• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Kerst Recepten
      • Keto recepten
      • Koningsdag Recepten
      • Low Carb recepten
      • Sinterklaas Recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Persoonlijk / Fotodagboek December 2014

Fotodagboek December 2014

6 januari 2015 Door Betina Oostveen Reageer

maastricht_met_foodwelove_maaskade-001

2014 zit er toch echt op! Maar het was wel een mooie december maand om op terug te blikken. Kijken jullie mee in het Fotodagboek  van December 2014:

fotodagboek_december_2014_sinterklaas-001Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht…

Niet dat wij Sinterklaas uitgebreid vieren of zo.. tussen het vele klussen is het er eerlijk gezegd een beetje bij ingeschoten om surprises te maken. Maar dat heb ik mijzelf  (en Dylan) maar vergeven. Neemt niet weg dat ik deze feestdag als kans aangrijp om een hele week ongeneerd chocoladeletters te mogen eten.. Ik ben de tel kwijtgeraakt, maar deze Melkchocolade letter van Verkade, met krokante karamel, was toch wel de favoriet van dit jaar! Welke is jullie favoriet?

fotodagboek_december_2014_beluga_loves_you-001FoodwelovesBeluga!

Deze maand mocht ik ook een dag lang Maastricht onveilig gaan maken met Foodwelove. De december box stond namelijk in het teken van tweesterren restaurant Beluga Loves You. Dus ging ik met een aantal medefoodies eten bij het restaurant. Een ervaring die maar al te goed is bevallen, zal ik je zeggen. De complete review lees je hier.

fotodagboek_december_2014_cacao_snuiven_bij_la_feve_maastricht-001Cacoa Junkie XL

Dat mijn liefde voor chocolade groot is, is jullie wellicht niet compleet ontgaan. Maar ik heb mijn chocolade verslaving nu toch wel tot een nieuw niveau getild.. of eigenlijk gesnoven..  Tijdens een bezoek aan Chocolatier La Feve in Maastricht mocht ik het goddelijke goedje in poedervorm opsnuiven. Uiteraard hebben we ook een filmpje opgenomen en hier kun je er uitgebruid over teruglezen/terugkijken. (ik ben erg.. ik weet het..)

fotodagboek_december_2014_taste_of_christmas-001The Taste of Christmas

Afgelopen december werd tevens de eerste editie van de Taste of Christmas gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. De Taste is jullie wellicht bekend van het jaarlijkse foodfestival in Amsterdam. De Jaarbeurshal was helemaal in kerstsferen gebracht met kerstverlichting, een schaatsbaan en nog meer kerstachtige tafferelen. Uiteraard kom je hier kerstproeven en inspiratie opdoen voor de feestdagen. Samen met blogvriendinnetjes Lianne van FocusOnFoodies bracht ik een bezoek aan de Taste of Christmas. En daar kwamen wij foodievriendinnetje Vanessa van Culinessa tegen, die tevens een kookdemonstratie met Jamie’s Fifteen Restaurant hield. Superleuk om al die foodies zo in hun element te zien. En natuurlijk lekker eten met zijn allen, daar gaat het immers om.

fotodagboek_december_2014_kerstdiner_restaurant_de_wiers-001Kerstdiner met mijn andere werk

Naast mijn blog werk ik ook nog steeds part-time op kantoor. Samen met mijn collega’s hebben wij ons kerstfeest gehouden in Restaurant Huis De Wiers in Nieuwgein. Voor mij een thuiswedstrijd want ik kom hier wel vaker eten met Dylan. Een goed begin dus van het lange kerstweekend waarbij er nog veel meer gegeten ging worden.

fotodagboek_december_2014_kerstmis-001Onze familie-kerst

In de Decembermaand hebben wij al heel veel tijd doorgebracht met onze familie, maar dit kwam met name door de verbouwing en verhuizing. Desondanks hebben we ook kerst nog eens gezellig samen gevierd en (weer) teveel gegeten. Van traditionele Kerstbrunches tot diners met stoofpeertjes en stoofvlees. Bij een van mijn tantes hebben we zelfs nog een kerst BBQ gehouden onder de overkapping op het terras.  En… op onze verhuisdag (27e) hebben we zelfs sneeuw gehad! Die sterke mannen die kwamen helpen verhuizen vonden het wat minder, maar ik voelde me een echt kerstprinsesje. Tussen kerst en Oud&Nieuw zijn we druk bezig geweest om zo snel mogelijk de dozen uit te pakken.. Ik was met name op zoek naar mijn pannenset want ik wilde gewoon weer koken in mijn nieuwe keuken. Maar alles was nog net op tijd ingeruimd voor het nieuwe jaar .. *veegt zweetdruppeltjes van het voorhoofd*

Happy New Year!

Dus Oud&Nieuw hebben we lekker saampjes gevierd in ons nieuwe huis. Alleen met zijn tweetjes.. we hadden wel weer behoefte aan wat rust en tijd voor bezinning. Dus alle oliebollen en champagne moesten we ook maar met zijn tweeen opeten en opdrinken. Daar had ik totaal geen bezwaar tegen hoor. En uiteraard ook nog een filmpje/nieuwjaarsgroet voor jullie geschoten.

View this post on Instagram

Happy new year voor jullie allemaal! Dat het een mooi, gezellig en smakelijk 2015 mag worden! Groetjes Betty en Dylan . #happynewyear #nye #2015 #proost #champagne #oliebollen #kusjes en #liefs

A post shared by BETTYSKITCHEN.NL -Betina Drost (@bettyskitchennl) on Dec 31, 2014 at 3:21pm PST

Tijdens het posten op Instagram kreeg ik een briljante ingeving om in 2015 eens wat meer te gaan doen met mijn YouTube kanaal. Waarom ook niet eigenlijk? Een goed voornemen voor mij wordt dus wat vaker mijn gezicht voor de camera te zetten in plaats van alleen veilig er achter te blijven staan. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden. En misschien hebben jullie wel leuke suggesties voor filmpjes die ik kan gaan maken? Laat maar horen in de comments of stuur mij een mailtje. (info@bettyskitchen.nl)

Ik hoop in ieder geval dat jullie ook een hele fijne jaarwisseling hebben gehad? En laten we er gewoon weer een leuk en gezellig 2015 van gaan maken!

Groetjes, Betty

 

Tip:  Benieuwd naar mijn leven achter de schermen? Volg dan @bettyskitchennl op Instagram!

 

Category: Persoonlijk Tags: de Jaarbeurs, foodies, Huis de Wiers, kerst, La Feve, Maastricht, persoonlijk, Sinterklaas, Taste of Christmas, Utrecht, youtube

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Ontbijt smoothie met mango en havermout
Volgend bericht: 10x ontbijtrecepten met havermout »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel plezier en eet smakelijk!

Groetjes, Betty

#GINTONIC

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#VEGETARISCH

recept risotto met rode viet en mozzarella © bettyskitchen.nl

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Meest Gelezen

  • 15x Oranje recepten voor Koningsdag
  • 5x alcoholvrije gin tonic maken © bettyskitchen.nl 8x Alcoholvrije gin tonic
  • 10x Makkelijk recepten voor Moederdag
  • recept caribische viscurry © bettyskitchen.nl Caribische viscurry
  • recept pappardelle pasta met stoofvlees © bettyskitchen.nl Pappardelle pasta met stoofvlees
food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

recept indiase tandoori lamspiezen van de barbecue © bettyskitchen.nl

Tandoori Lamspiezen van de bbq

recept zoet maisbrood met ananas © bettyskitchen.nl

Zoet Maisbrood met Ananas

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

recept indiase aardappel curry met doperwten aloo mutter © bettyskitchen.nl

Indiase aardappels met doperwten (aloo mutter)

recept caribische viscurry © bettyskitchen.nl

Caribische viscurry

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2022 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in