• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Kerst Recepten
      • Keto recepten
      • Koningsdag Recepten
      • Low Carb recepten
      • Sinterklaas Recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Recepten algemeen / Halloween Recepten / Halloween Broodjes met afgehakte vingers

Halloween Broodjes met afgehakte vingers

17 oktober 2017 Door Betina Oostveen 4 Reacties

Je weet dat je bij Betty’s Kitchen aan het juiste adres bent voor Halloween recepten. En deze Halloween broodjes met afgehakte vingers zijn ideaal voor een lunch! Zien ze er namelijk niet lekker gruwelijk uit! Maar het is ook meteen heerlijk partyfood! Leuk om te maken met de kids en handig om uit te delen op jouw Halloween feest.

Halloween Broodjes met worstjes

Of je worst lust, het liefst nog met een beetje bloed er aan zeg maar. Naast als dat zoete halloween snoep, cake en taart, heb je soms ook gewoon zin in wat hartigs! En deze Halloween broodjes met worstjes stilt exact die trek. Je hebt slechts een paar minuten nodig om ze te maken, maar die bloederige ‘vingers’ zijn natuurlijk te gek voor Halloween.

recept Halloween Broodjes met afgehakte vingers worstjes bloed betty's kitchen

Nog meer Halloween recepten

Om je lunch (of diner) aan te vullen, maak je er bijvoorbeeld ook Halloween Pompoensoep bij. Of breid je hartige hapjes uit met pizza mummies en een portie heksenhaar pasta! Maar we hebben uiteraard nog veel meer griezelige recepten in petto voor je. Check hier 20x recepten voor Halloween!

Print

Halloween broodjes met afgehakte vingers

recept Halloween Broodjes met afgehakte vingers worstjes bloed betty's kitchen
Print Recipe

★★★★★

5 from 3 reviews

Je weet dat je bij Betty’s Kitchen aan het juiste adres bent voor Halloween recepten.Deze Halloween broodjes met afgehakte vingers zijn ideaal voor lunch! Witte puntjes belegd met knakworsten en sandwichspread. Het bloed is gemaakt van ketchup!

  • Author: Betina Oostveen
  • Cook Time: 10 minutes
  • Total Time: 10 minutes
  • Yield: 10 stuks 1x
  • Category: Halloween
  • Cuisine: Amerikaanse keuken

Ingredients

Scale
  • 2 blikken (runder)knakworsten (= 20 stuks)
  • 10 witte puntjes bolletjes,
  • sandwichspread,
  • ketchup,
  • 1 eetlepel fijngehakte bieslook.

Instructions

  1. Verwarm de (runder)knakworsten volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Snijd de witte puntjes bolletjes overlangs in, en besmeer de onderste helft met sandwichspread.
  3. Giet de knakworsten af en laat iets afkoelen. Neem een klein aardappelmesje en snijd aan de bovenkant een stukje worst weg, zodat dit op een nagel lijkt.Kerf met het mes op 1/3 en 2/3 van de worst 3 sneetjes. Deze vormen de knokkels van een vinger. recept Halloween Broodjes met afgehakte vingers worstjes bloed betty's kitchenPluk vervolgens van de onderkant een klein stukje worst weg, zodat het lijkt alsof de ‘vinger’ daar is afgehakt.
  4. Beleg elk bolletje met 2 ‘vingers’ en spuit een beetje ketchup op het afgehakte stuk. Garneer de Halloween broodjes met de gehakte bieslook.

Happy Halloween!

Groetjes, Betty

Keywords: lunch, halloween, broodjes, knakworst

Did you make this recipe?

Tag @bettyskitchennl on Instagram

recept Halloween Broodjes met afgehakte vingers worstjes bloed betty's kitchen

BEWAAR DIT RECEPT OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je hem wilt koken!

Category: Halloween Recepten, Lunch recepten Tags: bieslook, bolletjes, broodjes, Halloween, ketchup, kidsproof, knakworst, sandwichspread

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Spinnenweb taart
Volgend bericht: Het Nationaal Integratiediner 2017 »

Lees Interacties

Reacties

  1. Broodjeskantine

    30 oktober 2017 om 3:03 pm

    Haha, wat een geweldig halloween-getinte maaltijd 🙂

    ★★★★★

    Beantwoorden
  2. Delibert

    2 juli 2018 om 7:42 pm

    Heerlijke optie voor broodjes. Ik ben dol op knakworst.

    ★★★★★

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      13 juli 2018 om 9:32 am

      Hi Hans,
      je zijn heel makkelijk te maken, maar eigenlijk gewoonweg erg lekker zo!
      Eet smakelijk!

      Beantwoorden
  3. Lunch.nl

    12 januari 2022 om 9:37 pm

    Leuk, misschien dit jaar als optie aanbieden :-)Voor social sowieso leuk!

    ★★★★★

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating ★☆ ★☆ ★☆ ★☆ ★☆

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel plezier en eet smakelijk!

Groetjes, Betty

#GINTONIC

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#VEGETARISCH

recept risotto met rode viet en mozzarella © bettyskitchen.nl

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Meest Gelezen

  • 5x alcoholvrije gin tonic maken © bettyskitchen.nl 8x Alcoholvrije gin tonic
  • 10x Makkelijk recepten voor Moederdag
  • recept caribische viscurry © bettyskitchen.nl Caribische viscurry
  • recept pappardelle pasta met stoofvlees © bettyskitchen.nl Pappardelle pasta met stoofvlees
  • recept baba ganoush aubergine dip © bettyskitchen.nl Baba Ganoush (aubergine dip)
food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

recept indiase tandoori lamspiezen van de barbecue © bettyskitchen.nl

Tandoori Lamspiezen van de bbq

recept zoet maisbrood met ananas © bettyskitchen.nl

Zoet Maisbrood met Ananas

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

recept indiase aardappel curry met doperwten aloo mutter © bettyskitchen.nl

Indiase aardappels met doperwten (aloo mutter)

recept caribische viscurry © bettyskitchen.nl

Caribische viscurry

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2022 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in