Zaterdag ben ik naar het Jamie Oliver Magazine Foodbloggersevent geweest, en alhoewel ik me best redelijk heb kunnen houden aan het detoxen, kon ik geen nee zeggen tegen de vers gemaakte pasta. Dus dat was even mijn ‘sinner-momentje‘. En ik heb 1 glas koffie gedronken (I confess!), omdat ik daar immers een workshop ‘slow-coffee’ gehad heb. Maar meer info over dit event komt morgen.
Tevens werd de afgelopen dagen het lichte gevoel in mijn hoofd (geen hoofdpijn) alleen maar erger, en tevens merkte ik dat ik ook een stuk vaker moe was. De spieren in mijn nek en schouders gingen behoorlijk vast zitten,dus daar moest ik wat aan gaan doen. Daarom ben ik zondag naar de sauna geweest, en heb even lekker een potje zitten zweten (altijd goed voor het afvoeren van afvalstoffen). S’middag heb ik heerlijke massage gehad, en werden zo al die pijnlijke en vastzittende plekjes even goed doorgewreven: écht een aanrader tijdens het detoxen!
Een variatie op het detox-menu:
- kop heet water met een uitgeperste 1/2 citroen.
- 2 glazen ‘Glass of Strenght’ .
- Rijstwafel met geitenkaas en tuinkruiden.
- tussendoortje: Geitenyogurt met blauwe bessen, lijnzaad, pompoen- en zonnebloempitten.
- Salade van groene asperges en gerookte zalm (voor het recept, klik hier).
- tussendoortje: Kop Lipton Andalusia thee (caffeine vrij!) en geschrapte worteltjes.
- Champignonsoep en rijstwafels met hummus en plakjes komkommer.
- Kop Sleepytime herbal thee
- Extra: heel veel water drinken! en om de darmen in topvorm te brengen slik ik psyllium vezels gedurende de dag.
Geef een reactie