• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
  • Internationale Keukens
  • Inspiratie
    • Restaurants
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Events
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
    • Shop – Bestel onze keukenfavorieten bij bol.com
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Persoonlijk / Jaaroverzicht 2013

Jaaroverzicht 2013

31 december 2013 Door Betina Oostveen 2 Reacties

Close-up-of-explosion-of-champagne-bottle-cork2 (1)Wat een jaar was 2013..  Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu een foodblog zou hebben. Toen ik hier in februari aan begon, was het meer bedoeld om online mijn lekkerste recepten op te slaan. En ik wilde dit hooguit delen met mijn familie en vrienden die vaak om het recept vragen, nadat zij bij mij heerlijk hebben gegeten. Had iemand mij destijds verteld dat ik aan het einde van het jaar ruim 16.000 unieke bezoekers per maand zou hebben, dan had ik diegene voor gek verklaard. Dat verwacht toch niemand?!

Mijn hoogte punten in 2013:

  • Februari 2013: Brandende liefde_Header-001Op Valentijnsdag lanceerde ik, samen met Dylan, mijn eerste WordPress site.  Dat was mijn cadeautje van hem. Gelukkig is Dylan technisch onderlegd, want hij studeert op dit moment Informatica. Altijd handig zo’n iemand in de buurt. Mijn eerste blogpost was dan ook het recept voor ‘ Brandende Liefde‘:  Chocolade bonbons met rode peper, die ik speciaal voor de Valentijnsdag had gemaakt.

 

  • Maart 2013: DSCN5163A-002In Maart gingen wij een paar daagjes naar Boedapest. Uiteraard hield ik een reisblog bij, met hoe, waar en wat te eten in deze stad. (of eigenlijk 2 steden.)

 

  • April 2013: april-2014Mijn bier-ontgroening.  Ik hield namelijk nooit van bier, althans dat was voordat ik naar het jaarlijkse MeiBock festival in Amsterdam ging. Het werd een gezellige middag met hapjes, en biertjes proeven, die eigenlijk toch heel lekker bleken te zijn. Wie had dat gedacht? Weer een nieuwe ervaring rijker, en volgend jaar ga ik hier ongetwijfeld weer naartoe.

 

  • Mei 2013: 040-001Moederdag werd dit jaar wel op een hele bijzondere manier gevierd. Mijn oma werd namelijk gekidnapt en meegenomen voor een lang weekend naar Londen. Op de Afternoon Tea bij The Ritz London Hotel en een bezoekje aan de Food Halls van Harrods waren toch wel persoonlijke hoogtepunten voor een foodie als ik.

 

  • Juni: � BeDe maand juni had als blogthema: Italie!  Dus dat werd een hele maand Italiaans smullen, fotograferen en bloggen. Misschien kwam het ook door het mooie weer, maar dit was een heerlijke, relaxte en lekkere maand. En dat kon ik wel even gebruiken want voor de rest ging ik niet meer op vakantie dit jaar.

 

  • Juli: detox-juices-400x400Deze maand stond geheel in het teken van DETOXEN. Een unieke en aparte ervaring. Ik vond het leuk om op een andere manier naar eten te gaan kijken. En toen ik na een maand de verschillen merkte in mijn uiterlijk en gezondheid, ben ik voorstander geworden van minstens 1x per jaar detoxen. De volgende staat alweer gepland voor begin 2014.
  • Augustus:e81bcd90036f11e394d322000a1f8c09_7Wederom een heerlijke zomerse maand, waar ik me juist herrinner dat er heel erg veel en vaak gebarbequed werd. En dat vond ik helemaal niet erg. Lekker afspreken met vrienden en tot zonsondergang op het terras blijven zitten.  Doe mij er maar nog zo een..

 

  • September:HelloFresh-001 In September publiceerde HelloFresh een van mijn recepten in hun boxen: Rigatoni All’ Amatriciana. Van kennissen die ook op dat moment de box ontvingen, kreeg ik hier hele leuke feedback over terug. En met name dat zij er heerlijk van hebben gesmuld!

 

  • Oktober: Halloween Party 11aHalloween was natuurlijk uitgebreid terug te vinden op de website, met als afsluiter mijn verjaardagsfeest. Uiteraard konden hier jullie uitgebreid over meelezen in mijn Halloween Party Verslag. Dit feestje zal mij nog lang blijven heugen.

 

  • November: L'OR Espresso limited edition Sumatra Blue Batak 4-001Was een maand dit bol stond van het ontmoeten van medefoodies tijdens allerlei leuke events. Een hele gezellige maand dus, waar nieuwe ‘ collega’s’  en vrienden werden opgedaan.

 

  • December: badge2013_11Tot mijn grote verbazing werd mijn blog uitgeroepen tot de 11e beste blog van 2013. Een jaarlijkse prijs die uitgereikt wordt door JustEat, en menige grote (en succesvolle) blogs waren mij al voorgegaan. Dit was toch wel het kroontje op mijn werk. En om mijn site er meteen professioneler uit te laten zien, ging ik weer samen met Dylan aan de slag om een nieuwe lay-out te maken. Ik ben heel content met hoe de site er nu uitziet, en zo ga ik het nieuwe jaar fris tegemoet.

Ik zeg Dag! tegen 2013, en verwelkom 2014 met open armen. Laten we er nog zo’n fantastisch jaar van maken!

Groetjes,
Betty

Category: Persoonlijk Tags: foto's persoonlijk

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Fotodagboek December 2013
Volgend bericht: De beste wensen voor 2014 »

Lees Interacties

Reacties

  1. Valentijn

    10 januari 2014 om 3:25 pm

    Wat een geweldig jaar hebben jullie achter de rug, #jaloers!!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      13 januari 2014 om 10:51 am

      Dank je wel! Het was zeker een bijzonder jaar.
      Groeten,
      Betty

      Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#VALENTIJNSDAG

valentijnsdag recepten

Op zoek naar recepten om de meest romantische dag van het jaar te vieren? Check hier al onze Valentijnsdag recepten op een rijtje!

#BARBECUE

barbecue recepten

Ook in de winter staat de BBQ aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • boerenkool quiche met cranberry compote 10x Recepten met boerenkool
  • 10x recepten met witlof - echter Nederlandse wintergroenten die zowel rauw , gebakken, gekookt, gewokte of gegratineerd gegeten kan worden. 10x Recepten met Witlof
  • recept linzen stoofpot met aardappel © bettyskitchen.nl Linzen stoofpot met aardappel
  • recept barbacoa mexicaans stoofvlees © bettyskitchen.nl Barbacoa Mexicaans stoofvlees
  • recept gebakken rijst met ei fried rice maken © bettyskitchen.nl Gebakken rijst met ei (fried rice)

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept volkoren pain au levain desembrood © bettyskitchen.nl

Volkoren Pain au Levain (bruin) – uit De Veldkeuken kookboek

20x recepten met pindakaas - wereldwijde nationale pindakaasdag 24 januari hartig en zoet

20x Recepten met pindakaas

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept edamame boontjes met chili zout © bettyskitchen.nl

Edamame boontjes met chili zout

recept flammkuchen met rode biet en geitenkaas © bettyskitchen.nl

Flammkuchen met rode biet en geitenkaas

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

recept vegetarische mac n cheese van Zoete Zusjes © bettyskitchen.nl

Vegetarische Mac ‘n Cheese – uit De Zoete Zusjes kookboek

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2023 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in