• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
  • Internationale Keukens
  • Inspiratie
    • Restaurants
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Events
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
    • Shop – Bestel onze keukenfavorieten bij bol.com
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Persoonlijk / Even voorstellen: Nanda Appelman

Even voorstellen: Nanda Appelman

18 oktober 2016 Door Nanda Appelman Reageer

Nanda_Appelman

Hi Allemaal,

De Betty’s Kitchen keukenbrigade is uitgebreid! Vanaf September is Nanda Appelman de nieuwste telg van de familie en gaat ons inspireren met (veelal) vegetarische recepten uit eigen keuken. Dus tijd voor een voorstelronde: 

Nanda over Nanda:

Koken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Iedere avond toverde mijn moeder een heerlijk diner op tafel. Met uitzondering van maandag, want dat was stamppotdag en dat vond ik vies. Af en toe hielp ik weleens in de keuken, maar pas toen ik op mezelf ging wonen leerde ik echt koken. Dat was in het begin niet bepaald lekker, maar ik kreeg er steeds meer lol in. Ook ging ik met de tijd gezonder en gevarieerder koken en inmiddels is het echt een passie geworden. In het weekend bedenk ik al wat ik de rest van de week wil gaan koken. En van eten als buikvulling word ik een beetje verdrietig: het moet echt lekker zijn.

Om je een kijkje in mijn leven te bieden zocht ik wat foto’s op. Dat ik oprecht blij word van eten en drinken blijkt wel uit foto’s die ik aantrof. Ik betrapte mezelf steeds met een grote glimlach achter de heerlijkste borden eten of met een glas wijn in mijn hand:

kijkje_in_het_leven_van_nanda_appelman

Eén van mijn uitdagingen van de afgelopen jaren was, om naast gezond en gevarieerd te koken, ook voedzame vegetarische maaltijden te bereiden. Ik ben ervan overtuigd dat het niet nodig is om dagelijks vlees te eten. Iedere week maak ik dan ook een vegetarisch recept voor de rubriek ‘ Meatless Monday’ van Betty’s Kitchen. Ik ben overigens niet 100% vegetarisch, mijn moeder maakt bijvoorbeeld onweerstaanbaar lekkere gehaktballen… Dus zo nu en dan komt er ook een lekker recept voorbij met vlees.

Naast goed eten en drinken ben ik gek op reizen, yoga, muziek, strand, mijn familie en vrienden. En natuurlijk op man Patrick en kater Jip waar ik mee samenwoon in Haarlem. En ben ik freelancer in marketing en communicatie, zie website Woordenenbeelden.com.

Groetjes, Nanda

Category: Persoonlijk Tags: even voorstellen, Nanda Appelman

Over Nanda Appelman

Nanda Appelman heeft een passie voor gezond, maar vooral lekker eten en drinken. Ze is freelancer in marketing en communicatie: www.woordenenbeelden.com en vaste blogger voor Betty’s Kitchen.

Vorig bericht: « Miele-kookchallenge met Roberta Pagnier
Volgend bericht: Taco’s met gehakt en mais »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#VALENTIJNSDAG

valentijnsdag recepten

Op zoek naar recepten om de meest romantische dag van het jaar te vieren? Check hier al onze Valentijnsdag recepten op een rijtje!

#BARBECUE

barbecue recepten

Ook in de winter staat de BBQ aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • boerenkool quiche met cranberry compote 10x Recepten met boerenkool
  • 10x recepten met witlof - echter Nederlandse wintergroenten die zowel rauw , gebakken, gekookt, gewokte of gegratineerd gegeten kan worden. 10x Recepten met Witlof
  • recept linzen stoofpot met aardappel © bettyskitchen.nl Linzen stoofpot met aardappel
  • recept barbacoa mexicaans stoofvlees © bettyskitchen.nl Barbacoa Mexicaans stoofvlees
  • recept gebakken rijst met ei fried rice maken © bettyskitchen.nl Gebakken rijst met ei (fried rice)

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept volkoren pain au levain desembrood © bettyskitchen.nl

Volkoren Pain au Levain (bruin) – uit De Veldkeuken kookboek

20x recepten met pindakaas - wereldwijde nationale pindakaasdag 24 januari hartig en zoet

20x Recepten met pindakaas

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept edamame boontjes met chili zout © bettyskitchen.nl

Edamame boontjes met chili zout

recept flammkuchen met rode biet en geitenkaas © bettyskitchen.nl

Flammkuchen met rode biet en geitenkaas

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

Italiaanse tortellinisoep

Tortellinisoep met tomaten

recept vegetarische mac n cheese van Zoete Zusjes © bettyskitchen.nl

Vegetarische Mac ‘n Cheese – uit De Zoete Zusjes kookboek

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2023 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee