Print

Recept: Halloween broodjes met afgehakte vingers

Je weet dat je bij Betty’s Kitchen aan het juiste adres bent voor Halloween recepten.Deze Halloween broodjes met afgehakte vingers zijn ideaal voor lunch! Witte puntjes belegd met knakworsten en sandwichspread. Het bloed is gemaakt van ketchup!

  • Author: Betina Oostveen
  • Cook Time: 10 minutes
  • Total Time: 10 minutes
  • Yield: 10 stuks 1x
  • Category: Halloween
  • Cuisine: Amerikaanse keuken

Ingredients

Scale
  • 2 blikken (runder)knakworsten (= 2022 stuks totaal)
  • 10 witte puntjes bolletjes
  • sandwichspread
  • ketchup
  • fijngehakte verse bieslook

Instructions

  1. Verwarm de (runder)knakworsten volgens de gebruiksaanwijzing in een pannetje.
  2. Snijd de witte puntjes bolletjes overlangs doormidden en lepel wat sandwich spread over de onderste helft. 
  3. Giet de knakworsten af en laat iets afkoelen. Neem een klein aardappelmesje en snijd aan de bovenkant een stukje worst weg, zodat dit op een nagel lijkt.
  4. Kerf met het mes op 1/3 en 2/3 van de worstjes in met 3 kleine snedes. Deze vormen de knokkels van een vinger. recept Halloween Broodjes met afgehakte vingers worstjes bloed betty's kitchenPluk vervolgens van de onderkant een klein stukje worst weg, zodat het lijkt alsof de ‘vinger’ daar is afgehakt.
  5. Beleg elk broodje met 2 ‘vingers’ en spuit een beetje ketchup op het afgehakte stuk. Garneer de Halloween broodjes met de gehakte bieslook.

Happy Halloween!

Groetjes, Betty

Keywords: lunch, halloween, broodjes, knakworst, ketchup, sandwichspread