• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
  • Internationale Keukens
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Over Betty
    • Shop – Bestel onze keukenfavorieten bij bol.com
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Recepten algemeen / Pizza Recepten / Pizza Rolls met Parmaham en Mozzarella (video)

Pizza Rolls met Parmaham en Mozzarella (video)

15 juni 2018 Door Betina Oostveen 2 Reacties

Wie is er fan van pizza?!? Deze pizza rolls met parmaham en mozzarella zijn mijn ultieme zomer tip om op tafel te zetten! Ideaal voor tijdens een borrel of een feestje, borrel en hier zet iedereen graag zijn tanden in!

Kant-en-klaar pizza deeg

Een paar weken geleden zagen jullie al een basic pizza rolls recept voorbij komen hier op de site. Op social media gingen de likes dan ook finaal los! Dus het was mij duidelijk: jullie houden net zoveel van pizza als ik! Dus dook ik de keuken in voor een lekkere smaakvariatie! Deze pizza rolls met parmaham en mozzarella zijn een mooie combinatie van zout, romige zachte kaas en de olijfjes maken hem helemaal af! Dus dit is ook een variantie die je moet gaan proberen!

Kookvideo Pizza Rolls:

+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL

Print

Recept: Pizza Rolls met Parmaham en mozzarella

recept pizza rolls met parmaham en mozzarella kookvideo © bettyskitchen.nl
Print Recipe

Maak eens opgerolde pizza rolls met parmaham en mozzarella! Heerlijk op smaak gebracht met groene olijventappenade en kruidenboter.

  • Author: Betina Oostveen
  • Prep Time: 10 minutes
  • Cook Time: 20 minutes
  • Total Time: 30 minutes
  • Yield: 2–4 personen 1x
  • Category: Pizza
  • Cuisine: Italiaanse keuken

Ingredients

Scale
  • 1 rol kant-en-klaar pizzadeeg (ca. 400 gram),
  • 2–3 eetlepels (groene) olijven tappenade,
  • 10 plakken parmaham (ca. 200 gram),
  • 200 gram mozzarella, in dunne plakjes,
  • 4 eetlepels olijfolie,
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst,
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden.

Extra:

  • oven,
  • ovenschaal, 
  • steelpannetje,
  • bakkwast.

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden (200 hete lucht). Vet de ovenschaal in met olijfolie en zet apart.
  2. Rol de lap kant-en-klaar pizzadeeg uit en bestrijk de bovenkant met de olijventappenade. 
  3. Verdeel hier de plakken parmaham overheen. En vervolgens verdeel je hier ook de dungesneden plakken mozzarella over. Rol daarna het pizzadeeg, in de lengte, op. Snijd, voorzichtig, met een groot mes 8 dikke plakken van de pizza rol en leg ze op hun kant in de ovenschaal. Trek met je vingers het deeg een beetje los, zodat je echt een mooi pizza rondje maakt. .
  4. Verwarm de olijflolie in het steelpannetje, voeg de knoflook en Italiaanse kruiden toe, roer even goed door en draai het vuur uit. Kwast vervolgens de bovenkant van de pizza rolls met parmaham royaal in met de kruidenolie en schuif direct de oven in. Bak af gedurende 13-15 minuten. (dubbelcheck altijd even de verpakking van het pizzadeeg voor de juiste baktijd).
  5. Serveer de pizza rolls met parmaham en mozzarella direct en bestrooi eventueel met een paar blaadjes verse basilicum.

Eet smakelijk!,

Groetjes, Betty

Keywords: pizza, mozzarella, rolls, parmaham, oven

Heb jij dit recept gemaakt?

Deel je foto en tag @bettyskitchennl op Instagram

recept pizza rolls met parmaham en mozzarella kookvideo © bettyskitchen.nl

Category: Pizza Recepten Tags: deeg, italiaanse, Kaas, kookvideo, mijn filmpjes, mozzarella, olijven, parmaham, tappenade, youtube

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Club Room – ss Rotterdam
Volgend bericht: Zomerse rijstsalade met mango »

Lees Interacties

Reacties

  1. Christine

    30 december 2021 om 11:05 am

    Hoi Betina,

    Ik ben van plan om deze pizzarolls te maken voor oud en nieuw. Kan ik deze een dag van tevoren ook al maken?

    Ik hoor het graag.

    Met vriendelijke groet,

    Christine Kuipers

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      31 december 2021 om 9:30 am

      Jazeker, leftovers kun je ook een dag later altijd nog opeten. Al zijn ze vers gebakken wel het allerlekjerst! Goed laten afkoelen en in folie in de koelkast bewaren. De volgende dag kun je ze in 10-15 minuten weer even oppiepen in de oven

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating ★☆ ★☆ ★☆ ★☆ ★☆

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#BARBECUE

barbecue recepten

Ook in de winter staat de BBQ aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#BUDGETKOKEN

budget koken recepten

Lekker eten moet binnen elke portomonnee passen. Check hier onze recepten voor budget koken

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • 20x recepten voor de paasdagen paasbrunch ontbijt lunch eieren broodjes taart soep en meer 20x Paasbrunch recepten
  • Hartige taart met groene voorjaarsgroenten 10x vegetarische hartige taart
  • recept paas blondies met paaseieren chocolade © bettyskitchen.nl Blondies met paaseieren
  • 10x hartige paasrecepten met eieren voor de paasdagen paasbrunch ontbijt lunch eieren broodjes en meer gepocheerd, gekookt, gebakken 10x Hartige Paasrecepten met eieren
  • 15x Gerechten uit de Egyptische keuken

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept paas pavlova met aardbeien en advocaat © bettyskitchen.nl

Paas Pavlova met aardbeien en advocaat

recept paas blondies met paaseieren chocolade © bettyskitchen.nl

Blondies met paaseieren

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

Vegetarische samosa's met homemade chutney

Vegetarische Indiase samosa’s

recept mont d'or uit de oven © bettyskitchen.nl

Vacherin Mont d’Or uit de oven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

recept vegetarische mac n cheese van Zoete Zusjes © bettyskitchen.nl

Vegetarische Mac ‘n Cheese – uit De Zoete Zusjes kookboek

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2023 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in