Afgelopen weekend was het natuurlijk Valentijnsdag. Stiekem hoopte ik natuurlijk dat Dylan mij wel mee zou voeren naar Venetie of Rome.. Als verrassing of zo.. maar helaas, dat was niet het geval. Dus tijd om een beetje Italie naar mijzelf toe te brengen.
De vleeswaren in de aanbieding bij de Jumbo, dus ik maakte deze sandwich boordevol vlees: Een Italiaanse Meat-lovers Sandwich! Een broodje dat uiteindelijk ook het hart van Dylan wist te stelen.
Recept voor een Italiaanse Meat-lovers Sandwich:
(lunch voor 2 personen)
Ingrediënten:
- 4 sneetjes (glutenvrij) brood, eventueel geroosterd,
- 2 theelepels basilicum pesto,
- 4-6 plakken kaas, liefst Gruyere of Emmenthaler.
- 6 plakken salami,
- 4 plakken ham,
- 1 vleestomaat,
- 1 kleine ui,
- handje rucola sla.
Bereidingstijd: 5 minuten.
Bereidingswijze:
- Besmeer 2 sneetjes brood met een eetlepel pesto en verdeel hier de kaas overheen.. Drapeer vervolgens op elke boterham drie plakken salami en twee plakken ham.
- Was de tomaat, verwijder het groen en snij de tomaat in dunne plakken. Pel de ui en snijd vervolgens in dunne ringen. Verdeel de tomaat en uien over de vleeswaren.
- Top vervolgens af met een handje rucola en de overgebleven snee brood.
Wat een lekkere hapjes en gelukkig niet ingewikkeld ! Nog betaalbaar ook.
Dank je wel Gerard! Daar gaan we natuurlijk voor 🙂