• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
  • Internationale Keukens
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Over Betty
    • Shop – Bestel onze keukenfavorieten bij bol.com
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Persoonlijk / WIN: Tafelzuren van Kesbeke

WIN: Tafelzuren van Kesbeke

31 oktober 2019 Door Betina Oostveen 52 Reacties

Hiep Hiep Hoera! Deze dame is vandaag dan echt jarig! Maar in plaats van een kaarsje in een muffin of puntje taart, zijn het dit jaar toch echt de zure bommen met slagroom! Vandaag dus een ludieke winactie met echte Hollandse tafelzuren van Kesbeke!

Pimp je gerecht met tafelzuren en pickles

Of je nu dol bent op pickles bij je burger, een zuurtje zoekt voor door je salade, of een garnituur voor bij je steak tartare, met de Hollandse Tafezuren van Kesbeke voeg je altijd iets speciaals toe aan je maaltijd. Nu deze zwangere dame geregeld trek heeft in zure bommen en zilveruitjes, en Directeur Oos Kesbeke daar heel hard om moest lachen, heb ik een tas met fijne ‘zuurtjes’ meegekregen om te verloten aan jullie. Ik wordt zelf ook altijd zo blij van groenten wecken, zuren, zouten etc, om daarmee hun levensduur te kunnen verlengen. En het zijn gewoonweg ook heerlijke smaakmakers voor al je gerechten. Dus bij deze ook een pakket met mooie favorieten van Betty en daar zit dan natuurlijk ook zo’n grote pot zure bommen bij, om een andere zwangere dame blij mee te maken 🙂

winactie tafelzuren van Kesbeke © bettyskitchen
winactie tafelzuren van Kesbeke © bettyskitchen

WIN: Tafelzuren van Kesbeke

Hoe doe je mee? Laat onderaan deze pagina een reactie achter en vertel ons welk ‘zuurtje’ jij het liefst laat terugkomen in je gerechten. En dat hoeft er niet eens eentje van Kesbeke te zijn, ik ben gewoon benieuwd naar jullie favoriete smaakmakers.

Daarnaast kun je ook extra win kansen verdienen via Social Media:

  • Like het Facebook bericht van deze winactie en tag in de comments die ene zwangere vriendin van je 🙂
  • Like het Instagram bericht van deze winactie en tag in de comments die ene zwangere vriendin van je 🙂
  • Retweet het Twitter bericht over de winactie en typ erbij: Ja die wil ik!

BELANGRIJK: alle winacties van deze feestweek lopen tot vrijdag 8 november 2019! De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld per email. En de prijzen worden enkel verzonden naar een afleveradres in Nederland of Belgie.

********************************************

Deze winactie is reeds afgesloten. Het pakket is gewonnen door Shanam vanhoof.

*******************************************

winactie tafelzuren van Kesbeke © bettyskitchen

Category: Mama & Kind, Persoonlijk Tags: Kesbeke, samenwerkingen, verjaardag, Winactie, zwanger

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « WIN: Borreltijd kookboek + borrel plank
Volgend bericht: WIN: Sodastream Gold edition bruiswatertoestel »

Lees Interacties

Reacties

  1. cilia

    31 oktober 2019 om 8:14 am

    De amsterdamse uitjes in stoofvlees, zoals hachee en dergelijke. Héérlijk. (en af en toe een zure haring, dat gaat er ook wel in)

    Beantwoorden
  2. Monica Verschoor

    31 oktober 2019 om 8:18 am

    Mijn moeder maakt werkelijk de lekkerste andijviestamppot van de wereld met een vleugje azijn erin. Echt zo lekker om, na de spekjes geproefd te hebben, daarna als “afdronk” het zuur te hebben, net wijn……
    Doet mij er aan denken om weer eens bij mijn ouders te gaan eten 😉

    Beantwoorden
    • Rian

      31 oktober 2019 om 1:43 pm

      Hollandse cocktail mix en de Amsterdamse äugurken van kesbeke, de lege potten gebruik ik voor mijn stekjes en zomers buiten met kaarsjes erin. Ze vorm is zo leuk! Op de peuterspeelzaal willen ze hebben om met kerst van het gekleurde papier erop te plakken. Het is win win.

      Beantwoorden
  3. Meta van Vugt

    31 oktober 2019 om 8:33 am

    Nou, ik ben dol op augurken van kesbeke, ik eet ze overal bij. Neem ze zelfs mee naar t werk voor bij de lunch. Ik hou van de knapperige fris zure bite, van de heerlijke augurken. Ik eet ze zelfs in kleine stukjes door de pasta saus voor de macaroni. Heerlijk!!

    Beantwoorden
  4. Shanam vanhoof

    31 oktober 2019 om 9:03 am

    Wauw wat een leuke winactie weer! En nu echt gefeliciteerd he 😘 mijn favo zuurtje is vooral pickels🤤 lekker onder de stamppot maar ook heerlijk in bijvoorbeeld stoofvlees of een ander stoofpotje! 👍🍀👍🍀 Duimen maar

    Beantwoorden
  5. Marjon

    31 oktober 2019 om 9:15 am

    Nee, ik ben niet zwanger, maar met 4 pubers is dat maar goed ook 😉
    Wel ben ik dol op zuurjtes, piccalilly is een persoonlijke favoriet en mijn maaltijd (pasta)salade is niet compleet zonder lekkere stukjes zoetzure augurk! Maar ik zou het geweldig vinden om eens te proberen wat ik met andere zuurtjes kan doen!

    Beantwoorden
  6. Chantalle

    31 oktober 2019 om 9:18 am

    Ik vind het heerlijk om een flinke schep piccalilly bij mijn spruitjes te eten😬 En ook ,beetje ouderwets; augurk met ham of salami 😋😋

    Beantwoorden
  7. mavis halbersma

    31 oktober 2019 om 9:23 am

    PROFICIAT,HIEIPHIEPHOURA een hele fijne dag en geniet van je zure bom met slagroom haha!Ik vindt het heerlijk door de Limburgse koude schotel,die ik vaker zelf maak!Wel op mijn manier,maar toch met lekkere zure augurken en zuren uitjes!En om zomaar van te genieten!

    Beantwoorden
  8. elly van dongen

    31 oktober 2019 om 10:06 am

    Daar verzuur ik echt niet van heerlijk!

    Beantwoorden
  9. Inge Suys

    31 oktober 2019 om 10:11 am

    😍🍷🥒Dag @bettyskitchennl 🥒🍷😍!
    .
    Waw! Wat een coole prijs! Niet schrikken, maar ik hou tweemaal per maand een borrelvrijdag en daarin spelen 🥒augurkjes en zure borrelhapjes🥒 de hoofdrol! Zalige prijs dus, ik kreeg er spontaan een zuurzoete glimlach van 😄 Ik tag borrelmaatjes @bobobrw en @papsiepupsie en schreef een leuk augurkengedichtje want zurig borrelen is onze favo bezigheid en met deze toppers erbij wordt het dubbel feest… hoop dat je het ook leuk vindt!❤️🧡💛
    .
    Borrelen is reuzefijn
    elke vrijdag een festijn ⭐️
    We houden vn augurkjes kraken,
    omdat ze zo heerlijk smaken 🥒
    pickles kunnen er ook wel in,
    die zijn altijd naar ons’ zin 🔥
    Lekker pittig, vol met smaak
    @kesbeke is altijd raak 🎯
    Want als ie van bij @kesbeke komt,
    komt ‘t water me al i/d mond❤️
    Met wat vrienden zitten chillen,
    dat zou ik nu wel es willen ⭐️
    Betty, laat me lachen van geluk
    zo kan m’n dagje nt meer stuk 💋
    #apero #borreltijd #vrienden #happytogether

    Beantwoorden
  10. Eva Narcisz

    31 oktober 2019 om 10:11 am

    Gefeliciteerd met je verjaardag !! Ben gek op zuurtjes. Ik ben helemaal dol op de augurken ! Ze zijn heerlijk door de salade, op een ham kaas sandwich of bij vis en vlees , maar ook als u naar iets zuur verlangt bij de boerenkool , het is een gezond hapje voor tussendoor 🙂 Super leuk om zo’n pakket te winnen, ik ga duimen 🙂

    Beantwoorden
  11. Nynke

    31 oktober 2019 om 10:31 am

    Ik ben dol op atjar en augurken eet ik vaak als tussendoortje. Augurken door de boerenkool in kleine stukjes is echt mijn favoriet

    Beantwoorden
  12. Angela

    31 oktober 2019 om 10:43 am

    Oh heerlijk tafelzuren dat is niet alleen lekker aan tafel maar ook als lekkere snack trek.
    Jij gefeliciteerd met je verjaardag en neem vandaag en extra lekkere zure bom 😄

    Beantwoorden
  13. Marian B

    31 oktober 2019 om 11:15 am

    Van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Ik hou van rode uitjes en augurken

    Beantwoorden
  14. An V

    31 oktober 2019 om 12:20 pm

    Gisteren nog een grote schaal salade gemaakt met allerlei zuren erin,a’dam uitjes,zilveruitjes,augurken met krieltjs en zalm.Heerlijk.
    Er staan ook altijd verschillende tafelzuren op tafel.Bij het soepvlees en balletjes gebruik ik het ook altijd met mosterd.

    Beantwoorden
  15. Natascha

    31 oktober 2019 om 1:36 pm

    Amsterdamse piccalilly…. Lekker old Skool en kan je overal op en bij eten maar al die tafelzuurtjes zien er goed uit…ken ze ook niet allemaal…zou graag eens proberen 😍

    Beantwoorden
  16. Tiffany

    31 oktober 2019 om 4:08 pm

    Een dag geen zure augurk, is een dag niet geleefd 🙋‍♀️ Ben echt verslaafd aan augurken. Zou super graag willen winnsn❤️

    Beantwoorden
  17. Marian zw

    31 oktober 2019 om 5:53 pm

    Ik ben echt dol op piccalilly, heerlijk bij de friet, en augurkjes bij de nasi. Uitjes door een salade. Ook de kids vinden een augurkje een lekkere snack, dus voor het avond eten wordt er soms wel een potje leeggegeten! Dus zwanger of niet…..zuurtjes lusten wij altijd wel

    Beantwoorden
  18. Tamara

    1 november 2019 om 9:36 pm

    mini augurkjes op een boterham met kaas, lekker! Overigens: nog gefeliciteerd!

    Beantwoorden
  19. Bianca Schonewille

    2 november 2019 om 6:03 am

    Vroeger wanneer wij thuis hutspot aten, had mijn moeder altijd een pot augurkenschijfjes op tafel erbij staan.
    Van die gekartelde. Vonden wij allemaal altijd super lekker zo samen met de hutspot.
    Heerlijke herinnering die ik nu thuis ook graag voortzet.

    Beantwoorden
  20. Diny Gijsberts

    2 november 2019 om 11:24 am

    Rode uitjes of bietjes want die zijn sensationeel voor oog én keel ! Wat extra kleur voor een vrolijk humeur .
    Ik volg op ig onder Momzymom en Facebook onder dinygijsberts twitter onder MissMomzy

    Beantwoorden
  21. Will

    2 november 2019 om 2:12 pm

    Alle tafelzuren van Kesbeke ben ik gek op.
    Gezoet met zoetstof en niet met suiker. Daarom heb ik altijd deze tafelzuren bij het warm eten op tafel staan. Past eigenlijk overal wel bij.
    Zet het ook vaak zo op tafel als een lekkere snack.
    Is het enige merk wat gezoet wordt met zoetstof. Daarom koop ik dit merk.
    O, iets te laat, maar toch nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hiep hiep hoera!!
    Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

    Beantwoorden
    • Will

      2 november 2019 om 2:17 pm

      Wat ik vergeten ben is dat de grote Amsterdamse augurken altijd nog mijn favorieten zijn.
      Staan op het moment op het aanrecht. Ik pak er af en toe eentje uit, als ik de neiging krijg om te gaan snoepen. Goed voor de lijn!!

      Beantwoorden
  22. Chris Boon

    2 november 2019 om 3:22 pm

    Mmmmm !
    Amsterdamse zure bommen, heel of in partjes EN Amsterdamse uitjes ZO uit het vuistje….HEERLIJK en natuurlijk bij BAMI en NASI en door salades ! Wat wil je nog meer ?

    Beantwoorden
  23. Maria

    2 november 2019 om 4:01 pm

    Zilveruitjes in de jachtschotel; piccalilly bij de boerenkool stamppot

    Beantwoorden
  24. Mirjam Hellingman

    2 november 2019 om 4:35 pm

    Ik vind een lekker augurkje of Amsterdams uitje heerlijk bij het eten!

    Beantwoorden
  25. stebbie

    2 november 2019 om 11:59 pm

    Heel simpel, de gewone augurk, Heerlijk om zo tussendoor te eten en ook in/bij allerlei gerechten mmmmmm……..

    Beantwoorden
  26. Anita te Gussinklo

    3 november 2019 om 1:11 am

    Mmm, het water loopt me in de mond.
    Heerlijk zo’n pakket.
    Van een goede augurk bij de stamppot en een zilveruitje op een blokje kaas kan ik erg genieten.

    Beantwoorden
  27. Gerda

    3 november 2019 om 2:10 am

    Gefeliciteerd met je verjaardag !! 🎈🎈Heerlijk ‘zuurtjes’ en zeker augurk op brood is zo lekker!! Dus heerlijk dit pakket Hollandse Tafezuren van Kesbeke voor in gerechten!

    Beantwoorden
  28. Tamara S

    4 november 2019 om 2:33 am

    Van harte gefeliciteerd!!! 🎈🍰🎂 Mijn favoriet blijft Piccalily. Lekker mengen met mayo voor bij de patat, of juist op een boterham met Limburgse droogworst, gewoon altijd goed.

    Beantwoorden
  29. jacqueline de Waal

    4 november 2019 om 8:51 am

    Jullie tafel zuren zijn geweldig ze zijn zo lekker ben blij dat jullie bestaan Kesbeke augurken en gemengd en de uitjes alles is heel smakkelijk

    Beantwoorden
  30. elisabeth timmermans

    4 november 2019 om 9:01 am

    mini augurkjes, wat een heerlijk gebaar, verras mijn man maar met dit verrukkelijke exemplaar
    hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat #duimenmaar

    Beantwoorden
  31. Anna Wienen

    4 november 2019 om 9:16 am

    de gerookte bietjes… heerlijk

    Beantwoorden
  32. Claudia

    4 november 2019 om 11:35 am

    Heerlijk! Ik vind het heerlijk om plakjes augurk op een broodje kas op een italiaanse bol te doen.
    Daarnaast zijn ‘fried pickles’ toch wel mijn echte guilty pleasures!

    Beantwoorden
  33. Diana Beekhuizen

    4 november 2019 om 12:19 pm

    Piccalilly, bij de kaas bij de boerenkool etc. Zo lekker. Zie verder allerlei nieuwe dingen zoals de saladeboontjes die ik graag wil proberen

    Beantwoorden
  34. Angela

    4 november 2019 om 12:43 pm

    Augurken door mijn zelfgemaakte nasi. Love it!

    Beantwoorden
  35. Bobbie

    4 november 2019 om 1:02 pm

    Zoetzure bietjes! Overal lekker bij, maar vooral met paté…

    Beantwoorden
  36. Jolanda

    4 november 2019 om 1:03 pm

    Picalilly heerlijk bij Boerenkool stamppot, bloemkool en natuurlijk capucijners en bruine bonen.

    Beantwoorden
  37. Gea

    4 november 2019 om 6:44 pm

    Ik laat het liefst de zilveruitjes terug komen in mijn gerechten

    Beantwoorden
  38. Jan

    4 november 2019 om 6:52 pm

    Piccalilly maakt de gerechten nog feestelijker

    Beantwoorden
  39. Heleen van der Velde

    4 november 2019 om 7:39 pm

    Ik ben niet zwanger, maar mijn smaak verandert wel (overgang?). Dus smacht ik steeds naar een extra smaakmaker bij het eten. Kesbeke Dill Chips bijvoorbeeld…….. (liked & shared FB)

    Beantwoorden
  40. Petra Hamers Delicaat

    4 november 2019 om 8:49 pm

    De amsterdamse gele uien zijn bij ons favoriet.
    Door de salade maar ook zeker laat op de avond bij een stukje worst of kaas

    Beantwoorden
  41. Hennie

    4 november 2019 om 11:28 pm

    soepvlees met amsterdamse uitjes en mosterd(frans)
    net als een engeltje over je tong piest

    Beantwoorden
  42. lottie

    5 november 2019 om 12:14 am

    Zilveruitjes: in veel gerechten te verwerken!

    Beantwoorden
  43. Ingrid Langstraat

    5 november 2019 om 11:25 am

    Wat een groot pakket, heerlijk om de maaltijden te verrijken en meer smaak te geven. Zou graag winnen…
    de mini augurken vind ik heerlijk door de salades of bij de pasta!

    Beantwoorden
  44. Johan de Jong

    5 november 2019 om 12:07 pm

    Picallily en bietjes in het zuur. Daar kun je zulke verrassende smaakcombinaties mee maken in salades en op brood! Heerlijk, dat pakket komt hier goed van pas.

    Beantwoorden
  45. Joke

    5 november 2019 om 2:41 pm

    Piccalilly bij de kapucijners! Erg lekker.

    Beantwoorden
  46. m chen

    5 november 2019 om 5:23 pm

    De atjar lekker zoet en zuur!

    Beantwoorden
  47. Roos Wiss

    5 november 2019 om 7:08 pm

    Augurk, want dat is werkelijk overal lekker bij! In de salade, op een cracker met kaas, in een wrap, etc.

    Beantwoorden
  48. Joy Lap

    6 november 2019 om 11:58 am

    Ik hou zelf erg van ingemaakte mango of mango-chutney, zuur en soms beetje pittig. Heerlijk bij oude kaas 😀

    Beantwoorden
  49. Elle W

    6 november 2019 om 3:47 pm

    de mini augurkjes kom je bij ons thuis in elke salade tegen

    Beantwoorden
  50. Liesbeth

    7 november 2019 om 9:15 pm

    Oh ja, de piccalilly smaakt heerlijk bij de frietjes 🙂

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#BARBECUE

barbecue recepten

Ook in de winter staat de BBQ aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • Hartige taart met groene voorjaarsgroenten 10x vegetarische hartige taart
  • 10x Recepten voor nacho’s en tortilla chips
  • 15x Gerechten uit de Egyptische keuken
  • recept paas blondies met paaseieren chocolade © bettyskitchen.nl Blondies met paaseieren
  • Vegetarische samosa's met homemade chutney Vegetarische Indiase samosa’s

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept paas blondies met paaseieren chocolade © bettyskitchen.nl

Blondies met paaseieren

recept ghorayeba ghee cookies Middle East © bettyskitchen.nl

Ghee Cookies (Ghorayeba)

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

Vegetarische samosa's met homemade chutney

Vegetarische Indiase samosa’s

recept mont d'or uit de oven © bettyskitchen.nl

Vacherin Mont d’Or uit de oven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

recept vegetarische mac n cheese van Zoete Zusjes © bettyskitchen.nl

Vegetarische Mac ‘n Cheese – uit De Zoete Zusjes kookboek

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2023 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in