Print

Halloween broodjes met afgehakte vingers

Je weet dat je bij Betty’s Kitchen aan het juiste adres bent voor Halloween recepten.Deze Halloween broodjes met afgehakte vingers zijn ideaal voor lunch! Witte puntjes belegd met knakworsten en sandwichspread. Het bloed is gemaakt van ketchup!

  • Author: Betina Oostveen
  • Cook Time: 10 minutes
  • Total Time: 10 minutes
  • Yield: 10 stuks 1x
  • Category: Halloween
  • Cuisine: Amerikaanse keuken

Ingredients

Scale
  • 2 blikken (runder)knakworsten (= 20 stuks)
  • 10 witte puntjes bolletjes,
  • sandwichspread,
  • ketchup,
  • 1 eetlepel fijngehakte bieslook.

Instructions

  1. Verwarm de (runder)knakworsten volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Snijd de witte puntjes bolletjes overlangs in, en besmeer de onderste helft met sandwichspread.
  3. Giet de knakworsten af en laat iets afkoelen. Neem een klein aardappelmesje en snijd aan de bovenkant een stukje worst weg, zodat dit op een nagel lijkt.Kerf met het mes op 1/3 en 2/3 van de worst 3 sneetjes. Deze vormen de knokkels van een vinger. recept Halloween Broodjes met afgehakte vingers worstjes bloed betty's kitchenPluk vervolgens van de onderkant een klein stukje worst weg, zodat het lijkt alsof de ‘vinger’ daar is afgehakt.
  4. Beleg elk bolletje met 2 ‘vingers’ en spuit een beetje ketchup op het afgehakte stuk. Garneer de Halloween broodjes met de gehakte bieslook.

Happy Halloween!

Groetjes, Betty

Keywords: lunch, halloween, broodjes, knakworst