt het gokken, of doorsnijden en ter plekke checken.
      Succes! Groetjes, Betty

      Beantwoorden
  17. Ria

    22 december 2018 om 2:06 pm

    Moet 5 varkenshaasjes langer in de oven?

    Beantwoorden
  18. Anneke

    5 februari 2019 om 9:56 pm

    Hallo Betty, we hebben er erg van genoten, simpel recept, veel smaak en kan niet mislukken, Topper!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      6 februari 2019 om 12:45 pm

      Goed om te horen Anneke en ben ik heel blij om te horen!

      Beantwoorden
  19. Judy

    2 december 2019 om 5:09 pm

    Hallo Betty,

    Gisteren dit recept gemaakt en inderdaad een aanrader, heerlijk gewoon. Nu wil ik dit met de kerst maken aar kan ik dit ook een dag van te voren voorbereiden?

    Gr Judy

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      3 december 2019 om 5:49 pm

      Hi Judy, dat kan zeker.
      Stap 1 en 2 kun je gerust een dag van tevoren bereiden.

      Beantwoorden
      • Judy

        7 december 2019 om 1:07 pm

        Dank je wel! Het is een heerlijk recept

        ★★★★★

  20. Marle

    13 december 2020 om 7:34 pm

    Hallo,

    Kan het ook met 2 kleinere varkenshaas van bijvoorbeeld 150 gram per stuk. Blijft dan bak tijd zelfde of word die korter? Zo ja hoelang dan ongeveer. Wil het eerste kerstdag uitproberen. Lijkt me heerlijk recept

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      14 december 2020 om 10:49 am

      Hi Marle,

      dat kan zeker! Deze zijn over het algemeen ook iets minder dik, dus trek dan max 5 minuten van de garingstijd af.
      Voor het beste resultaat kun je een vleesthermometer gebruiken (steek in het dikste gedeelte). De kerntemperatuur van de varkenshaas dient tussen 60 – 65 graden te zijn.

      Beantwoorden
  21. Annethe

    26 december 2020 om 4:31 pm

    Het gerecht is bij mij helaas niet goed gelukt.
    Er is erg veel vocht in de ovenschaal gekomen (door de paddenstoelen denk ik) en de varkenshaasjes waren – zelfs na de dubbele baktijd – absoluut niet gaar en de spek ook niet knapperig. Ik heb de varkenshaasjes toen alsnog gebakken in de pan. Geen succes dus, helaas.

    ★★

    Beantwoorden
  22. W. Rietveld

    12 januari 2021 om 1:38 pm

    hallo,
    we kwamen dit recept toevallig tegen op het internet omdat we weer eens wat anders wilden eten met kerst.
    4 grote eters, dus 4 varkenshazen genomen (één in een aparte schaal kant en klaar als reserve).
    sperzieboontjes en gebakken aardappelpartjes voor erbij.
    de schaal met 3 hazen waren al ruim voldoende.
    supergerecht en dit gaan we vaker zeker doen

    ★★★★★

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      12 januari 2021 om 5:26 pm

      Heel erg leuk om te horen! Ben blij dat jullie er ook van genoten hebben!

      Beantwoorden
  23. Hella

    25 januari 2021 om 6:19 pm

    Oók eind januari 2021 is dit nog een zalig recept, vooral ook met pancetta.

    ★★★★★

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      29 januari 2021 om 12:34 pm

      Hahaha heel goed om te lezen. Dank je wel!

      Beantwoorden
  24. Anouk V

    24 december 2022 om 8:39 pm

    Heerlijk! Een fijn eenvoudig gerecht. Maar met mooi vlees van de slager een fantastische maaltijd kunnen bereiden. Op advies van de slager hun huisgerookt ontbijtspek verbruikt en het recept verder opgevolgd. Er kwam een prachtig rosé varkenshaasje uit de oven. Het spek was wat bleek, maar een minuutje in een hete pan loste dit snel op. We hebben genoten. Dankjewel voor dit recept; het is een blijvertje!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      29 december 2022 om 7:54 pm

      Ja dit recept is en blijft een topper! Nu al 10 jaar en nog steeds favoriet van velen! Dank je wel voor je tip mbt spek nog extra krokant bakken!

      Beantwoorden

Trackbacks

  1. 10 Traditionele kerst recepten voor niet-vegetariërs - Firma Huishouden schreef:
    10 december 2018 om 6:02 am

    […] Dit gerecht is een regelrechte kerstklassieker, waar jong en oud wel van kan genieten. En het mooie is: je zet deze varkenshaas uit de oven in een ruim half uurtje op tafel. Bron: Betty’s Kitchen […]

    Beantwoorden
  2. Top 10 gerechten die mensen met kerst eten - Ama-ga-zine schreef:
    26 november 2020 om 11:26 pm

    […] Varkenshaas uit de oven (met champignons) […]

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating ★☆ ★☆ ★☆ ★☆ ★☆

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#BARBECUE

barbecue recepten

Ook in de winter staat de BBQ aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • Hartige taart met groene voorjaarsgroenten 10x vegetarische hartige taart
  • 10x Recepten voor nacho’s en tortilla chips
  • 15x Gerechten uit de Egyptische keuken
  • recept paas blondies met paaseieren chocolade © bettyskitchen.nl Blondies met paaseieren
  • Vegetarische samosa's met homemade chutney Vegetarische Indiase samosa’s

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept paas blondies met paaseieren chocolade © bettyskitchen.nl

Blondies met paaseieren

recept ghorayeba ghee cookies Middle East © bettyskitchen.nl

Ghee Cookies (Ghorayeba)

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

Vegetarische samosa's met homemade chutney

Vegetarische Indiase samosa’s

recept mont d'or uit de oven © bettyskitchen.nl

Vacherin Mont d’Or uit de oven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

recept vegetarische mac n cheese van Zoete Zusjes © bettyskitchen.nl

Vegetarische Mac ‘n Cheese – uit De Zoete Zusjes kookboek

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2023 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in