• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Keto recepten
      • Low Carb recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • In de Media
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube
Je bent hier: Home / Recepten algemeen / Slowcooker recepten / Kwarktaart met chocolade (uit de Slowcooker)

Kwarktaart met chocolade (uit de Slowcooker)

8 februari 2016 Door Betina Oostveen 28 Reacties

Ik heb weer een heerlijk slowcooker recept voor jullie: Dit keer toverde ik een kwarktaart met chocolade uit de CrockPot! Want ja ook zoete baksels kun je gewoonweg in je slowcooker bereiden, want de ‘stoom’ tijdens de bereiding is ideaal voor (cheese)cakes

Taart uit de slowcooker

Wie had gedacht dat de slowcooker alleen voor het garen van vlees, kip of groente is, had het mooi mis. Doordat je een slowcooker langere tijd op lage temperaturen kunt verwarmen is hij ook ideaal om een lobbige kwarktaart met chocolade mee te stollen. Het enige item dat je voor deze kwarktaart met chocolade uit de slowcooker extra dient aan te schaffen is een kleine(re) springvorm en je ‘stoomt’ zo de meeste fantastische cheesecakes en taarten klaar in je CrockPot.

Kwarktaart met chocolade uit de slowcooker
Kwarktaart met chocolade uit de slowcooker

Deze taart heeft nog het meeste weg van een cheesecake

Doordat ik wat keukenpapier tussen de crockpot en de dekselstop, blijft al het vocht uit de taart letterlijk in de crockpot hangen. En stoom je dus zo uren lang deze taart klaar. Serieus, deze kwarktaart met chocolade heeft nog het meeste weg van een cheesecake. En hij is zo fluweel zacht. Je mes snijd ook door de taart als boter. Kortom, dit is gewoon een nieuwe ervaring die je eens moet uitproberen. Check hier nog meer van onze Slowcooker recepten.


Print

Recept: Kwarktaart met chocolade (uit de Slowcooker)

Deze zachte kwarktaart met chocolade bereid je heel eenvoudig in de slowcooker. Cheesecakes en traditionele cakes komen goed tot hun recht in de crockpot omdat de stoomfunctie van het apparaat je beslag zijdezacht maakt.

  • Author: Betina Oostveen
  • Prep Time: 20 min.
  • Cook Time: 3-4 uur
  • Total Time: 4 uur en 20 minuten
  • Yield: 8 personen 1x
  • Cuisine: Slowcooker

Ingredients

Scale

Ingredienten bodem:

  • 75 gram Digestive biscuitjes,
  • 60 gram boter,
  • 50 gram chocolade druppels, puur,
  • 30 gram walnoten.

Ingredienten kwarktaart vulling:

  • 350 gram volle kwark,
  • 125 gram suiker,
  • 3 eetlepels bloem,
  • 2 grote eieren (L),
  • 1 theelepel vanille extract,
  • 80 gram zure room,
  • 150 gram chocoladedruppels, puur.

Extra:

  • foodprocessor,
  • keukenmachine (of handmixer + kom)
  • Slow cooker  met minstens  4 liter inhoud.
  • springvorm met hoge rand, diameter 18 cm,
  • bakpapier,
  • 3 velletjes keukenpapier, dubbelgevouwen.

Instructions

  1. Maal de digestive biscuits fijn in de foodprocessor. Voeg de walnoten en 50 gram chocoladedruppels toe en maal deze ook kort fijn (niet te lang). Smelt ondertussen de boter in een steelpannetje. Stop het koekkruimel mengsel bij de boter en roer goed door. Stort dit uit op de bodem van de springvorm en druk de koekbodem goed aan met de bolle kant van een lepel.
  2. Klop in een kom de kwark langzaam glad met de suiker. Klop de bloem, eieren en vanille er zachtjes doorheen. Roer tot slot hier de zure room doorheen en schenk de kwarktaart vulling in de springvorm.
  3. Smelt vervolgdens de chocolade druppels. Dit kun je gewoon in de magnetron doen, maar check elke 10 seconden om aanbranden te voorkomen. Roer de chocolade goed door om alles egaal te laten smelten. Giet vervolgens de gesmolten chocolade in een brede cirkel over de taart. Maak er vervolgens met een mes een marmerpatroon in.
  4. Zet de springvorm op de bodem van de slowcooker. Leg het keukenpapier op de bovenrand van de cooker en dek af met de deksel. Zo maak je de cooker een stukje meer ‘luchtdicht’ zonder helemaal af te sluiten.
  5. Zet de cooker op stand hoog en zet de timer op 2,5 uur.
  6. Schakel na afloop de slowcooker helemaal uit, maar laat de deksel nog 1 uur op de slowcooker zitten (niet tussentijds openmaken!) Zo kan de  kwarktaart met chocolade nog verder stomen. Haal vervolgens de kwarktaart met chocolade uit de slowcooker en laat hem op het aanrecht helemaal afkoelen. Bewaar de taart daarna in de koelkast.
  7. Haal de kwarktaart ongeveer 10 minuten voor het serveren uit de koelkast en snijd in puntjes.

Eet smakelijk!

Groetjes, Betty

Keywords: kwarktaart, cheesecake, chocolade, slowcooker,

Did you make this recipe?

Tag @bettyskitchennl on Instagram

Kwarktaart met chocolade uit de slowcooker
Kwarktaart met chocolade uit de slowcooker

(Dit recept is afgeleid uit:  500 slowcooker recepten)

Category: Slowcooker recepten, Taart Recepten Tags: bloem, chocolade, Crème fraiche, digestive biscuit, kwark, kwarktaart, Pasen, roomboter, Slowcooker, suiker, Valentijnsdag, vanille, walnoten

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Post Plaza Hotel en Grand Café Leeuwarden
Volgend bericht: Fotodagboek Januari 2016 »

Lees Interacties

Reacties

  1. Christel

    8 februari 2016 om 8:06 am

    Jammer mijn crockpot is een slag kleiner. Had het graag geprobeerd!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      8 februari 2016 om 11:21 am

      Oh dat is jammer 🙁

      Beantwoorden
  2. Jacqueline

    8 februari 2016 om 1:31 pm

    Ziet er heerlijk uit en mijn slowcooker is groot genoeg. Ga het zeker proberen.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      8 februari 2016 om 7:52 pm

      Eet smakelijk alvast 🙂

      Beantwoorden
  3. Anne Bams

    9 februari 2016 om 7:24 am

    Kan dit ook zonder slow coocker die heb ik nml niet ?

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      9 februari 2016 om 10:25 am

      Hi Anne,

      dit recept is speciaal ontwikkeld voor de slowcooker, dus de verhoudingen zijn ook anders. het is dan ook eerder een gestoomde cake.
      Er zijn nog genoeg andere recepten voor bijvoorbeeld een cheesecake of kwarktaart uit de oven of no bake.

      Beantwoorden
  4. Lara M

    9 februari 2016 om 7:10 pm

    Dit ziet er echt geweldig uit! Helaas heb ik geen slowcooker…. maar als ik dit in de gewone oven zou bereiden, hoe lang moet hij dan en op welke temperatuur?

    Beantwoorden
  5. Marjolijn

    17 februari 2016 om 8:44 pm

    Vandaag deze cheesecske gemaakt. In 1 woord “heerlijk”! Dank je wel voor het recept.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      18 februari 2016 om 9:56 am

      Joepie! Geniet ervan!

      Beantwoorden
  6. Theetje

    14 november 2016 om 10:59 pm

    Hoi, hoeft er geen laagje water in de crockpot?

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      16 november 2016 om 3:59 pm

      Nee, geen water er in doen.
      Er zal zich wel een beetje stoom ontwikkelen, maar dit stijgt op uit de taart zelf.

      Beantwoorden
  7. Diana

    28 november 2017 om 10:38 am

    Ik heb een crockpot van 5 liter. Welke springvorm diameter heb je gebruikt

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      29 november 2017 om 9:47 am

      Hi Diana,

      ik heb hier speciaal een kleine springvorm van 18cm voor gekocht. Die pastte er precies in namelijk.

      Groetjes Betty

      Beantwoorden
  8. Deborah

    9 januari 2018 om 2:06 pm

    Wat is de stand ‘hoog’ bij de Crockpot, als in: welke temperatuur is dat?
    Ik heb een Kitchenaid Multicooker en kan heel wat verschillende dingen instellen.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      10 januari 2018 om 11:50 am

      Sorry Deborah,
      maar dat weet ik echt niet. Er staan namelijk ook geen temperaturen bij, allen stand 0-9

      Beantwoorden
  9. Liita

    10 januari 2018 om 6:18 pm

    Hallo Betty,

    Ik heb deze taart nu al precies zoals opgegeven gemaakt. En het was heerlijk.
    Maar nu wil ik een taart met chocola en een taart zonder chocola maken.
    Kan ik bij de vulling de 150 gram chocoladedruppels vervangen door 150 gram kwark ?

    Beantwoorden
  10. Danny van 't Land

    14 januari 2018 om 10:57 am

    Ik heb een slowcooker van 3,5 liter, is het mogelijk om hem in deze iets kleinere cooker te maken? Ik ben namelijk zeer nieuwsgierig naar deze cake 🙂

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      17 januari 2018 om 2:54 pm

      Hi Danny,
      je zult dan even moeten proberen of een springvorm van 18cm in je kleinere cooker past?
      Indien wel, dan kun je gerust het recept hier ook in bereiden.

      groetjes, betty

      Beantwoorden
  11. Jvz

    12 maart 2018 om 2:25 pm

    Hier zit hij in de crockpot, was wel puzzelen want ik heb een ovale crockpot, dus zelf ovale bodem gemaakt en daar een sillicone rand om heen gedaan, nu afwachten hoe hij eruit komt

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      13 maart 2018 om 11:04 am

      Oh dat kan natuurlijk ook nog! Ik hoop dat het gelukt is?

      Beantwoorden
  12. Gon

    10 november 2019 om 11:10 am

    Ziet er heerlijk uit maar wat is stand hoog daar kom ik niet helemaal uit

    En wat gebruik je voor chocolade druppels
    Bedoel je gesmolten chocolade

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      10 november 2019 om 12:49 pm

      Hi Gon,

      de crockpot (slowcooker) heeft slechts 3 standen: namelijk hoog, laag en warmhouden. Meer kan ik er dus ook even niet van maken.

      Beantwoorden
  13. Anneke

    13 februari 2020 om 10:49 am

    Hallo Bettine

    Lijk me heerlijk om deze taart / cake te maken

    Er staat “chocoladedruppels” in het recept.
    Ik ken dit niet. Kun je hiervoor ook bijv. Repen chocola voor gebruiken.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      16 februari 2020 om 7:03 pm

      Hi Anneke,
      je kunt ook een chocoladereep grof hakken. Dit smelt ook net zo goed als de druppels.

      Beantwoorden
  14. Marjan

    19 april 2020 om 9:42 am

    Hallo Bettina, wat zijn chocoladedruppels? Zoek ik danneen kleine tube op een bakafdeling? En kan het ook zonder, of is het ook nodig voor de smaak?

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      19 april 2020 om 3:57 pm

      Dat zijn geportioneerde stukjes chocolade die makkelijk te smelten zijn. Je kunt een normaal blok chocolade ook grof hakken en dat gebruiken.

      Beantwoorden
  15. Caroline

    21 november 2020 om 4:32 pm

    Deze ‘taart’ ziet er overheerlijk uit. Ik wil hem morgen gaan proberen. Nu heb ik een Crockpot express. Heeft er iemand ervaring met de stand ‘dessert’, zou dat geschikt zijn voor deze taart, of toch maar ‘slow coocken’. Bij mijn CPE kan geen theedoek onder het (draai)deksel. Zou aluminiumfolie over de springvorm heen voldoen?
    Ik kijk uit naar het resultaat!!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      23 november 2020 om 11:33 am

      Hi Caroline,
      daar heb ik helaas ook geen ervaring mee, maar de doek tussen de deksel zorgt juist voor een heel klein beetje ventilatie.
      Vermoed dat dit met een snelkook versie juist niet kan, maar misschien heeft een van de andere lezers hier ervaring mee?

      Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating ★☆ ★☆ ★☆ ★☆ ★☆

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel kookplezier!

Groetjes, Betty

#WEEKZONDERVLEES

Betty's Kitchen bestaat maar liefst 8 jaar! En dat vieren we met een Red Velvet taart!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • recept sukadelappen met hutspot stoofvlees winter © bettyskitchen.nl 10x Stamppot Recepten
  • recept zelf valentijns chocolade maken met ruby roze en puur © bettyskitchen.nl 15x Recepten voor Valentijnsdag
  • Vier het Chinese nieuwjaar met deze gerechten Vier het Chinese nieuwjaar met deze gerechten
  • recept red velvet taart cake © bettyskitchen.nl Red Velvet Taart
  • 5x hotdogs recepten © bettyskitchen.nl 5x Hotdogs recepten (video)

#KETO RECEPTEN

avocado met ei uit de oven

Hoog in vetten en eiwitten voor een lang verzadigd gevoel

food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

5x hotdogs recepten © bettyskitchen.nl

5x Hotdogs recepten (video)

recept gemarineerd buikspek © bettyskitchen.nl

Gemarineerde Buikspek van de BBQ

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

recept indiase kedgeree met gerookte makreel © bettyskitchen.nl

Indiase kedgeree met gerookte makreel

recept glutenvrije pretzel taart met chocolade © Betty's Kitchen

Glutenvrije Pretzel Taart met Chocolade

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
✨ ZOETE AARDAPPEL GRATIN ✨ Deze dame is dol o ✨ ZOETE AARDAPPEL GRATIN ✨

Deze dame is dol op aardappels en de zoete aardappel is daarbij helemaal favoriet! Hij leent zich uitstekend voor klassieke aardappel recepten zoals deze zoete aardappel gratin uit de oven met room en kaas!

Tip: koop verschillende soorten en kleuren zoete aardappel en leg deze dakpansgewijs in een waaiervorm. Je krijgt er deze prachtige gekleurde aardappelschotel van. Dat wordt smullen! 

Ben jij ook fan van zoete aardappel?
==> https://bettyskitchen.nl/zoete-aardappel-gratin-oven/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#aardappel #zoeteaardappel #bataat #gratin #aardappelgratin #pommes #kaas #cheese #room #vegetarisch
✨RISOTTO MET RODE BIET EN MOZZARELLA ✨ Kun ji ✨RISOTTO MET RODE BIET EN MOZZARELLA ✨

Kun jij ook geen genoeg krijgen van risotto? Ik in ieder geval niet en ik bereid er het liefst iedere week wel een pan mee. Op deze ‘meatless’ monday heb ik dan een heerlijke vega risotto voor jullie!

Deze risotto met geroosterde rode bietjes is een heerlijke variatie voor je favoriete risotto recepten. Daarnaast is een bolletje mozzarella een leuk alternatief voor de veelal gebruikte Parmezaanse kaas in risotto. Als je de mozzarella kort verwarmt in de pan met risotto dan krijg je heerlijke ‘string cheese‘ ☺️ Enjoy!

==> https://bettyskitchen.nl/risotto-met-rode-bietjes-mozzarella/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#risotto #rijst #arborio #rodebiet #vegetarian #vegetarisch #gepocheerdei #meatlessmonday #mozzarella
✨ VEGETARISCHE LOEMPIAS MAKEN ✨ Jullie zagen ✨ VEGETARISCHE LOEMPIAS MAKEN ✨

Jullie zagen ze afgelopen vrijdag al voorbij komen in mijn IGTV, ik ging namelijk aan de slag met zelf LOEMPIAS maken! 

Dit zijn misschien wel de meest bekende hapjes uit de Chinese keuken! Loempia’s zijn rolletjes van filodeeg en worden gevuld met groenten. Soms wordt er ook kip, vlees of garnalen aan toegevoegd. Maar het is juist die kleurrijke groente mix die een referentie is naar de kleurrijke lente die in aantocht is. 

Traditioneel worden loempia’s dan ook op de eerste dag van de lente gegeten en mogen dus niet ontbreken tijdens het vieren van Chinees nieuwjaar! Niets voor niets heten ze dan ook ‘Spring Rolls’. Daarnaast doen ze denken aan kleine goudstaven en staan ze symbool voor rijkdom in de Chinese cultuur. Neem er gerust dus nog eentje om van te genieten!

==> https://bettyskitchen.nl/vegetarische-loempias-chinees-nieuwjaar/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#loempia #springrolls #filodeeg #vegetarisch #chineesnieuwjaar #CNY #veggies #recept #homemade #igtv #wittekool #wortel #frituren #luckycat
✨JAPANSE DAIFUKU MOCHI MET CHOCOLADE✨ Hebben ✨JAPANSE DAIFUKU MOCHI MET CHOCOLADE✨ 

Hebben jullie @foodiesmagazine al gespot? Ik vond er een recept voor de bekende Japanse Daifuku Mochi ‘snoepjes’. Dat zijn kleine zachte balletjes van kleefrijst deeg met een vulling van rode bonen pasta. Tip: @valledelsolenl heeft deze Adzuki bonen in hun assortiment zitten!

Het is een bijzondere combinatie, maar ze zijn lekker zacht van textuur en niet te zoet van smaak. Daifuku betekent ‘veel geluk’ in het Japans en je geeft deze snoepjes dan ook tijdens ceremoniële gelegenheden.

Ik gaf een eigen twist aan dit recept door pure chocolade toe te voegen aan de vulling. Door ze na afloop ook te bestuiven met wat extra cacao of chocoladestukjes maak je heerlijke Japanse ‘bonbons’ om van te smullen! Lekker bij een kopje groene thee of jasmijnthee, maar door de chocolade combineren ze ook heel fijn met een kopje koffie.

Op mijn website vind je nu het volledig uitgeschreven recept terug van deze Daifuku mochi met chocolade.Ik daag je bij deze uit om zelf aan de slag te gaan met de Daifuku Mochi van Foodies en zie graag jouw eigen variatie hierop terug! Heb jij wel eens daifuku gemaakt of gegeten?

⇒ https://bettyskitchen.nl/daifuku-mochi-met-chocolade/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
_____________________________
#daifuku #mochi #adzuki #valledelsole #peulvruchten #japan #japanesefood #foodiesmagazine #chocolade  #bettyskitchencollab #samenwerking
✨SMASH CAKE - DANE 1 JAAR ✨ mijn zoon is afge ✨SMASH CAKE - DANE 1 JAAR ✨

mijn zoon is afgelopen maand1 jaar oud geworden! Dat hebben wij gevierd met een toffe dinosaurus stapeltaart die de kleine man helemaal zelf mocht kapot slaan! 

Het is een traditie die over is komen waaien uit de VS maar wel een hele leuke om te doen voor de eerste verjaardag van je kindje. Vandaag staat er dus een artikel online Waarbij ik jullie wat meer vertellen ga over een Cake Smash taart en fotoshoot maken!

 Lijkt jou het leuk om zon shoot te organiseren voor je baby’s eerste verjaardag? 

==> https://bettyskitchen.nl/smash-cake-taart-maken/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#1yearold #hapybirthday #smashcake #smashcakesession #taart #cake #smashcakephotoshoot #biscuitbeslag  #botercreme #buttercream #heelhollandbakt #smashcakephotography #dinosaurus #dinosaur #dinos #dinocake #dinosauruscake #babyboy
✨ CHINEES NIEUWJAAR 🧧 WINACTIE ✨ Het Chine ✨ CHINEES NIEUWJAAR 🧧 WINACTIE ✨

Het Chinese Nieuwjaars feest loopt alweer bijna ten einde! Ik hoop dat jullie deze twee weken heerlijk genoten hebben (of nog aan het genieten zijn) van die Chinese recepten die online kwamen? Met dank aan @LKKeurope heb ik echt verrukkelijke gerechten klaargemaakt, zoals die malse kip in oestersaus! Daarnaast werd ik ook helemaal fan van hun sesamolie en hoisin saus. Elke voorraadkast zou deze producten standaard moeten bevatten!

Dit was vooral een feestelijke periode die ik ook met vrienden en familie gevierd heb. Uiteraard coronaproof en verdeeld over meerdere dagen, maar bovenal heerlijk gesmuld van Chinese recepten met authentieke ingrediënten. 
Ik mag dan ook een compleet pakket met mijn favoriete ingrediënten van Lee Kum Kee verloten aan jullie!

HOE DOE JE MEE?

🧧Volg @bettyskitchenNL
🧧Geef deze post een like en laat hieronder een comment achter.
🧧Uiteraard horen wij graag welk Lee Kum Kee product jouw favoriet is!
🧧Tag daarbij minstens 1 foodbuddy die jij wilt gaan verrassen met een heerlijk gerecht uit de Chinese keuken!

Belangrijk: dit is een instagram only winactie en loopt tot en met zaterdag 27 februari 2021. De prijs wordt enkel geleverd op een afleveradres in Nederland. De winnaar maak ik op zondag 28 februari 2021 bekend.

Veel succes en bovenal eet smakelijk! 
Groetjes, Betty

#LeeKumKeeCNY #Giveaway #ChineesNieuwjaar #CNY #leekumkee #kip #oestersaus #sojasaus #noodles #samenwerking #bettyskitchencollab #ad
✨ CHINESE SLA WRAPS MET KIP✨ Op zoek naar een ✨ CHINESE SLA WRAPS MET KIP✨

Op zoek naar een lekkere low carb lunch of licht diner met kip? Maak eens deze Chinese sla wraps met kip gehakt en hoisin saus! Dat is zeker weer eens wat anders dan een salade en die Chinese keuken is zo verrukkelijk lekker!

Het recept is afkomstig van @nombelina en het is inmiddels een van mijn favorieten. Zeker nu op de website een aantal Chinese recepten voorbij komen ivm de nieuwjaars viering , mocht deze ook absoluut niet ontbreken. 

Maak jij wel eens sla wraps? 

==> https://bettyskitchen.nl/chinese-sla-wraps-met-kip/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#recept #chinesefood #slawraps #kip #chicken #lettuce #lowcarb #glutenvrij #hoisin #chineesnieuwjaar #cny #hoisinsauce #hoisinchicken #pinda #littlegem
Meer laden… Volgen op Instagram

Copyright © 2021 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in