• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Kerst Recepten
      • Keto recepten
      • Koningsdag Recepten
      • Low Carb recepten
      • Sinterklaas Recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Gadgets en Keukenapparatuur / Miele-kookchallenge met Roberta Pagnier

Miele-kookchallenge met Roberta Pagnier

17 oktober 2016 Door Betina Oostveen Reageer

(Sponsored) – Tijdens mijn zoektocht naar coole keukenapparatuur en kookgadgets ben ik bij Miele aanbeland. Ik ga namelijk aan de slag met de nieuwe Miele-inductiekookplaat met de functie TwinBooster.

Miele-kookhallenge met Roberta Pagnier

En dat doe ik samen met Roberta Pagnier, bekend van RTL Woonmagazine en 24Kitchen. Ondertussen krijg je er dan een hele cameraploeg bij cadeau, is de visagiste druk bezig het zweet van mijn voorhoofd weg te toveren en doen de overige foodbloggers hard hun best om mij vooral geen slappe lach te bezorgen. Camera, roll, action!  

Miele Experience Center

Ik hou ervan om nieuwe keukenapparatuur te mogen uittesten.  Niet voor niets wijden wij hier een aparte categorie op de website voor aan. Dus als ik, met een aantal andere foodbloggers, een uitnodiging krijg voor een Miele-kookchallenge, ben ik uitermate nieuwsgierig naar de nieuwe apparaten waar ik mee aan de slag kan. Miele is niet voor niets een vooraanstaand merk met prachtige apparaten van goede kwaliteit. Van stofzuigers, tot witgoed en keukenapparatuur. En met name dat laatste ben ik in geïnteresseerd. Denk aan kookplaten en (stoom)ovens, maar ook volautomatische koffieapparaten van mooi design. Kortom, alles voor de moderne keuken.

Miele-kookhallenge met Roberta Pagnier

Koken met Roberta Pagnier

Chef-kok Roberta Pagnier heet ons van harte welkom in het Miele Experience Center in Vianen. Hier kun je heel veel Miele-apparatuur alvast bekijken en je laten adviseren. Of volg er een kookworkshop om zo de nieuwe apparatuur alvast uit te kunnen testen. En Roberta daagt mij dan ook uit om zelf actief aan de slag te gaan met een keukenapparaat van Miele. Hierbij zal ik mijn eigen kennis en expertise moeten toepassen om er een passend recept bij te bedenken en om dit vervolgens, voor de camera, klaar te maken.

Koken op inductie

Bij de koop van onze nieuwe woning, waren mijn man en ik het over 1 ding heel snel eens: de nieuwe keuken moest en zou een inductiekookplaat krijgen. Niet alleen omdat dit energiezuiniger is, maar ook omdat je de warmte nauwkeurig afstemt op de onderkant van de pan. Een inductieplaat verwarmt alleen deze en niet de gehele kookzone. De rest van de plaat blijft dus eigenlijk ook koel en voorkomt dat andere dingen niet aanbranden op de plaat. Daarnaast vind ik zo’n vlakke kookplaat heel eenvoudig te reinigen. Doekje erover en klaar is kees.

Inductiekookplaat met TwinBooster

Maar wat ik wel enorm miste, na mijn overstap naar inductie, is de power om een wok aan te drijven! Daar is mijn huidige kookplaat gewoonweg niet krachtig genoeg voor, dus beland de wokpan dikwijls achterin het keukenkastje.  Maar gelukkig heeft Miele de oplossing heeft gevonden, zodat wij niet meer hoeven te mokken tijdens het wokken!  De speciale TwinBooster-functie zorgt ervoor dat je het vermogen van de plaat nauwkeurig kunt verdelen. Hetzij over de twee kookzones, of je bundelt de krachten naar slechts 1 pan. Zo kun je het vermogen van twee zones naar één kookzone brengen, wat betekent dat je op een hoog vermogen perfect kunt wokken, bakken of braden.

En dat wil ik natuurlijk zelf uitproberen. Met dat gezegd heb ik de Miele-kookchallenge geaccepteerd en ga ik zelf aan de slag met de inductiekookplaat met TwinBooster-functie. Maar eerst ga ik mijn eigen keuken in om een heerlijk recept te bedenken voor dit apparaat.

Tot de volgende ‘aflevering’!

Groetjes, Betty

Miele-kookhallenge met Roberta Pagnier

Dit artikel betreft een samenwerking met Miele. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

 

 

 

 

Category: Gadgets en Keukenapparatuur Tags: foodbloggers, inductie, keukenapparatuur, kookplaat, Miele, mijn filmpjes, Roberta Pagnier, samenwerkingen, wokken

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « 7x Burgers eten in Utrecht
Volgend bericht: Even voorstellen: Nanda Appelman »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel plezier en eet smakelijk!

Groetjes, Betty

#GINTONIC

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#VEGETARISCH

recept risotto met rode viet en mozzarella © bettyskitchen.nl

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Meest Gelezen

  • recept picanha van de bbq met appel en sjalot © bettyskitchen 20 x Barbecue recepten (met vlees, kip of vis)
  • recept ossobuco gestoofde kalfsschenkel uit Milaan © bettyskitchen.nl Ossobuco – gestoofde kalfsschenkel uit Milaa...
  • paella met garnalen op de barbecue bereiden campingaz recept © bettyskitchen.nl Paella met garnalen en mosselen
  • 15x Vaderdag recepten
  • recept quiche met champignons prei en blauwe kaas © bettyskitchen.nl Quiche met champignons, prei en blauwe kaas
food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

recept tostada elote The Streetfood Club Utrecht © bettyskitchen.nl

Tostada Elote (Taco’s met mais)

recept tacos met pittige kip © bettyskitchen.nl

Tacos met pittige kip (van de BBQ)

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

Tropisch quinoa ontbijt met earl grey © bettyskitchen.nl

Tropisch quinoa ontbijt met earl grey

recept 3x kruidenboter maken © bettysktichen.nl

3x Kruidenboter maken

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2022 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in