• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Keto recepten
      • Low Carb recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • In de Media
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube
Je bent hier: Home / Restaurants / Restaurants in Leeuwarden / Post Plaza Hotel en Grand Café Leeuwarden

Post Plaza Hotel en Grand Café Leeuwarden

6 februari 2016 Door Vincent Nijhof 2 Reacties

Door Vincent Nijhof – Deze keer ben ik  afgereisd naar Friesland en bracht een bezoek aan het onlangs gerenoveerde Post Plaza Hotel & Grand Café Leeuwarden.

155

Betty bezocht dit hotel al eens eerder tijdens een bezoek aan Leeuwarden en was er al zeer te spreken over. Maar na de verbouwing is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Lees hier mijn review van het prachtige Post Plaza hotel & Grand Cafe Leeuwarden. 

Onderweg en rijdend over de afsluitdijk kwamen we erachter dat we eigenlijk nog nooit Leeuwarden als stad hebben bezocht. Wij hebben wel Harlingen en Sneek aangedaan als we een weekend naar Friesland gingen.

Eenmaal aangekomen in het Friese Leeuwarden was het even zoeken naar een parkeerplaats. Het Post Plaza hotel heeft slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en het advies is ook om deze direct mee te reserveren bij een hotelboeking.

Post Plaza Hotel

Het Post Plaza hotel is een samenvoeging van prachtige statige panden, waarbij oude elementen gecombineerd worden met hedendaags design. En dit karakteristieke 4 sterren hotel heeft net een grootse verbouwing achter de rug.  Wij waren meteen onder de indruk van het monumentale pand dat centraal is gelegen in Leeuwarden. De rode loper bij het hotel geeft je meteen een warm en speciaal welkom, als gast zijnde.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden

Bij het inchecken werden we vriendelijk te woord gestaan door Erika die ons persoonlijk(!) naar de kamer begeleide. Daarmee kregen we tevens een korte rondleiding door het hotel.

Ze vertelde dat het Post Plaza Hotel is gelegen in een oud bankgebouw en deze had tot vorige jaar 40 kamers ter beschikking. Door de recentelijke verbouwing van 8 maanden heeft een samenvoeging plaatsgevonden met het naastgelegen oude postkantoor uit 1902. En nu is het aantal kamers verdubbeld. We liepen door een glazen doorloop van het oude bankgebouw naar het postkantoor, een mooie oplossing om de twee gebouwen onderling met elkaar te verbinden.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden

Onze kamer in het Post Plaza Hotel

We keken onze ogen uit toen we op weg waren naar onze kamer. En we vingen een glimp op van het nieuwe inpandige Grand Cafe. Ik kon niet wachten om hier straks te komen kijken en proeven. Eenmaal aangekomen in de kamer werden we verrast door een combinatie van hedendaags ontwerp en een sfeer die de jaren dertig uitademt. Een oude kledingkast en een prachtige design kroonluchter stelen de show. Maar ook het heerlijke king size bed en de Nespresso machine is de vermelding waard. De badkamer is stoer en modern en voorzien van een heerlijke grote stortdouche en complementaire badkamer accessoires.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Het Grand Café

Eenmaal opgefrist liepen we met volle verwachting naar het Grand Café. Bij het binnentreden viel ons op hoe immens groot en hoog de ruimte is. In het midden van het Grand Café staat een echte eye catcher: de enorme vierkante grand café bar waar je een goed uitzicht hebt over het geheel.

Vergaap jezelf aan muurschilderingen met een knipoog naar post gerelateerde zaken zoals: een postbode op een brommer en de film The postman always rings twice, maar ook postzakken bij de open keuken. Door de hoge gordijnen worden er verschillende intieme ‘huiskamers’ en nisjes gecreeerd, waarin zowel jong als oud zich thuis voelt.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Eten in het Post Plaze Grand Cafe

Wat ons opviel was de keuze voor water met munt, sinaasappel of citroen, vaak is er alleen tafel water beschikbaar. Pluspunt! Daarnaast heeft het Crand Café ook een mooie wijnkaart met Spaanse, Italiaanse en Franse wijnen.

De Chef Kok Robert de Vries kwam zich voorstellen en zei ‘what you see is what you get’, no nonsens wat precies aansluit bij een Grand Café.

Dit eet je bij Post Plaza Hotel Grand Cafe Leeuwarden

Voorgerechten / borrel:

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

 

We begonnen met een Flamkuchen: een dun laagje deeg wat het uiterlijk heeft van een pizza.. Wij kregen de klassieke versie met dunne ringen gesneden verse prei, crème fraîche en reepjes gerookte spek begeleid met een Tsjoch Post-Plaza mousserende wijn uit de Loire streek.

 

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Vitello Tonato, gebraden kalfsmuis met tonijn-konoflookmayonaise, rucola sla, croutons en kappertjes.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Garnituur met warme en koude hapjes zoals Friese Salami, droge worst, Courgette gemaakt door een biologische boer uit Heerenveen

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Gravad Lax, 48 uur gezouten Noorse zalm deze is gemarineerd met dille, mosterd en zeezoutmarinade.
Wij kozen bij deze proeverij voor een mooie Sauvignon Blanc uit de Loire streek.

Hoofdgerecht:

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Voor het hoofdgerecht konden we genieten van het uitzicht op de open keuken waar de keukenbrigade hard aan het werk was. Een open keuken heeft voor ons een meerwaarde aangezien je de passie van de mensen ziet en dat de gerechten met liefde en zorg worden bereid.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Mijn vrouw besloot om voor de gegrilde halve kreeft te gaan, gekookt in een kruidenbouillon, geserveerd met spinazie, Bildstar aardappeltjes uit de oven en een citroen Hollandaise saus. De citroen zorgde ervoor dat het geheel niet te machtig werd en de eerder gekozen Sauvignon Blanc paste er goed bij.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Mijn keuze viel op de Tournedos de Vriessinie met geroosterde groenten, geschaafde truffel die door de chef-kok zelf aan tafel werd geraspt, heel erg leuk met verder  gebakken ganzenlever, jus van Boomsma Beerenburg en dikke verse frieten op een krant 😉 begeleid met een stevige Carmenère uit de Colchagua Valley in Chili Het hoofdgerecht was voor ons beiden een echt hoogtepunt met heerlijke smaaksensaties.

Dessert

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Wij hadden de eer om twee desserts van de kaart te mogen proeven. We moesten wel lachen om de grappige namen van de desserts zoals een kaart van Oma bestaande uit Friesch Suikerbrood bavarois met vanille ijs en kaneelschuimpjes en een brief van oom Wiebe met Venetië Sobertijs van sinaasappel en limoen, limoncello met merengue.En daarnaast huisgemaakte bonbons en chocoalde. Het was veel maar oh zo heerlijk!

Gin Tonic (soort van dessert 2.0)

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Maar… de avond was nog niet ten einde want we kozen ervoor om niet de stad in te gaan maar plaats te nemen aan de grandioze grand café bar voor een proeverij van verschillende Gin-tonics.

Voordat we begonnen kregen we van het enthousiaste bar personeel een uitleg van de nieuwe hype, de Vermouth is terug. Het was even wennen maar al gauw smaakte het naar meer.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Wij waren verrast van de kaart met unieke Gins zoals Monkey 47, Gin Mare, Copperhead etc.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Vele mooie Gin-tonics later liepen we na een geslaagde avond naar onze mooie kamer terug voor de benodigde nachtrust.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

De volgende morgen in het Post Plaza Hotel

Na heerlijk rustig geslapen te hebben begonnen we vroeg aan een uitgebreid ontbijtbuffet. We waren onder de indruk van de keuze uit verschillende soorten brood zoals speltbrood, landbrood, waldkorn, kaiserbolletjes, hartig en zoet beleg, roerei met spek en worstjes, boerenyoghurt met verschillende ontbijtgranen en vers fruit, een ruime keuze aan sappen en heerlijk Post-Plaza koffie. Vergeet trouwens niet de wentelteefjes van Friesch suikerbrood in de keuken te laten klaarmaken. Mocht je trouwens een echte kater hebben dan is er een mogelijkheid voor een anti kater ontbijt met een gebakken ei met spek, een dubbele espresso, jus d’orange en natuurlijk een paracetamolletje.

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

post plaza hotel grand cafe leeuwarden 2016

Bij het uitchecken keken we een beetje weemoedig om ons heen want we wilde eigenlijk het hotel niet verlaten maar het was nu tijd om Leeuwarden te verkennen. Na een lange stadswandeling vol met geschiedenis reden we terug van een prachtig weekend en kunnen we zeggen ‘wij komen terug!’ want er is nog zoveel te ontdekken in Leeuwarden.

Wij zeggen Tsjoch!!!

love-heart-cookie-main

  • Grand Café is indrukwekkend ondanks de enorme ruimte voelt het toch heel sfeervol en warm aan.
  • Prachtige nieuwe ruime kamers, goede bedden, een elke kamer is voorzien van een Nespresso koffie machine en een stoere badkamer.
  • Heel vriendelijk en enthousiast personeel over alle afdelingen heen
  • Indien mee gereserveerd een (betaalde) parkeerplek achter het hotel
  • Gratis gebruik van Spa faciliteiten in het hotel.
  • Op 5 minuten loopafstand van het centrum en toch rustig gelegen.
  • Mooie kaart met diverse traditionele Friesche gerechten. 
  • Rookvrij hotel  en er is een fietsenverhuur.

BrokenHeartCookie (2)

  • Parkeren: Indien geen parkeerplek mee gereserveerd veelal geen plek achter het hotel
  • Wij kregen het raam in de kamer niet open
  • Serveer Gin-tonic in andere glazen

Review:    Prijs: €      Eten: 8    Service: 8.5   Decor: 9.0    Totaal:  8.5

 
Post Plaza Hotel & Grand Cafe
Tweebaksmarkt 27, Leeuwarden,
Telefoon: 058- 2159 317 
 www.post-plaza.nl
 
 
Tot de volgende keer! Gegroet, Vincent
vincent_nijhof_gastblogger_bettyskitchen_nl

Voor deze review was ik uitgenodigd door Post Plaza Hotel & Grand Cafe, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Lees hier meer over op onze disclaimer pagina.

Category: Restaurants in Leeuwarden Tags: Grand Cafe, Grand Hotel Post Plaza, hotel, Leeuwarden, Post Plaza Hotel, Vincent Nijhof

Over Vincent Nijhof

Fotograaf Reiziger Levensgenieter Foodblogger Creëert eigen werkelijkheid

Vorig bericht: « Stoofpeertjes (in Prosecco)
Volgend bericht: Kwarktaart met chocolade (uit de Slowcooker) »

Lees Interacties

Reacties

  1. els

    6 februari 2016 om 11:50 am

    kost dat???

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      6 februari 2016 om 2:20 pm

      Goede middag Els,

      kijk voor meer informatie en prijzen op de website van het hotel zelf: post-plaza.nl

      Groetjes, Betty

      Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel kookplezier!

Groetjes, Betty

#WEEKZONDERVLEES

Van 8 t/m 14 Maart 2021 is de Nationale week zonder vlees en dat vieren we met heel veel vegetarische recepten inspiratie!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • recept sukadelappen met hutspot stoofvlees winter © bettyskitchen.nl 10x Stamppot Recepten
  • recept zelf valentijns chocolade maken met ruby roze en puur © bettyskitchen.nl 15x Recepten voor Valentijnsdag
  • Vier het Chinese nieuwjaar met deze gerechten Vier het Chinese nieuwjaar met deze gerechten
  • recept red velvet taart cake © bettyskitchen.nl Red Velvet Taart
  • 5x hotdogs recepten © bettyskitchen.nl 5x Hotdogs recepten (video)

#KETO RECEPTEN

avocado met ei uit de oven

Hoog in vetten en eiwitten voor een lang verzadigd gevoel

food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

recept iberische ribfingers van de barbecue

Iberische Rib fingers met BBQ saus

5x hotdogs recepten © bettyskitchen.nl

5x Hotdogs recepten (video)

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

recept indiase kedgeree met gerookte makreel © bettyskitchen.nl

Indiase kedgeree met gerookte makreel

recept glutenvrije pretzel taart met chocolade © Betty's Kitchen

Glutenvrije Pretzel Taart met Chocolade

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
✨ ZELF NOTENPASTA MAKEN ✨ Heb je wel eens zel ✨ ZELF NOTENPASTA MAKEN ✨

Heb je wel eens zelf pindakaas, amandelboter of cashewpasta gemaakt? Zelf notenpasta maken is heel eenvoudig en is een verrukkelijk 100% pure smeerbaar broodbeleg, of als topping op bijv. havermoutpap, kommetje yoghurt, ontbijttaartjes en meer.

Onlangs plaatste ik al een IGTV hierover en maakte ik maar liefst 5 verschillende soorten notenpasta! Waaronder een amandelpasta met Oreo cookies, pasta van macadamianoten en witte chocolade, maar ook pindakaas met dadels! Stuk voor stuk verrukkelijke combinaties en ze zijn op voor je het weet! Maar goed, dan draai ik weer zo een nieuwe batch in elkaar! 

Heb jij wel eens zelf notenpasta gemaakt?
==> https://bettyskitchen.nl/5x-notenpasta-maken/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#notenpasta #pindakaas #pindabaas #amandel #amandelpasta #macadamia #pinda #oreo #oreocookies #vegan #plantbased #homemade #dadels #wittechocolade #chocolate #nuts #nutbutter
✨5 JAAR GETROUWD ✨ 3 maart is een belangrijke ✨5 JAAR GETROUWD ✨

3 maart is een belangrijke datum voor ons. Niet alleen zijn wij op 3-3-2016 in het huwelijksbootje gestapt, maar het is ook exact 13 jaar geleden dat Dylan en ik een stelletje werden. 

Inmiddels zijn we een paar huizen en carrières verder, hebben we twee prachtige kinderen in deze wereld welkom mogen heten en zijn we nog steeds verliefd op elkaar. Dank je wel @dylan_drost want met jou is het leven echt een stuk leuker 😘

#5yearanniversary #husbandwife #married #marriedcouple #wood #bride #groom #bettyendylan #utrecht
✨ ZOETE AARDAPPEL GRATIN ✨ Deze dame is dol o ✨ ZOETE AARDAPPEL GRATIN ✨

Deze dame is dol op aardappels en de zoete aardappel is daarbij helemaal favoriet! Hij leent zich uitstekend voor klassieke aardappel recepten zoals deze zoete aardappel gratin uit de oven met room en kaas!

Tip: koop verschillende soorten en kleuren zoete aardappel en leg deze dakpansgewijs in een waaiervorm. Je krijgt er deze prachtige gekleurde aardappelschotel van. Dat wordt smullen! 

Ben jij ook fan van zoete aardappel?
==> https://bettyskitchen.nl/zoete-aardappel-gratin-oven/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#aardappel #zoeteaardappel #bataat #gratin #aardappelgratin #pommes #kaas #cheese #room #vegetarisch
✨RISOTTO MET RODE BIET EN MOZZARELLA ✨ Kun ji ✨RISOTTO MET RODE BIET EN MOZZARELLA ✨

Kun jij ook geen genoeg krijgen van risotto? Ik in ieder geval niet en ik bereid er het liefst iedere week wel een pan mee. Op deze ‘meatless’ monday heb ik dan een heerlijke vega risotto voor jullie!

Deze risotto met geroosterde rode bietjes is een heerlijke variatie voor je favoriete risotto recepten. Daarnaast is een bolletje mozzarella een leuk alternatief voor de veelal gebruikte Parmezaanse kaas in risotto. Als je de mozzarella kort verwarmt in de pan met risotto dan krijg je heerlijke ‘string cheese‘ ☺️ Enjoy!

==> https://bettyskitchen.nl/risotto-met-rode-bietjes-mozzarella/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#risotto #rijst #arborio #rodebiet #vegetarian #vegetarisch #gepocheerdei #meatlessmonday #mozzarella
✨ VEGETARISCHE LOEMPIAS MAKEN ✨ Jullie zagen ✨ VEGETARISCHE LOEMPIAS MAKEN ✨

Jullie zagen ze afgelopen vrijdag al voorbij komen in mijn IGTV, ik ging namelijk aan de slag met zelf LOEMPIAS maken! 

Dit zijn misschien wel de meest bekende hapjes uit de Chinese keuken! Loempia’s zijn rolletjes van filodeeg en worden gevuld met groenten. Soms wordt er ook kip, vlees of garnalen aan toegevoegd. Maar het is juist die kleurrijke groente mix die een referentie is naar de kleurrijke lente die in aantocht is. 

Traditioneel worden loempia’s dan ook op de eerste dag van de lente gegeten en mogen dus niet ontbreken tijdens het vieren van Chinees nieuwjaar! Niets voor niets heten ze dan ook ‘Spring Rolls’. Daarnaast doen ze denken aan kleine goudstaven en staan ze symbool voor rijkdom in de Chinese cultuur. Neem er gerust dus nog eentje om van te genieten!

==> https://bettyskitchen.nl/vegetarische-loempias-chinees-nieuwjaar/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#loempia #springrolls #filodeeg #vegetarisch #chineesnieuwjaar #CNY #veggies #recept #homemade #igtv #wittekool #wortel #frituren #luckycat
✨JAPANSE DAIFUKU MOCHI MET CHOCOLADE✨ Hebben ✨JAPANSE DAIFUKU MOCHI MET CHOCOLADE✨ 

Hebben jullie @foodiesmagazine al gespot? Ik vond er een recept voor de bekende Japanse Daifuku Mochi ‘snoepjes’. Dat zijn kleine zachte balletjes van kleefrijst deeg met een vulling van rode bonen pasta. Tip: @valledelsolenl heeft deze Adzuki bonen in hun assortiment zitten!

Het is een bijzondere combinatie, maar ze zijn lekker zacht van textuur en niet te zoet van smaak. Daifuku betekent ‘veel geluk’ in het Japans en je geeft deze snoepjes dan ook tijdens ceremoniële gelegenheden.

Ik gaf een eigen twist aan dit recept door pure chocolade toe te voegen aan de vulling. Door ze na afloop ook te bestuiven met wat extra cacao of chocoladestukjes maak je heerlijke Japanse ‘bonbons’ om van te smullen! Lekker bij een kopje groene thee of jasmijnthee, maar door de chocolade combineren ze ook heel fijn met een kopje koffie.

Op mijn website vind je nu het volledig uitgeschreven recept terug van deze Daifuku mochi met chocolade.Ik daag je bij deze uit om zelf aan de slag te gaan met de Daifuku Mochi van Foodies en zie graag jouw eigen variatie hierop terug! Heb jij wel eens daifuku gemaakt of gegeten?

⇒ https://bettyskitchen.nl/daifuku-mochi-met-chocolade/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
_____________________________
#daifuku #mochi #adzuki #valledelsole #peulvruchten #japan #japanesefood #foodiesmagazine #chocolade  #bettyskitchencollab #samenwerking
✨SMASH CAKE - DANE 1 JAAR ✨ mijn zoon is afge ✨SMASH CAKE - DANE 1 JAAR ✨

mijn zoon is afgelopen maand1 jaar oud geworden! Dat hebben wij gevierd met een toffe dinosaurus stapeltaart die de kleine man helemaal zelf mocht kapot slaan! 

Het is een traditie die over is komen waaien uit de VS maar wel een hele leuke om te doen voor de eerste verjaardag van je kindje. Vandaag staat er dus een artikel online Waarbij ik jullie wat meer vertellen ga over een Cake Smash taart en fotoshoot maken!

 Lijkt jou het leuk om zon shoot te organiseren voor je baby’s eerste verjaardag? 

==> https://bettyskitchen.nl/smash-cake-taart-maken/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#1yearold #hapybirthday #smashcake #smashcakesession #taart #cake #smashcakephotoshoot #biscuitbeslag  #botercreme #buttercream #heelhollandbakt #smashcakephotography #dinosaurus #dinosaur #dinos #dinocake #dinosauruscake #babyboy
Meer laden… Volgen op Instagram

Copyright © 2021 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in