• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
  • Internationale Keukens
  • Inspiratie
    • Restaurants
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Events
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
    • Shop – Bestel onze keukenfavorieten bij bol.com
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Recepten algemeen / Pizza Recepten / Pizza Rolls met champignons

Pizza Rolls met champignons

23 oktober 2019 Door Betina Oostveen Reageer

Hou je van Pizza ai Funghi? Dan moet je zeker ook eens deze pizza rolls met champignons en truffel tapenade maken! Ze zijn overheerlijk om te delen of voor een borrel, maar is ook een leuk alternatief voor een ronde, platte pizza maaltijd!

Pizza met champignons

Bij dit najaar horen sowieso overheerlijke comfort food gerechten. Warm, met lekker veel kaas en het liefst voorzien van seizoensgroenten. Gerechten met champignon en truffel vind ik ook helemaal bij het najaar passen en dan met name de donkere kastanje champignons! Dus toen ik trek had in een pizza met champignons uit eigen oven, leek het mij wel leuk om hier een hele leuke twist aan te geven en er pizza rolls met champignons van te maken.

recept pizza rolls met champignons © bettyskitchen

Variatie recepten met pizza rolls

Kun je geen genoegen krijgen van deze pizza rolls met champignons? Uiteraard hebben we nog meer variatie recepten voor jullie in petto! Maak bijvoorbeeld ook eens deze basic pizza rolls met ham, kaas en tomatensaus. Of ga voor lekker luxe pizza rolls met parmaham, mozzarella en groene pesto! Check hier sowieso nog veel meer pizza recepten van de site!


Print

Recept: Pizza Rolls met champignons

recept pizza rolls met champignons © bettyskitchen
Print Recipe

Hou je van Pizza ai Funghi? Dan moet je zeker ook eens deze pizza rolls met champignons en truffel tapenade maken! Ze zijn overheerlijk om te delen of voor een borrel, maar is ook een leuk alternatief voor een ronde, platte pizza maaltijd!

  • Author: Betina Oostveen

Ingredients

Scale
  • 1 rol kant-en-klaar pizzadeeg (ca. 400 gram),
  • 2 eetlepels truffel tappenade (of Salsa tartufata),
  • 100 gram achterham, in dunne plakken,
  • 100 gram mozzarella, in plakken,
  • 4 grote champignons, in dunne plakken gesneden,
  • 2 eetlepels pijnboompitten,
  • 50 gram roomboter,
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst,
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden,
  • olijfolie.

 

Extra:

  • oven,
  • ovenschaal, 
  • steelpannetje,
  • bakkwast.

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden (200 hete lucht). Vet de ovenschaal in met olijfolie en zet apart.
  2. Rol de lap kant-en-klaar pizzadeeg uit en bestrijk de bovenkant met de truffel tappenade. 
  3. Verdeel hier de plakken en mozzarella overheen. Top vervolgens af met de plakjes champignons en de pijnboompitten. Rol daarna het pizzadeeg op. Snijd voorzichtig met een groot mes 8 dikke plakken van de rol en leg deze op hun snijkant in de ovenschaal. Trek met je vingers het deeg een beetje los, zodat je echt mooie grote pizza rolls overhoudt
  4. Smelt de boter in het steelpannetje, voeg de knoflook en Italiaanse kruiden toe, roer even goed door en draai het vuur uit. Kwast vervolgens de bovenkant van de pizza rolls royaal in met de kruidenboter en schuif direct de ovenschaal in de oven. Bak af gedurende 15-18 minuten.
  5. Serveer de pizza rolls met champginons en bestrooi eventueel met een paar blaadjes verse basilicum.

Eet smakelijk!

Groetjes, Betty

Did you make this recipe?

Tag @bettyskitchennl on Instagram

BEWAAR DIT RECEPT OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je hem wilt koken!

Category: Pizza Recepten Tags: basilicum, champignons, Kaas, mozzarella, pesto, pijnboompitten, truffel

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « FINALE Food Blog Awards 2019
Volgend bericht: Tostada met pulled jackfruit (video) »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating ★☆ ★☆ ★☆ ★☆ ★☆

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#VALENTIJNSDAG

valentijnsdag recepten

Op zoek naar recepten om de meest romantische dag van het jaar te vieren? Check hier al onze Valentijnsdag recepten op een rijtje!

#BARBECUE

barbecue recepten

Ook in de winter staat de BBQ aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • boerenkool quiche met cranberry compote 10x Recepten met boerenkool
  • 10x recepten met witlof - echter Nederlandse wintergroenten die zowel rauw , gebakken, gekookt, gewokte of gegratineerd gegeten kan worden. 10x Recepten met Witlof
  • recept linzen stoofpot met aardappel © bettyskitchen.nl Linzen stoofpot met aardappel
  • recept barbacoa mexicaans stoofvlees © bettyskitchen.nl Barbacoa Mexicaans stoofvlees
  • recept gebakken rijst met ei fried rice maken © bettyskitchen.nl Gebakken rijst met ei (fried rice)

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept volkoren pain au levain desembrood © bettyskitchen.nl

Volkoren Pain au Levain (bruin) – uit De Veldkeuken kookboek

20x recepten met pindakaas - wereldwijde nationale pindakaasdag 24 januari hartig en zoet

20x Recepten met pindakaas

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept edamame boontjes met chili zout © bettyskitchen.nl

Edamame boontjes met chili zout

recept flammkuchen met rode biet en geitenkaas © bettyskitchen.nl

Flammkuchen met rode biet en geitenkaas

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

recept vegetarische mac n cheese van Zoete Zusjes © bettyskitchen.nl

Vegetarische Mac ‘n Cheese – uit De Zoete Zusjes kookboek

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2023 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in