• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
  • Internationale Keukens
  • Inspiratie
    • Restaurants
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Events
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
    • Shop – Bestel onze keukenfavorieten bij bol.com
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Persoonlijk / Fotodagboek Januari 2016

Fotodagboek Januari 2016

11 februari 2016 Door Betina Oostveen 2 Reacties

Fotodagboek Januari 2016

Okee de afgelopen paar weken was het even totale hectiek in huize Betty, dus komt het fotodagboek van januari ook iets later online. Maar dat maakt hem ook niet minder leuk hoor! Er is genoeg gebeurt achter de schermen en ik neem jullie weer even mee in vogelvlucht:

Alpro Workshop in H.A.N.G.A.R. Amsterdam

Nieuw jaar, nieuwe voornemens en dus ook gezonde smoothies op het programma. Alpro nodigde een aantal bloggers uit voor een workshop met gezonde smoothies. Een betere manier om het nieuwe jaar te vieren is er gewoonweg niet.

Fotodagboek Januari 2016

De locatie is ook zeker een erevermelding waard: ga een keertje langs bij H.A.N.G.A.R. Amsterdam. Deze stoere lood/hanger met veel metaal en golfplaten heeft een heerlijke vintage inrichting gecombineerd met hedendaags design. Hier geniet je hier van je ontbijt of lunch, met uitzicht op het water. Ik moet hier gewoon dus nog een keertje naartoe voor een complete review.

De Bruidstaart uitzoeken

Met nog slechts een paar weken te gaan, moeten we nu echt knopen gaan doorhakken. En de grote hamvragen zijn natuurlijk: ‘Wat trekt ze aan?”  en “Welke smaken heeft de bruidstaart”? Nou met name die laatste bleek een grote uitdaging. Hoewel ik wel bepaalde ideeen en voorstellingen had bij mijn bruidstaart, bleek dit natuurlijk totaal niet overeen te komen met wat Dylan wilde. En dan zijn er ook nog zoveel verschillende smaken combinaties mogelijk! Dus dat werd proeven!

Fotodagboek Januari 2016 betty's kitchen

Mijn bruidstaart wordt gemaakt door SugarLipsCakes in Utrecht. Ik volg hen al twee jaar op Instagram en zag daar altijd al zaligmakende zoetigheden voorbij komen. Inmiddels heb ik al een aantal keren de lekkernijen van Tammy & Luc mogen proeven tijdens workshops & tastings dus was er voor mij maar 1 logische oplossing. Uiteraard zijn we er samen uitgekomen en kan ik niet wachten om straks onze gasten mee te laten genieten van deze overheerlijke bruidstaart!

Ondertussen in Ljouwert…

Is gastblogger Vincent aan het genieten van een weekendje weg in Leeuwarden. Hij werd namelijk uitgenodigd voor een bezoek aan het vernieuwe Post Plaza hotel en bleef er uiteraard ook een hapje mee eten en gin-tonics drinken. Toch wel de ideale manier om je zaterdagavond door te brengen.

067

Zelf kom ik ook heel graag in deze Friese hoofdstad en dat staat altijd weer garant voor een smakelijk stedentripje in Leeuwarden. Vincent is inmiddels ook overtuigd. Lees hier zijn volledige review van Post Plaza terug.

Wijnbar van het jaar: Lefebvre

Ik ben natuurlijk niet de enige foodblogger die in Utrecht woont. Naast mij zijn er nog genoeg andere leuke dames met een grote passie voor heerlijk eten. En omdat aankomend weekend (12-14 februari 2016)  de Taste of Holland gaat plaatsvinden in de Utregse Jaarbeurs, werd het tijd voor een foodie-meetup in de stad.

Fotodagboek Januari 2016 betty's kitchen

Deze vond plaats in de, tot onlangs uitgeroepen, wijnbar van het jaar: Lefebvre. In deze geweldige hotspot van de stad drink je uiteraard heerlijke wijnen, maar geniet je ook van diverse borrelplateau’s. Dit belooft nu al veel goeds voor de Taste of Holland, waarbij Lefebvre ook van de partij is!

Utregse foodies bij Spaghetteria

En samen met een aantal van mijn Utregse Foodie Friends ben ik (wederom) een hapje gaan eten bij Spaghetteria in Utrecht. Ik vind het zo leuk dat we eindelijk een Pasta bar in de stad hebben, die heerlijke en betaalbare pasta maaltijden serveert.

Fotodagboek Januari 2016 betty's kitchen

Dus samen met Daina (Explore Utrecht), Chantal (FeelGoodByFood) en Judith (MyFoodBlog) at ik mijn buikje rond bij Spaghetteria. Mocht je nog twijfelen om hier langs te gaan, lees dan zeker even mijn review terug.

Running Rebels Dinner

Foodblogger Justine Biesot organiseerde een Runnin Rebbels Dinner, waarbij zij geld inzamelde voor het goede doel. Twee vrienden van haar, a.k.a. de Runnin Rebels, zijn op kerstavond beroofd van 40.000 euro aan camera spullen. En daarmee viel de droom voor deze startup compleet in duigen.

Fotodagboek Januari 2016 betty's kitchen

Dus Justine trok de stoude schoenen, of liever gezegd het schort aan, en kookte 2 avonden een amerikaans thema diner bij elkaar. Dylan en ik kwam proeven en zo dus ook ons steentje bijdragen aan de campagne. Een ontzetten goed en lief initiatief en misschien kunnen we in 2016 een vaker lief zijn voor en naar elkaar.

Op bezoek bij Anne & Max

Aangezien buiten de deur brunchen helemaal de trend is voor 2016, ben ik er maar meteen op uit getrokken om nieuwe brunchtentjes in mijn stad te vinden. Door een aantal van jullie werd ik dan ook getipt om eens een kijkje te nemen bij Anne & Max aan de Donkere Gaard in Utrecht.

Fotodagboek Januari 2016 betty's kitchen

En dat heb ik geweten! Wat kun je hier heerlijk uitgebreid brunchen en dat terwijl je lekker een mimosa of twee wegtikt. Je vindt hier meer informatie over mijn favoriete weekend ontbijt adressen in Utrecht.

Bachelorette Party

En uiteraard vond in Januari ook mijn Bachelorette Party plaats! Met een goed excuus werd ik weggelokt om vervolgens lekker verrast te worden door mijn vriendinnen. En toen brak het angstzweet uit, want ik besefte mij dat het dus echt gaat gebeuren! Nee hoor grapje, noem het maar gewoon gezonde jubel kriebels 🙂

Fotodagboek Januari 2016 betty's kitchen

Inmiddels is Februari dus al in volle gang en moeten we nog een paar puntjes op de ‘i’ zetten voor voor D-Day! Maar ik laat me vooral niet gek maken en het gaat zoals het gaat.  Begin Maart is de grote dag!

Groetjes, Betty

genieten_groetjes_bettyskitchen

Tip:  Benieuwd naar mijn leven achter de schermen? Volg dan @bettyskitchennl op Instagram!

(Bron foto’s:  Bruidstaarten ,  Runnin Rebbels)

Category: Persoonlijk Tags: fotodagboek, persoonlijk

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Kwarktaart met chocolade (uit de Slowcooker)
Volgend bericht: Taste of Holland 2016 »

Lees Interacties

Reacties

  1. Justine

    16 maart 2016 om 1:02 pm

    Aaah wat een leuk berichtje! Ik lees het nu pas oeps! Super dat je er was! Dikke kus!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      17 maart 2016 om 5:33 pm

      Hi Justine,
      we hebben genoten 🙂 X

      Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#VALENTIJNSDAG

valentijnsdag recepten

Op zoek naar recepten om de meest romantische dag van het jaar te vieren? Check hier al onze Valentijnsdag recepten op een rijtje!

#BARBECUE

barbecue recepten

Ook in de winter staat de BBQ aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • boerenkool quiche met cranberry compote 10x Recepten met boerenkool
  • 10x recepten met witlof - echter Nederlandse wintergroenten die zowel rauw , gebakken, gekookt, gewokte of gegratineerd gegeten kan worden. 10x Recepten met Witlof
  • recept linzen stoofpot met aardappel © bettyskitchen.nl Linzen stoofpot met aardappel
  • recept barbacoa mexicaans stoofvlees © bettyskitchen.nl Barbacoa Mexicaans stoofvlees
  • recept gebakken rijst met ei fried rice maken © bettyskitchen.nl Gebakken rijst met ei (fried rice)

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept volkoren pain au levain desembrood © bettyskitchen.nl

Volkoren Pain au Levain (bruin) – uit De Veldkeuken kookboek

20x recepten met pindakaas - wereldwijde nationale pindakaasdag 24 januari hartig en zoet

20x Recepten met pindakaas

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept edamame boontjes met chili zout © bettyskitchen.nl

Edamame boontjes met chili zout

recept flammkuchen met rode biet en geitenkaas © bettyskitchen.nl

Flammkuchen met rode biet en geitenkaas

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

recept vegetarische mac n cheese van Zoete Zusjes © bettyskitchen.nl

Vegetarische Mac ‘n Cheese – uit De Zoete Zusjes kookboek

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2023 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in