Als je dol bent op ijsjes, en zelf graag wil leren om écht Italiaans ijs te maken: ga dan studeren aan de Carpigiani Gelato Universiteit in Bologna, Italië!
In slechts vier weken tijd wordt jij helemaal klaargestoomd voor het Italiaanse ijsvakmanschap, en heb jij alles in huis om deze zomer jouw eigen Italiaanse ijsjes te scheppen.
De cursussen worden in het Italiaans, Engels, Frans, Duits en Spaans gegeven. Er is ook een cursus in Eindhoven mogelijk, maar als je kunt kiezen: dan kies je toch voor Italië? Molto Bene!
Ga voor meer informatie en cursusdata naar de website van Carpigiani Gelato University website.
Groetjes, Betty
Voor nog meer ijs plezier:
- 5x recepten die je met een bolletje vanille ijs kunt maken
- Zelf perzik roomijs maken
- 10x IJskoffie en Koffie Cocktails recepten
- Espresso bowl voor het ontbijt
- DE tip voor de zomer: FROSE (frozen rose)
Simone
Nou ik zou bijvoorbeeld heeeeel graag in Italie leren ijsjes maken.. 😉 Lijkt me erg lekker! Leuk je vandaag live te ontmoeten Bettina!
Betty's Kitchen
Hi Simone, leuk om eindelijk eens de vrouw achter de camera te ontmoeten! Was een hele gezellige dag, en ik ga me toch eens verdiepen in je cursus food-fotografie 🙂
Lynn Vrenken
haha wat leuk, dat zoiets bestaat <3
joyce van ballegooij
Goedenavond.
Wat is de prijs van deze opleiding?
Met vriendelijke groet
J van Ballegooij