• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
  • Internationale Keukens
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Over Betty
    • Shop – Bestel onze keukenfavorieten bij bol.com
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Recepten algemeen / Vlees Recepten / Beef Teriyaki met noodles + WIN een Wokarang!

Beef Teriyaki met noodles + WIN een Wokarang!

21 oktober 2020 Door Betina Oostveen 49 Reacties

Het is deze maand Wokotober! En ik wil jullie dan ook kennis laten maken met de innovatieve Wokarang van BK Cookware! Ik maakte er deze beef teriyaki met noodles in klaar en was op slag verliefd op deze pan! En… ik mag er zelfs eentje weggeven aan een van jullie. Doe je mee met de winactie?

Biefstukpuntjes met noodles uit de wok

Het is Woktober en dan mag een overheerlijk recept uit de wok niet ontbreken! Dit jaar heb ik een samenwerking met BK Cookware, die niet alleen hele mooie pannen maakt, maar ook hele functionele pannen voor in de keuken. De meeste BK pannen zijn ook nog eens geschikt voor inductie (lees meer) en daar wordt deze dame heel erg blij van! Maar in deze #Woktober maand zet ik een lekkere beef teriyaki met noodles op het menu en ging daarvoor aan de slag met de BK Conical Deluxe Wokarang. Nu is mijn man deels Indonesisch en kookt al jaaaaren uit een grote ijzeren wadjan. Maar zoals jullie wellicht ook zelf ervaren, vliegen er altijd stukjes groente of vlees over de rand van je wok of wadjan heen. Altijd dus, in mijn geval.

recept beef teriyaki met noodles © bettyskitchen.nl

Maar de Wokarang van BK heeft een revolutionair design met een grote, gebogen opstaande rand. Met slecht één beweging van de bijgeleverde spatel vallen de ingrediënten terug in de wok en blijft je kookplaat dus schoon. Niet alleen je wokgroenten, maar ook grote stukken vlees en vis vis kun je eenvoudig omdraaien dankzij de komvormige rand. Dus dit recept voor beef teriyaki met noodles is ook ideaal om te bereiden in deze BK Conical Deluxe Wokarang .

recept beef teriyaki met noodles © bettyskitchen.nl

Wokken met de BK WOKARANG

De BK Wokarang is echt dé wokinnovatie voor de moderne keuken. De pan is daarnaast heel eenvoudig schoon te maken en hoeft niet met olie ‘ingebrand’ te worden, wat bij onze oude wadjan wel het geval was. Daarnaast hoef je tijdens het wokken de pan ook niet op te tillen of te schudden. De temperatuur in de wok blijft zo lekker hoog en dat is precies wat je wilt tijdens wokken. Ik maakte er in ieder geval met groot plezier dit recept voor Beef Teriyaki met noodles in klaar. Een overheerlijk Japans recept met een homemade teriyaki saus. En die oude wadjan van ons, tja, die staat inmiddels bij het grof vuil.

recept beef teriyaki met noodles © bettyskitchen.nl

WINACTIE: BK Cookware Wokarang

Deze maand staat niet alleen in het teken van ‘Woktober’ maar deze dame viert ook nog eens haar verjaardag volgende week. Dus laten we er meteen een leuke winactie van maken waarbij je thuis lekker zelf aan de slag kunnen met heerlijk wokrecepten. Jij maakt komende week kans op een BK Easy Induction Wokarang 32 cm incl. wokspatel t.w.v. € 105,-. Deze Wokarang is geschikt voor alle warmtebronnen.

BK Easy Induction Wokarang & BK Conical Deluxe Wokarang

Hoe doe je mee?

  1. Laat een reactie achter onder dit bericht en vertel ons wat jouw favoriete gerecht uit de wok(arang) is!
  2. Like het bericht op Facebook, Twitter en\of Instagram en tag in de comments nog meer fans van Aziatische wokgerechten die ook wel een gokje zouden willen wagen 🙂
  3. Meedoen kan tot en met zondag 25 (w)oktober 2020  en de winnaar ontvangt persoonlijk bericht.
  4. Let op! Het pakket wordt enkel verstuurd naar een afleveradres in Nederland.

*******************************. deze winactie is reeds gesloten – de wokarang is gewonnen door: Priya ******************************

Groetjes, Betty


Print

Recept: Beef Teriyaki met noodles

recept beef teriyaki met noodles © bettyskitchen.nl
Print Recipe

★★★★★

4.6 from 10 reviews

Het is WOKTOBER en dan mag een lekker wokrecept absoluut niet ontbreken. Dit Japanse wokgerecht noem ik Beef Teriyaki, want ik wokte biefstuk met champignons en paksoi. Geserveerd met udon noodles en een homemade teriyaki saus. 

  • Author: Betina Oostveen
  • Prep Time: 15 min
  • Cook Time: 20 min.
  • Total Time: 35 minuten
  • Yield: 4 personen 1x
  • Category: Hoofdgerecht met vlees
  • Method: bakken
  • Cuisine: Japanse keuken

Ingredients

Scale
  • 300 gram biefstukpuntjes
  • 250 gram kastanje champignons
  • 2 paksoi
  • 3 bosuitjes
  • 1 klein blikje edamame boontjes (80 gram)
  • 180 gram Udon Noodles
  • sesamzaad

Voor de teriyaki saus:

  • 6 eetlepels Soja Saus
  • 4 eetlepls Rijstewijn / Mirin
  • 4 eetlepels bruine suiker
  • 2 eetlepels water
  • 1 theelepel gehakte knoflook
  • 1 theelepel gehakte gember
  • ½ – 1 tl maizena

Extra:

  • 1 BK Cookware Wokarang
  • zonnebloem-, of arachide olie
  • keukenpapier

Instructions

  1. Maak als eerste de teriyaki saus klaar. Volg hiervoor dit recept. Zet daarna het pannetje apart om af te koelen.
  2. In de tussentijd kun je vast de groenten voorbereiden. Boen de champignons schoon en snijd in plakjes. Snijd de aanzet van de paksoi er af en trek de bladen los. Spoel goed onder een stromende kraan en laat uitlekken. Snijd het harige uiteinde van de bosuitjes en snijd deze vervolgens in ringetjes. Spoel de sojaboontjes af onder de kraan en laat uitlekken. Tot slot breng je vast een pannetje water aan de kook voor de noodles.
  3. Dep de biefstuk droog met keukenpapier en snijd in stukjes of plakjes. Giet een laagje olie in de BK Wokarang en vervarm op hoge temperatuur. Voeg de biefstuk en schroei deze rondom dicht. Schep met je wokspatel uit de pan en zet apart.
  4. Breng de udon noodels in het pannetje water aan de kook en houdt de kooktijd van de verpakking aan. 
  5. Voeg eventueel nog een beetje extra olie toe, zodat de bodem weer helemaal bedekt is en bak hierin de champignons gedurende 3 minuten zacht. Voeg de witte delen van de paksoi toe en wok deze ook mee gedurende 2 minuten. Tot slot voeg je de groene gedeeltes van de paksoi toe bak nog 1 minuut mee. 
  6. Tussentijds giet je de noodles af in een vergiet. Spoel goed na met koud water en laat uitlekken.
  7. Leg de uitgelekte noodles en de helft van de bosui in de wokarang. Giet hier de helft van de teriyaki saus ove rheen en schep het geheel goed om gedurende 1-2 minuten. Proef en voeg eventueel wat meer teriyakisaus toe.
  8. Verdeel over 4 borden en top af met de rest van de bosui en strooi er wat sesamzaadjes overheen. Serveer direct!

Eet smakelijk!

Notes

In plaats van zelf biefstuk snijden kun je ook reeds gesneden biefstukpuntjes of beefreepjes kopen en gebruiken in dit recept.

Keywords: Noodles, wokarang, biefstuk, champignons, wokken, paksoi, teriyaki

Heb jij dit recept gemaakt?

Deel je foto en tag @bettyskitchennl op Instagram

recept beef teriyaki met noodles © bettyskitchen.nl

BEWAAR DIT RECEPT OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze beef teriyaki met noodles wilt gaan maken!

Dit artikel betreft een samenwerking met BK Cookware. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Category: Gadgets en Keukenapparatuur, Vlees Recepten Tags: biefstuk, BK Pannen, bosui, champignons, hoofdgerechten, Japanse keuken, noedels, paksoi, pannen, samenwerkingen, teriyaki, vlees, Winactie, wokken

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Krokante Vleermuizen Koekjes (video)
Volgend bericht: Loempias met champignons en kaas »

Lees Interacties

Reacties

  1. Renske

    21 oktober 2020 om 7:43 am

    Wat een gave winactie. Hier komt de wok vaak tevoorschijn voor surinaamse bami, surinaamse nasi, noodles met groenten en vlees etc. En inderdaad na het wokken, kan ik bij wijze van nog een maaltje van het fornuis halen :-). Hoe gaaf zou het zijn om deze wok te winnen. En niet meer alles uit de wok vliegt;-p. We wagen een kansje mee voor deze te gekke prijs.

    Beantwoorden
  2. Juul

    21 oktober 2020 om 8:04 am

    Heerlijk recept, ik ga het gauw uitproberen 👍🏼
    Mijn favoriete gerecht is heel veel soorten groenten door elkaar wokken en dan lekker met witte rijst en makreel erbij .

    Dit wordt nog lekkerder als het in een wokarang wordt bereidt.

    Beantwoorden
  3. Jessica

    21 oktober 2020 om 8:26 am

    Sinds de puber hier in huis ook soms moet koken heb ik wel een favoriet gerecht 😋.
    Mijn zoon is 17 en ik vind dat hij moet kunnen koken. Na wat discussie, puber hè, is hij aan de slag gegaan. Oosterse wraps kan hij heerlijk maken. Gemarineerde kipfilet, saus en groenten op een wrap. Hij vind het het beste wat er is want, Aziatisch en wraps is de beste combi.
    Ik denk dat hij deze week ook nog maar een keer kookt 😉

    Beantwoorden
  4. Karen

    21 oktober 2020 om 8:37 am

    De beef teryiaki ga ik zeker proberen en heb ik ook al gepind. Ik kook een paar x per week rijst of noodle gerechten dus ik zou de pan heel graag willen winnen!

    Beantwoorden
  5. Sabrina

    21 oktober 2020 om 8:44 am

    Wij zijn onwijs dol op garnalen ,en gamba’s en vis met noodles en knapperige groenten met een lekkere bite. Wokken wordt in dit huis heel vaak gedaan, het is letterlijk genieten wat er allemaal in de pan gebeurt.

    Beantwoorden
  6. Priya

    21 oktober 2020 om 8:47 am

    Wat een heerlijk gerecht! En die pan😍😍😍! Die kan ik wel goed gebruiken hoor 😉

    Beantwoorden
  7. Bea

    21 oktober 2020 om 9:21 am

    Een favoriet wokgerecht is dan toch wel gamba’s, knoflook, peultjes, groenten en oestersaus 👌 Heel tof om deze wok te winnen! 🍴

    Beantwoorden
  8. Madelon

    21 oktober 2020 om 9:37 am

    Kip/beef teriyaki noodles, pad Thai of een lekkere kai ting! Zou super zijn om deze te mogen winnen! 😍

    Beantwoorden
  9. Sabine Hensens

    21 oktober 2020 om 10:03 am

    Oehhh, ik kwam via Instagram hier voor het recept. En nu zie ik de winactie……Wat zou ik zo graag zo’n handige wok willen. Die rand is ideaal!! Dit recept is het eerste wat ik ga maken….
    Op dit moment is onze favoriet uit de wok toch wel Thaise wokschotel (kippendij filet in reepjes, rode ui, paksoi, paprika, peper, koriander, kokosmelk en Thaise currykruiden, heerlijk met witte rijst).

    ★★★★★

    Beantwoorden
  10. Annette

    21 oktober 2020 om 10:09 am

    Ooo wat een mooie wok.
    Wat zou het mooi zijn om die te winnen.
    Voor in mijn nieuwe keuken, in mijn nieuwe huis.
    Daar hoort een nieuwe mooie wok bij.

    En dan kan de oude ook weg 😉

    Beantwoorden
  11. Herja van Woensel

    21 oktober 2020 om 10:15 am

    Wat een mooie pan, die zou ik graag winnen en dan dit recept maken met kip en cashewnoten, mijn favoriet!

    ★★★★★

    Beantwoorden
  12. Ekléfina Penidis

    21 oktober 2020 om 10:27 am

    Ik gebruik een wok elke dag, een wok is echt onmisbaar in de keuken, en zou hem graag willen winnen.
    Mijn favoriete gerechten in de wok zijn toch wel noodles,

    Beantwoorden
  13. Tatiana

    21 oktober 2020 om 11:50 am

    Wat gaaf zeg! Zelf ben ik echt gek op het gerecht Pad Thai door de saus, noodles en verse groenten die er in gaan! Zelf ben ik gek op deze te gekke smaakbeleving! Nu heb ik alleen nog een wok nodig om het echt goed te kunnen koken!

    ★★★★★

    Beantwoorden
  14. Mariska

    21 oktober 2020 om 12:57 pm

    Ik wil graag met kip en allerlei groenten; peultjes, broccoli, wortel, champignons, sojasaus en kruiden erbij en…. noodles! Die geven een heerlijk frisse smaak aan je gerecht.

    Beantwoorden
  15. Esther

    21 oktober 2020 om 1:27 pm

    Toffe aktie! Eindelijk na 2 jaar op een inductiekookplaatje en 2 elektrische plaatjes gekookt te hebben, verhuisd en een mooi zespits fornuis. Kan zo’n mooie wok goed gebruiken.
    Eigenlijk hetzelfde beef teriyaki, zelf doe ik er nog kleine asperges bij en gamba’s. Die boontjes ga ik onthouden en er de volgende keer ook bij doen 🤞🏻

    Beantwoorden
  16. Kris (puur food)

    21 oktober 2020 om 1:31 pm

    Ken je van die mensen die op reis gaan en er altijd voor zorgen dat er in de koffer genoeg ruime / gewicht overblijft zodat er kookboeken mee terug kunnen…
    Vorig jaar in Sydney mooie boeken gescoord, Indiaas, Thais, Koreaans en uiteraard BBQ.
    In een van deze boeken staat Japchae. Een Koreaans wokgerecht met zoete aardappelnoedels. (Deze zijn Glutenvrij!) Super lekker, met Tofu, Biefstuk of Gamba’s.. En met lekker veel veggies 💚
    Azian food is hier bij ons en de kids top nr 1 in huis.

    Beantwoorden
  17. Nency

    21 oktober 2020 om 1:36 pm

    Handig. Ik roerbak heel wat. Diverse soorten groenten en dan met kipdijfilet of zalm. Woksaus er bij. Ik gebruik diverse smaken. Wel een beetje een zoete variant. En dan een (apart gekookte) pasta of rijst bij.

    Beantwoorden
  18. Thea

    21 oktober 2020 om 2:23 pm

    Mmm wokken, altijd lekker! Onze favoriet is bavette met broccoli, peultjes en noodles. Volgend jaar gaan we verhuizen en dan moet ik allemaal nieuwe pannen omdat ik dan inductie krijg, de wokarang zou een mooi begin zijn.

    Beantwoorden
  19. Melissa

    21 oktober 2020 om 2:35 pm

    Wat een top actie!! Ik doe zeker mee 😉 Ben gek op noedels en dan met teriyaki aubergine of met lekker veel groente en stikcy tempeh! Maar gebakken rijst lijkt mij hieruit ook ideaal 🙂
    Nieuw huis, nieuwe wokpan… vind ik een leuk grapje hihi!
    Groetjes Melissa (Lislovescooking)

    Beantwoorden
  20. Fiona Voeten

    21 oktober 2020 om 3:31 pm

    Wat een mooie wok. Ik gooi er inderdaad vaak wat naast, of beter gezegd altijd. Ik ben dan ook erg benieuwd of ik bij deze wok wel alles binnen de pan kan houden.

    Zelf maak ik het liefst een groene of rode (thaise curry) met noodles, of een snelle kip vindaloo.
    Natuurlijk kan er in de wok ook perfect een lekkere pasta met gamba’s gemaakt worden.

    ★★★★★

    Beantwoorden
  21. Marja

    21 oktober 2020 om 4:23 pm

    Oh,wat een heerlijk recept! Wij zijn óók dol op Teriyaki ,al eet ik het zelf het liefst met kip of zalm 😋
    Verder maak ik nasi en Surinaamse bami .Ik hou van Wokken ❣️

    Beantwoorden
  22. Sharin

    21 oktober 2020 om 5:19 pm

    Wauw, wat een plaatje is deze wokpan! 🤩 En wat super fijn dat hij geschikt is voor inductie. Mijn favoriete wokgerecht is pad thai met garnalen, kipfilet en die perfecte saus wat het gerecht afmaakt. Helaas kon ik de ‘echte’ pad thai in Bangkok dit jaar uiteindelijk niet proeven, hopelijk volgend jaar meer geluk! Tot die tijd blijf ik hem thuis nog lekker zelf maken 🙂

    Beantwoorden
  23. Marianne Scholten

    21 oktober 2020 om 6:12 pm

    Ik heb van de week een hele lekkere risotto gemaakt uit een wat minder mooie wok.
    Heerlijk veel verschillende soorten paddenstoelen, ui, knoflook, zongedroogde tomaatjes, heel veel peterselie en groene asperges.
    De groene asperges had ik apart gerild en er op het laatst door heen geschept.
    Geserveerd met een heerlijke Parmezaan. Wat was hij lekker. En niet alleen in WOKTOBER!

    Beantwoorden
  24. Loes

    21 oktober 2020 om 7:04 pm

    Wauw 🤩 mijn favoriete wokgerecht zijn knoflook teriyaki noodles met Aziatische wokgroente😋

    Beantwoorden
  25. Eva

    21 oktober 2020 om 7:37 pm

    O wauw, die zou ik heel graag winnen voor in onze nieuwe keuken! Dat zit een mega mooie inductie kookplaat in, maar dat betekend wel dat ik al m’n pannen moet gaan veranderen en een nieuwe wij heb ik nog niet! Een ik wil natuurlijk ook in het nieuwe huis heerlijke wokgerechten kunnen blijven maken. Yaki udon en pad thai zijn hier de grote favorieten!

    Beantwoorden
  26. Marijke

    21 oktober 2020 om 7:42 pm

    Mijn favoriete recept is curry, liefst met garnalen!!!
    Supermooie pan!! Ik loot graag mee!

    Beantwoorden
  27. Aline Bouma

    21 oktober 2020 om 8:09 pm

    Sobanoodles met gambas en Wokgroenten in kokoscurry😍😍 lekker Tauge er op t laatste bij. Heerlijk, nu al trek!

    Beantwoorden
  28. Esther Koenen

    21 oktober 2020 om 9:13 pm

    Wat een mooie wokpan! Wij krijg volgende maand een nieuwe keuken en gaan voor het eerst inductie koken. Dus we moeten alle soorten pannen weer aanschaffen. Dit plaatje komt goed van pas! Wij zijn als gezin gek op wokken! Heerlijke surf en turf oftwel ossenhaas met garnalen wokken met sugarsnaps, paprika, tauge en stukjes knoflook. Afblussen met sojasaus en garneren met lente ui! MMM heb er nu al zin ! 🙂

    Beantwoorden
  29. Marian B

    21 oktober 2020 om 9:40 pm

    .Fijne pan, ik doe graag mee. Hoisin rijst met champignons, lente-ui en cashewnoten, erg lekke!

    Beantwoorden
  30. Sancia de Wit

    21 oktober 2020 om 11:05 pm

    Ik zou ‘geroerbakte varkenshaas met peultjes en udonnoodles’ willen maken in deze wat mij een fantastische wokpan lijkt voor mijn hele gezin. Nu is het niet mogelijk om elkaar gezamenlijk te zien. Wij hebben een groot gezin. Samen koken en eten is gezellig en versterkt de band.

    Beantwoorden
  31. Arthur

    22 oktober 2020 om 12:03 am

    Weg met de gekookte aardappelen en groenten en welkom wok! Mijn kinderen eten veel liever een gerecht uit de wok waar alles al in zit (vlees, groente en rijst/mie)! De favorieten zijn ketjap kip met mie, nasi en thaise kip! En om alles in de pan te laten (de vloer is hier af en toe een pizza) doe ik graag mee!

    Beantwoorden
  32. Marian Zw

    22 oktober 2020 om 1:06 am

    Ik eet heel graag noodles en wokgroenten uit deze wok. Lekker vegetarisch en snel klaar!

    Beantwoorden
  33. Tineleke

    22 oktober 2020 om 9:20 am

    .
    .
    🥘🥄🍱Dag Betty🍱🥄🥘!
    .
    Nou heeft het even geduurd maar ik had wat te schrijven hier….Want ja, voor zò een mooie prijs doen we graag een extra inspanning. Dit is dus mijn bijdrage voor jullie: mijn wokpan-gedicht💕😅⤵️
    .
    Dag hobbykokje @bobobrw
    .
    Je lijkt zo heel erg veel op mij:
    koken maakt je altijd blij 🍳
    Een soepje hier, dessertje daar,
    maak je met veel liefde klaar 🍅
    Bakken, wokken, braden:
    ‘t is echt niet te versmaden 🌶
    Het is zo lekker allemaal,
    een overheerlijk avondmaal 😍
    Je kookt met passie en met vuur,
    dag na dag en uur na uur 🍴
    Wokken in de pan:
    je (w)eet er zoveel van🤗
    Je hebt dus heel veel nodig,
    dus is ‘t niet overbodig: 🍵
    de winactie is echt nt te vroeg:
    pannen heb je nooit genoeg 🍳!
    #keuken #kokerellen #lekker #keukenset #bakkenmaar #pannen #vuur #bkcookware

    ★★★★★

    Beantwoorden
  34. Tineleke

    22 oktober 2020 om 9:22 am

    Dag Betty!
    Als we wokken, komen er vooral veggie groentengerechtjes uit de wok! Soja is een topper want je kan die zo heerlijk knapperig houden in zo’n goeie pan. Lekker met andere groenten en wat ei of rijst.. LOVE IT💕

    ★★★★★

    Beantwoorden
  35. Anita H.

    22 oktober 2020 om 10:11 pm

    Ik bereid graag mihoen in de wok!

    Beantwoorden
  36. miranda

    22 oktober 2020 om 10:29 pm

    ahhhh voor een goede wok waag ik de gok,
    want ik wou u laten weten,
    dat ik graag de biefstukreepjes zonder teflonlaag zou eten.
    Want in mijn huidige wokpan laat die los,
    Woon tegen over Dupont dus ben niet graag de klos.
    Deze wokpan heeft stijl en klasse,?
    dan kan ik mij partner met smaak eens lekker verrassen

    Beantwoorden
  37. Janny

    23 oktober 2020 om 3:54 pm

    Ik gebruik mijn wok bijna dagelijks voor groenten zoals spinazie of voor pastasaus of nasi. Het lekkerst vind ik gewokte groenten met noedels en pittige kipstukjes. Zo’n wokarang lijkt me echt fantastisch!

    Beantwoorden
  38. Nicole elisabeth

    24 oktober 2020 om 10:07 am

    Dit klinkt heerlijk! Nu ik erover nadenk, ik kook drie kwart van mijn gerechten in een wokpan haha. Ik ben gek op aziatisch eten. Favoriet is noodles met kip en een berg verse groenten. En het liefst een beetje spicy. Wat een gave pan lijkt mij dit! Fingers crossed. En dit recept sla olvast op bij mijn favorieten 😄

    Beantwoorden
  39. Willemijn

    24 oktober 2020 om 1:08 pm

    Het lijkt me een heerlijk recept!
    Bimi, courgette, minimaiskolfjes, kastanjechampignons en taugé roerbakken in de wok met een zelfgemaakte woksaus en udon noodles is mijn favoriet voor een snelle en gezonde maaltijd.

    Beantwoorden
  40. Annemiek

    24 oktober 2020 om 1:32 pm

    wat een ideale mooie pan!
    wij eten regelmatig wok gerechten van garnalen met paksoi en udon noodels tot zalm met rijst en ei tot biefstuk puntjes en al doet de huidige wadjan het naar tevredenheid dit prachtige exemplaar is veel innovatiever, zou perfect zijn om die in de keuken te hebben!

    ★★★★★

    Beantwoorden
  41. Oma Will

    24 oktober 2020 om 1:54 pm

    IK ben gek op Italiaanse roerbak met veel stukjes kip , ketjap manis en veel taugé.
    Dat zou ik er het eerste in maken.
    De kleinkinderen vinden het ook heerlijk.
    Zodra ze weer bij mij mogen komen eten , wordt dat het eerste wat ik ga maken.
    Heel graag doe ik mee voor deze schitterende wok.

    ★

    Beantwoorden
  42. Antoinette

    24 oktober 2020 om 2:04 pm

    TOP!!!!
    Deze pan zou ik graag winnen. Ik herken het verhaal.

    Beantwoorden
  43. Tamara

    24 oktober 2020 om 2:13 pm

    Yummie, smullen! Ik doe graag mee!

    Beantwoorden
  44. Angeline

    24 oktober 2020 om 4:35 pm

    Zou het echt mogelijk zijn wokken zonder de hele keuken (halve niet overdrijven) onder de oosterse groente?
    Een lekker wokgerecht vind ik garnalen met sambal en Japanse groente en rijst,simpel maar lekker.
    Alles uit de wok smaakt trouwens beter, meer smaak en gezond.
    Alvast gefeliciteerd met je verjaardag.

    Beantwoorden
  45. Sanne

    24 oktober 2020 om 4:54 pm

    Alvast gefeliciteerd met je verjaardag Betty!
    Mijn favoriete wokgerecht is een bijzondere. Verse vijgen (komen nu nog uit eigen tuin!) die snijd ik in partjes en wok ik kort in hete olie. Daarna wat walnoten en een klein beetje ahornsiroop erover heen en smullen maar! Helemaal lekker met een bolletje ijs erbij 😛

    ★★★★★

    Beantwoorden
  46. Marjon Postma

    24 oktober 2020 om 5:16 pm

    Wat ik het liefst klaarmaak in onze wok? Niets, want ik heb alleen een simpele hapjespan ;-(. Ik wil al jaren zo’n wok, ben ook dol op de Indonesische keuken. Mijn moeder is er geboren en ik ben er samen met haar en mijn zus op vakantie geweest. Die smaken, die geuren! Ik maak graag gadogado of nasi.

    Beantwoorden
  47. Danielle

    24 oktober 2020 om 7:57 pm

    Zoveel lekkers uit de wok! Noedels, Javaanse bami, nasi en met verschillende ingrediënten, vis, kip, garnalen, en verschillende soorten groente, ontelbare mogelijkheden, en dat maakt de wok mijn favoriete pan! Voor nu staat wel de biefstukpuntjes met noedels bovenaan het lijstje (zo kwam ik ook op jouw website terecht!) Ben benieuwd naar alle andere recepten die ik nog ga vinden. En… Alvast gefeliciteerd met je verjaardag 🎉

    ★★★★★

    Beantwoorden
  48. Sandra

    24 oktober 2020 om 9:57 pm

    Zie ik daar die wok(arang) naar mij kwispelen? Ja hoor, echt waar 😉 ik wok heel graag met garnalen!

    Beantwoorden
  49. Tamara

    25 oktober 2020 om 1:51 pm

    Ik hou van mijn oma’s roerbak schotel! Zij legt haar kipdijfilet een halve dag in haar eigen marinade en wokt ze dan met taugé, avocado, komkommer, bamboewortel, champions, peultjes, courgette en paprika samen met udon noedels en haar zelfgemaakte curry. KRIJG ALWEER ZIN ER IN🤤

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating ★☆ ★☆ ★☆ ★☆ ★☆

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#BARBECUE

barbecue recepten

Ook in de winter staat de BBQ aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#BUDGETKOKEN

budget koken recepten

Lekker eten moet binnen elke portomonnee passen. Check hier onze recepten voor budget koken

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • 20x recepten voor de paasdagen paasbrunch ontbijt lunch eieren broodjes taart soep en meer 20x Paasbrunch recepten
  • Hartige taart met groene voorjaarsgroenten 10x vegetarische hartige taart
  • recept paas blondies met paaseieren chocolade © bettyskitchen.nl Blondies met paaseieren
  • 10x hartige paasrecepten met eieren voor de paasdagen paasbrunch ontbijt lunch eieren broodjes en meer gepocheerd, gekookt, gebakken 10x Hartige Paasrecepten met eieren
  • 15x Gerechten uit de Egyptische keuken

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept paas blondies met paaseieren chocolade © bettyskitchen.nl

Blondies met paaseieren

recept ghorayeba ghee cookies Middle East © bettyskitchen.nl

Ghee Cookies (Ghorayeba)

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

Vegetarische samosa's met homemade chutney

Vegetarische Indiase samosa’s

recept mont d'or uit de oven © bettyskitchen.nl

Vacherin Mont d’Or uit de oven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

recept vegetarische mac n cheese van Zoete Zusjes © bettyskitchen.nl

Vegetarische Mac ‘n Cheese – uit De Zoete Zusjes kookboek

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2023 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in