Wat een jaar was 2013.. Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu een foodblog zou hebben. Toen ik hier in februari aan begon,
Fotodagboek December 2013
De laatste maand van het jaar 2013! Een maand vol heerlijkheden en recepten voor Kerst. Geen tijd voor rust en bezinning, want het was gewoon ontzettend druk. Dus hopenlijk kan ik in Januari het weer een beetje rustiger aan gaan doen. Kijk gezellig mee in het fotodagboek December 2013:
How-to Kaasplankje samenstellen
Ik heb voor jullie een overzichtelijk lijstje gemaakt over hoe zelf een kaasplankje samenstellen in zijn werk gaat. Er zijn immers heel veel verschillende soorten kazen verkrijgbaar. Harde kaasjes, zachte kaasjes, geitenkaasjes, koemelkkaasjes, en ga zo maar door. En ik vind het heerlijk om de verschillende soorten te proeven en aan te snijden voor op…
Pittige mosterd maken
Wij Nederlanders zijn dol op kaas! En met name de blokjes Goudse kaas doen het altijd goed uit het vuisjes, tijdens feestjes, een borrel, of gewoon voor bij de wijn. En dan serveren we deze natuurlijk het liefst met mosterd. In dit geval: zelfgemaakte pittige mosterd.
Foodblogswap: artisjok toast met geitenkaas
Deze maand deed ik weer mee met de Foodblogswap. Hierbij worden foodbloggers ingeloot om eens te koken van het blog van een ander. En tot mijn verbazing kreeg ik deze maand een Belgische blog toegewezen. Blijkbaar is het foodbloggers wereldje zich aan het uitbreiden, en dat vind ik helemaal niet erg. Want onze zuiderburen weten…
Merry Berry Smoothie (met blauwe bessen en chocolade)
Ook tijdens de feestdagen kun je gewoon gezonde smoothies drinken hoor. Deze Merry Berry smoothie zit boordenvol anti-oxidanten van blauwe bessen en gojibessen. Wij noemen hem dan ook een Merry Berry Smoothie!
Crêpes met karamelsaus en noten
Ohh dat wordt even decadent genieten aan tafel! Wij Nederlanders staan er om bekend dat we graag pannenkoeken met zoet beleg eten. Maar deze Franse crêpes met karamelsaus en noten is ook zeer zeker een aanrader