Print

Recept: Blondies met frambozen en banaan

blondies met frambozen en banaan

Deze blondies met frambozen en banaan zijn een stukje gezonder dan gewone blondies met of zonder witte chocolade. 

Scale

Ingredients

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet alvast een brownie bakvorm in of bekleed met bakpapier.
  2. Pak een ruime beslagkom en meet hierin de bloem, boter, basterdsuiker, vanille aroma en een flinke snuf zout af. Schil de banaan en prak deze fijn. Voeg toe aan de kom samen met de eieren. Mix het beslag in enkele minuten tot een egaal beslag.
  3. Vervolgens roer je de hazelnoten en frambozen er met een lepel voorzichtig doorheen. Schep het beslag in de bakvorm en verdeel over de hele vorm.
  4. Plaats de bakvorm voor 30 minuten in het midden van de oven. Hou gedurende de oventijd in de gaten. Zodra de bovenkant te donker kleurt, plaats de vorm dan iets lager.
  5. Laat de blondies met frambozen na de oventijd goed afkoelen op een rooster, minstens een uur. Snij vervolgens in vierkante stukken en ze zijn klaar om te serveren!

Geniet ervan. Liefs, Nanda

Keywords: cake, blondies, brownies, suiker, bloem, frambozen, banaan