• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Keto recepten
      • Low Carb recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • In de Media
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Persoonlijk / Eetdagboek Week 18 (#bikinibodychallenge2015)

Eetdagboek Week 18 (#bikinibodychallenge2015)

5 mei 2015 Door Betina Oostveen 3 Reacties

 

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_header-002Week 2 van de #bikinibodychallenge2015  is een feit! De verleidingen waren groot, en voor iemand wiens werk ‘ eten reviewen’  is, heb ik toch een aardige slipper gemaakt. Maar ik denk dat deze challenge ook vooral een zoektocht naar mijn perfecte balans vinden is. Lees mee hoe het afgelopen week is gegaan:

De tip voor deze week is: Beweeg! al is het maar 1 of 2 minuten. Voor een goede ‘ wake up call’ :  Sleep jezelf uit bed en begin gewoon spontaan met 1-2 minuten lang jumping jacks doen! Gegarandeerd dat je ademhaling en bloedsomloop een piek krijgen en je waarschijnlijk niet eens een kop koffie nodig hebt daarna!

Eetdagboek Maandag:

Voor mij geen oranje-gekte, vrijmarkt of dansen op het Domplein dit jaar! Deze Koningsdag stond geheel in het teken van uitrusten en bekomen na een hectische periode op mijn ‘ andere’  werk. Wel nam ik deze bloemkool smoothie met citrusvruchten als ontbijt!  (Toch een beetje oranje dus..)

recept_bloemkool_juice_met_citrus_vruchten_2-001

Daarna gingen wij naar de sauna, en genoot ik op locatie van een boerenomelet, zonder brood welliswaar. En een kop verse muntthee. Aan het einde van de middag had ik echter weer trek en besloot om een kommetje yoghurt met nootjes en superfoods te nemen. Zo blijf ik toch lekker in vorm tijdens de challenge.  En een dagje zweten in de sauna zorgt ook voor het verbranden van de nodige calorieen!

Savonds eten we gewoon lekker weer thuis, en staat deze broccolisoep met zalm op het menu! Daarna lekker vroeg het bedje in om bij de komen van de sauna dag!

Eetdagboek Dinsdag:

Rise & Shine met een minuut lang Jumping Jacks.  Voor het ontbijt maak ik een plakje Low Carb Brood met brie. Uiteraard lekker een kopje gember thee voor erbij. Dylan gaat liever voor een plakje met bosbessen jam, dat kan ook natuurlijk.

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_dinsdag_1

Eenmaal op kantoor besluit ik de koffie te laten staan en geniet van een Glass Of Fresh Juice. Tussen de middag maak ik een salade van rucola, plakjes komkommer, wat verkruimelde zachte geitenkaas (Chevre), 1/2 avocado in blokjes en  2 plakken gerookte ham. De dressing bestaat uit een eetlepel olijfolie, peper & zout.

Tijdens het welbekende vier-uurtje tik ik eindelijk een espresso weg en eet hier een banaantje bij.

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_dinsdag_2

S’avonds kookt Dylan, en hij maakt hamburgers met feta, geserveerd met champignons en gewokte spinazie. Lekker lowcarb en zo zie je maar: Hamburgers eten hoeft helemaal geen ‘cheaten’  te betekenen.  Een uurtje voor het slapen gaan neem ik alleen nog een kop sleepy time tea.

Eetdagboek Woensdag:

Wederom een sessie met Jumping Jacks tijdens het opstaan! 2x 1 minuut deze keer! Je wordt er zo lekker alert van! Het ontbijt bestaat uit kwark met frambozen, bramen en blauwe besen. Daarbij ook nog wat gehakte amandelen, cacao nibs en een kop groene thee!

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_woensdag_1

Voor tussen de middag heb ik een hamburger met feta meegenomen. Simpelweg een kwestie van de avond daarvoor eentje extra maken  🙂 . Maar omdat er te weinig ingredienten lagen om een vullende salade te maken, heb ik een broodje hamburger gemaakt: 2 geroosterde walkorn boterhammen belegd met komkommer en de hamburger.  Smiddags neem ik alleen nog een glas Pure Leaf Ice Tea en een extra appeltje voor de dorst.

Savonds staat een Explore Utrecht Meetup gepland in hartje stad. Echt tijd om thuis te eten heb ik niet, maar gelukkig hadden ze op het evenement wel kleine hapjes staan: Spiesjes van tomaat/mozzarella, plakjes gedroogde worst, olijven, nootjes, baba ganoush, aioli etc.  Dus ik heb gewoon een klein borrel plateautje voor mezelf hiervan gemaakt. En daar dronk ik heerlijk detoxwater bij. Deze was gemaakt met komkommer en munt.

Eetdagboek Donderdag:

Tijdens het ontbijt knabbel ik een Atkins Cracker weg. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze niet echt lekker vind (ze smaken naar karton!) maar ze vullen wel als een malle! Dus met kleine hapjes per keer geniet ik zo toch stiekem van een crackertje met Unox Leverpastei en een tomaat in plakjes. Samen met een kopje Earl Grey thee kan ik mijn blog-dag weer aan!

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_donderdag_1

Allereerst reis ik met mamma af naar Hoofddorp voor een kookworkshop in de Neff kookstudio van het Inspiratiehuis 20/20. Speciaal voor moederdag gingen wij aan de slag met overheerlijke brunchrecepten van Susan Aretz. Het eindresultaat is een briochebroodjes met zalm en rucola, een bladerdeegtaartje met ricotta, appel en peer, maar ook een overheerlijke ei-muffin, waarvan ik het recept binnenkort ook ga delen met jullie. Uiteraard heb ik dit allemaal opgegeten! Het voelt ook echt als een cheatday! Maar dat moet een keertje kunnen.

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_donderdag_2

Eenmaal thuis heb ik nog even een paar uur om te bloggen, en omdat die crosstrainer zo pontificaal naast mijn bureau staat, besluit ik om ook maar meteen 2x 5 minuten te gaan crosstrainen. Dan heb ik nog een beetje het gevoel vandaag actief bezig te zijn geweest!

Savonds heb ik echter een persdiner/restaurant review in Rotterdam. Gelukkig geen ingewikkelde of gefrituurde gerechten, maar gewoon pure smaken met vlees/vis en groente. Zelfs het begeleidende brood + boter heb ik links laten liggen.

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_donderdag_3

Tussen de gangen door werd wel wijn en water geserveerd. En ik ben zo verstandig geweest om met de sommelier af te spreken om ‘ halve’  glazen in te schenken. Volgens mij had niemand aan tafel dat door. Maar het scheelt al gauw 2-3 wijntjes op zo’n avond. Maar zo heb ik in ieder geval wel de wijn-spijs combinatie kunnen beoordelen.  Tja.. het leven van een foodblogger is soms zwaar hoor  🙂

Eenmaal thuis neem ik alleen nog een kop sleepytime tea en stap moe, maar voldaan mijn bedje in.

Eetdagboek Vrijdag:

Bijna weekend! Wederom begin ik de dag met Jumping Jacks, want dat voelt gewoon zo lekker! Het ontbijt bestaat uit een omelet met spekjes, en daar drink ik gember thee bij. De Vita Coco gaat mee in de auto, onderweg naar kantoor. Even een beetje extra hydratatie na een wijn-avond kan nooit kwaad.

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_vrijdag_1

Tussen de middag besef ik dat ik geen eten mee heb genomen.. (komt vast en zeker weer door die wijntjes..)  maar goed: met 3 rijstwafels en mager beleg (kaas en rookvlees) kom ik al een heel eind! Voor erbij enkel nog 1/3 komkommer in stukjes en ik kan er weer tegenaan! Rond vieren neem ik alleen nog een espresso en een banaan als snack.

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_vrijdag_2

Afgelopen week kregen wij een perspakket toegestuurd van SoFine, met nieuwe tofu producten. Vanavond maakte ik een Chili Sin Carne:  of te wel een heerlijk pittig Mexicaanse wokschotel van tofu, prei, mais, paprika, tomaat en mexicaanse kruiden. In plaats van een wrap, serveerde ik het bovenop wat ijsberg sla, en ging er nog wat zure room overheen.  Daarna is het bankhangen geslagen met een T.V. Series marathon en een flinke kop kamille thee!

Eetdagboek Zaterdag:

Deze morgen heb ik lekker uitgeslapen! De brunch bestond dan ook uit een heerlijke paarse smoothie van framboos, bramen, avocado, pompoen- en zonnebloempitten en een scheut amandelmelk. En omdat Dylan en ik op pad gingen om trouwlocaties te bekijken, nam ik alleen nog een Glass of Fresh Juice mee, voor in de auto.

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_zaterdag_1

Tussen de afspraken door dronken wij koffie/cappuchino en een enkel koekje. Maar omdat het zulk lekker weer was, kon ik niet wachten tot ik weer thuis was! Daar ging namelijk meteen de BBQ aan.

Terwijl Dylan lekker bezig was met het vlees en groente te marineren en te bereiden, ben ik lekker een ruim uur lang flink gaan tuinieren. De achtertuin was al aardig op orde, maar de voortuin kon nu eigenlijk wel een beurt gebruiken. Ik was helemaal kapot en bezweet en las zojuist op internet dat ik waarschijnlijk zo’n 500 calorieen verbrand heb! Ik voel me nu dus ook niet meer schuldig dat ik bootcamp gemist heb deze week.

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_zaterdag_2

Maar goed, terug naar het eten:  Schouderkarbonade met gegrilde courgette, paprika en champignons! Erg lekker! En omdat ik zo hard in de tuin had gewerkt, mocht ik er zelfs een glaasje rose bij.

Eetdagboek Zondag:

Wederom een dag heerlijk uitgeslapen! En tot grote blijdschap van Dylan stonden deze heerlijke havermout pancakes op het menu. Samen met wat plakjes banaan, walnoten, cacao nibs en honing, zat ik ook meteen de rest van de middag vol! Het recept deel ik overigens binnenkort met jullie.

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_zondag_1

Tussen de middag neem ik enkel nog een kop versgeperste jus-dorange. Lekker voor wat extra vitamientjes!

En savonds wilden we eigenlijk de tweede helft van de BBQ gaan doen, maar gezien de regen werd dit simpelweg grillen in de grilpan! Pittige runder Chipolata worstjes met Champignons en Courgette reepjes. Vanavond geen wijn erbij, maar enkel spa rood met citroen, want het kan immers niet elke avond feest zijn.

eetdagboek_2015_van_betty_week_18_zondag_2

Omdat we zo vroeg hebben gegeten, kreeg ik rond negen uur alweer een beetje trek. Dus ik maakte eenn whey-proteine shake met gojibessen en chiazaadjes. En een klein handje gemengde noten. Tussendoor snacken hoeft dus niet meteen een pak koekjes te betekenen.

Ik was dan ook een beetje bang voor de weegschaal, maar ondanks de ‘cheats’ van deze week, is er toch weer een gewichtsdaling geconstateerd! Eindstand na 2 weken:  -/- 3.8 kilo !

Hoe gaat de  #bikinibodychallenge bij jullie? En ik ben benieuwd wat jullie van de aangepaste recepten op de blog vinden?  

genieten_groetjes_bettyskitchen

Category: Persoonlijk Tags: #bikinibodychallenge, eetdagboek, persoonlijk

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Gezonde chocolade mousse met avocado (en banaan)
Volgend bericht: Sla wraps met kip kerrie »

Lees Interacties

Reacties

  1. Chrissie

    5 mei 2015 om 8:31 am

    Goed bezig zeg en wat fijn dat je wel gewoon blijft genieten. Super dat je dit alles deelt. Veel succes en vooral plezier de komende tijd met het vinden en maken van lekkere recepten

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      5 mei 2015 om 8:27 pm

      Dank je wel Chrissie!
      En ik denk dat een strikt dieet voor niemand 100% vol te houden is. Dat is ook niet leuk, want zo moet je de beste/leukste momenten laten schieten. Een misstap is in mijn ogen niet een grote fout, als je je daarna maar weer herpakt, toch?
      Groetjes, Betty

      Beantwoorden
  2. Sigrid

    9 mei 2015 om 11:14 am

    Super leuk geschreven, mooie foto’s ook!
    Heel goed van je! En een goede score ook die kilo’s eraf!
    Gewoon zo doorgaan zou ik zeggen…….. 😉 Bedankt voor het delen van de leuke en lekkere ideetjes!

    Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel kookplezier!

Groetjes, Betty

#GEZONDE SMOOTHIES

recept golden milk ontbijt smoothie © bettyskitchen.nl

Gezonde smoothies om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • recept chocoladetaartje met havermout en amandel © bettyskitchen.nl Chocoladetaartje met havermout en amandel (video)
  • video how to tapas plank maken met spaanse vleeswaren olijven etc © bettyskitchen.nl 7x Borrel plank recepten
  • 10x courgetti recepten © bettyskitchen.nl 10x Keto recepten voor lunch of diner
  • 3x gevulde eieren maken © bettyskitchen.nl 3x Gevulde eieren maken
  • recept kaiserschmarren maken © bettyskitchen.nl Kaiserschmarren (video)

#KETO RECEPTEN

avocado met ei uit de oven

Hoog in vetten en eiwitten voor een lang verzadigd gevoel

food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

recept gemarineerd buikspek © bettyskitchen.nl

Gemarineerde Buikspek van de BBQ

recept 3x steak van de barbecue © bettyskitchen.nl

Steak bereiden op de BBQ

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

zelf havermoutpap maken recept © bettyskitchen.nl

Havermoutpap maken (video)

recept pompoenbrood met roomkaas © betty's Kitchen

Pompoen brood met roomkaas

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
✨20x RECEPTEN MET PINDAKAAS ✨ Ik heb er een h ✨20x RECEPTEN MET PINDAKAAS ✨

Ik heb er een heel jaar naar vooruit kunnen kijken want het is vandaag wereldwijde PINDAKAAS DAG! Jullie weten maar al te goed dat ik snack met een lepel pindakaas voor de hartige trek, maar ik heb er ook heel veel lekkere recepten mee op de site gemaakt!

Speciaal voor diegenen die ook geen genoegen kunnen krijgen van pindakaas: check nu maar liefst 20x pindakaas recepten op een rijtje! 10x hartige gerechten voor lunch of diner want pindakaas is niet alleen geschikt voor pindasaus maar ook voor een heerlijke Thaise curry. Maar uiteraard ook 10x (gezonde) zoete recepten die geschikt zijn voor ontbijt of tussendoor! En ja het is me ook gelukt om het recept voor de vegan pindakaas cookies met appel van afgelopen week online te zetten! Geniet er dus lekker van!

Waarbij mag pindakaas van jou absoluut niet ontbreken?

==> https://bettyskitchen.nl/recepten-met-pindakaas-hartig-zoet/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk alle recepten via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En als je dit bericht deelt in jouw stories middels het papieren vliegtuigje dan vind ik dat erg lief!
————————-

#pindakaas #pindakaasdag #peanutbutter #peanutbutterday #pinda #koekjes #cookies #vegan #plantbased #havermout #curry #soep #pindasaus #recept
✨🍪 MEGA CHOCOLATE COOKIE 🍪✨ Eet jij ook ✨🍪 MEGA CHOCOLATE COOKIE 🍪✨

Eet jij ook graag een koekje bij de koffie of thee? En denk je dan steeds: ahhh nog eentje dan..? Ik durf te wedden dat je het bij deze echt wel bij 1 stuks gaat houden! Samen met mijn dochter Laura maakte ik een MEGA chocolate cookie klaar en die is om van te smullen! Bekijk onze gezellig receptvideo bij de IGTV’s! 

Ik vond het zo leuk om te zien dat die dochter van mij toch echt wel een passie voor het bakken heeft, zoals ik op mijn jonge leeftijd! Wie weet gaat die nog eens haar moeder achterna! Voor nu is het gewoon lekker genieten van samen bakken en opsmikkelen..

Ben jij meer team #kleinkoekjedrbij of ga je voor team #megacookies ?😜

==> https://bettyskitchen.nl/mega-chocolate-chip-cookie-video/
———————————-
#koekjes #bakken #heelhollandbakt #cookies #chocolade #chocolate #chocolatechip #chocolatechipcookies #youtube #igtv #motherdaughter
✨ HOE LAAT JE JE KIND MEER GROENTEN ETEN? ✨ D ✨ HOE LAAT JE JE KIND MEER GROENTEN ETEN? ✨

Deze dame heeft een blogartikel geschreven met tips en trucs om je kind meer groenten te laten eten. Deze vind je op dit moment op de website. Mijn driejarige dochter is nogal kieskeurig in wat ze wel of niet eet. Maar om haar voldoende voedingsstoffen binnen te laten krijgen moet mama o.a. extra groenten verstoppen in bijvoorbeeld gepureerde pastasauzen. Maar... het kan ook anders!

@hakgroenten heeft namelijk een ‘intelligent’ bord ontwikkeld speciaal voor kinderen van 4-8 jaar. ‘Het helpende bord’ is groter dan een kinderbord en heeft een speciale verdieping waar je de groenten in serveert. Hierdoor lijkt het optisch alsof er minder groenten op het bord liggen en help je je kind onbewust meer groenten te eten. Het feit dat het hier een ‘wit’ bord betreft is alleen maar beter, want die vrolijk gekleurde kinderbordjes leiden eigenlijk alleen maar af van het doel. Tevens is de plek waar de groenten liggen het witste deel van het bord en daardoor worden de groenten nog aantrekkelijker voor het oog. Swipe even naar de laatste foto waarbij ik exact dezelfde hoeveelheden op de bordjes heb gelegd en oordeel zelf!

Daarnaast krijg je ook de tip van ze om het bord altijd met de groenten naar je kind toe te plaatsen, want eten dat dichterbij ligt beland ook makkelijker in de buik! Iets met de weg van de minste weerstand :-)

Het bord werkt in ieder geval uitstekend bij mijn dochter Laura, maar die is dan ook dol op de doperwtjes & wortel mix van @hakgroenten . Mijn 1 jarige zoon heeft wat meer moeite met zijn groente opeten (zie stories!) maar hij erft straks gewoon het handige bord van zijn zus.

‘Het helpende bord’ is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en kost € 12.95 .
Wat vinden jullie van dit ‘intelligente’ bord? Zijn er meer mama’s en papa’s die dit bord gaan uitproberen met hun moeilijke eters?

Liefs, Betty

==> https://bettyskitchen.nl/hoe-laat-je-kinderen-meer-groenten-en-fruit-eten/

-------
#hethelpendebord #kinderbord #hak #groenten #hakerbij #doperwtjes #wortel #friet #kidsproof #samenwerking
✨ CHAFFLES - WAFELS VAN KAAS ✨ Volg jij het k ✨ CHAFFLES - WAFELS VAN KAAS ✨

Volg jij het ketogeen dieet of eet jij zoveel mogelijk low carb? Dan moet je zeker deze glutenvrije Chaffles wafels met kaas uitproberen! Door mozzarella en eieren te mengen tot wafelbeslag bak je zelf heerlijke kaaswafels voor een eiwitrijke ontbijt of lunch. Uiteraard met uitgebakken spek 😍

Maar ik kan je eerlijk zeggen dat je chaffles niet alleen naar kaas zal smaken hoor! Heerlijk met low carb syrup en een lepeltje roomkaas. Ook lekker hartig met wat rauwkost of salade ertussen. Je kunt deze chaffles zelfs als broodje gebruiken. 

INGREDIËNTEN (2st/1pers)
2 eieren 
halve bol mozzarella (ca 60 gr)
1 eetlepel amandelmeel
1 tl kokosmeel
10 gr geraspte goudse kaas
3 strips ontbijtspek (ca. 40 gr)
2 el zero carb pancake syrup (bijv. Walden Farms of Good Good)

==> https://bettyskitchen.nl/chaffles-wafels-met-kaas-keto-en-low-carb/

————————-
Bekijk ook mijn Reels recept video van chaffles maken en sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). Of deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#chaffles #waffles #wafels #recept #lowcarb #keto #lchf #atkins #glutenvrij #glutenfree #cheese #kaas #mozzarella #eggs #koolhydraatarm
✨ HAMBURGERS MET FETA EN SPINAZIE ✨ Wie zegt ✨ HAMBURGERS MET FETA EN SPINAZIE ✨

Wie zegt dat hamburgers slecht voor je zijn? Die heeft dan zeker mijn hamburger met feta en spinazie niet geproefd! Met dit recept krijg je een flinke hamburger voor je kiezen. En zeg nou zelf, homemade hamburgers zijn gewoon ‘the best‘ ! In het nieuwe jaar zijn we allemaal heel druk bezig met onze goede voornemens en gezonde recepten horen hier natuurlijk ook bij!

Deze hamburgers met feta en spinazie vullen niet alleen heel goed, maar zijn ook  eiwitrijk, glutenvrij en low carb. Mijn man vouwt er gerust nog een afgebakken pitabroodje 🫓 omheen om een beetje meer carbs toe te voegen. En ik eet er gerust nog een salade bij. Net wat je wilt! Maar het is bovenal een heerlijke burger om van te smullen!

==> https://bettyskitchen.nl/hamburger-met-feta-en-spinazie/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#hamburger #burgers #gehakt #vlees #bbq  #lowcarb #keto #glutenvrij #glutenfree #recept #lchf #enjoy
✨ 10x BLONDIES & BROWNIES RECEPTEN✨ Lieverds, ✨ 10x BLONDIES & BROWNIES RECEPTEN✨

Lieverds, houden jullie het allemaal nog een beetje vol? Goede voornemens, positief blijven, doorwerken in deze lockdown? 

Ik heb me er op deze ‘Blauwe maandag’ maar even bij neergelegd dat de dingen gaan zoals ze gaan. Ik heb een hoop op mijn todo staan maar kom er niet aan toe met de kids thuis. En het sporten schiet er eerlijk gezegd ook een beetje bij in. 

Dus vanmorgen de laptop maar opgeborgen en ik ben gaan dansen met de kids. (Zie stories) . Het werd een complete Workout, mijn hoofd is weer leeg, mijn kids zijn helemaal happy en morgen probeer ik het werken gewoon opnieuw. 

Wat ik hiermee wil zeggen: wees lief voor jezelf, ook als dingen even niet willen lukken. Ga iets doen waar je vrolijk van wordt. En als dat toevallig iets lekker bakken is, neem dan nu een kijkje op de blog want ik heb heel veel lekkere en makkelijke Blondies en brownies recepten voor jullie verzameld. Maak er een mooie #bluemonday van!
#liefs, Betty

==> https://bettyskitchen.nl/brownies-en-blondies-recepten/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk de recepten via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#blondies #brownies #chocolade #pindakaas #blauwebessen #marshmallows #baking #heelhollandbakt #recepten #staypositive #momlife #lockdown #foodblogger
✨OVERNIGHT OATS MET CHOCOLADE ✨ Ben jij team ✨OVERNIGHT OATS MET CHOCOLADE ✨

Ben jij team uitgebreid ontbijten of team to-go ontbijt?
Een warme havermoutpap is echt een van mijn favoriete ontbijtjes maar geduld is daarbij vooral een vereiste.
Maar wist je dat je havermout ook eenvoudig een nachtje in de koelkast kunt laten weken? 

De ‘oats’ zuigen zich namelijk helemaal vol met de melk en eventuele smaakmakers, en dit geeft je de volgende ochtend een superromige pap voor het ontbijt. Neem hem koud mee, to go! Niet een lepel vergeten. Of... giet in een pannetje en warm slechts in 1-2 minuten even op voor een warme variant. 

In mijn IGTV vind je een complete tutorial video voor ‘overnight oats’ maken en daarbij is deze variant met chocolade mijn absolute favoriet! 

INGREDIËNTEN

40- 50 gr (grove) havervlokken
1 eetlepel (rauwe) cacao poeder
1 eetlepel maple syrup of agavesiroop
1 eetlepel chiazaad
paar druppeltjes vanille extract of Stevia Vanille
200 ml (amandel)melk
Top hem af met:
0.5 – 1 banaan in plakken
1 tl amandelboter of pindakaas
Chocolade granola of fijngehakte chocolade etc. Het is jouw 🥳!

==> https://bettyskitchen.nl/overnight-oats-met-chocolade/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#havermout #havermoutpap #overnightoats #oats #havervlokken #vegan #plantbased #glutenvrij #ontbijt #glutenfree #breakfast #togo #chocolade #cacao #chia #recept
Meer laden… Volgen op Instagram

Copyright © 2021 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee