• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
    • Bakrecepten
    • Bijgerechten
    • Borrelhapjes en Snacks
    • Cake recepten
    • Deeg recepten
    • Dips, Dressing en Saus Recepten
    • Drankjes recepten
    • Gevogelte Recepten
    • High Tea Recepten
    • How-to en tutorials
    • Koekjes recepten
    • Lunch recepten
    • Nagerechten
    • Ontbijt Recepten
    • Pasta Recepten
    • Pizza Recepten
    • Salade recepten
    • Smoothie Recepten
    • Soep Recepten
    • Taart Recepten
    • Vegetarische Recepten
    • Vis Recepten
    • Vlees Recepten
    • Voorgerechten
  • Internationale Keukens
    • Afrikaanse Keuken
    • Amerikaanse Keuken
    • Argentijnse Keuken
    • Australische Keuken
    • Aziatische Keuken
    • Balkan Keuken
    • Belgische Keuken
    • Britse Keuken
    • Caribische Keuken
    • Chinese Keuken
    • Duitse Keuken
    • Franse Keuken
    • Griekse Keuken
    • Hongaarse Keuken
    • Ierse Keuken
    • Indiase Keuken
    • Indonesische Keuken
    • Italiaanse Keuken
    • Japanse Keuken
    • Koreaanse Keuken
    • Levantijnse Keuken
    • Marokkaanse Keuken
    • Mediterrane Keuken
    • Mexicaanse Keuken
    • Nederlandse Keuken
    • Oostenrijkse Keuken
    • Peruaanse Keuken
    • Portugese Keuken
    • Russische Keuken
    • Scandinavische Keuken
    • Spaanse Keuken
    • Surinaamse Keuken
    • Tex-Mex Keuken
    • Thaise Keuken
    • Turkse Keuken
    • Vietnamese Keuken
    • Zwitserse Keuken
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Betty
    • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Gadgets en Keukenapparatuur / Filmpje: Montiss IJsmachine 1.5 L review

Filmpje: Montiss IJsmachine 1.5 L review

24 juli 2013 Door Betina Oostveen 4 Reacties

Nu de zomer definitief is aangebroken, wilde ik heel graag eens proberen om zelf ijs te gaan maken en dat doe ik bijvoorbeeld met deze Montiss Ijsmachine.

Filmpje: Montiss IJsmachine 1.5 L review

Op Fonq.nl vind je een ruim assortiment aan keukenapparatuur en dus ook de Montiss ijsmachine. Dankzij het online bestelgemak, heb je dan ook 1 dag later je nieuwe machine in huis. 

Omdat wij vaak vrienden of familieleden over de vloer hebben, wilde ik graag in één keer een flinke portie ijs kunnen maken, dus koos ik voor de Montiss ijsmachine, met een inhoud van 1.5 liter. Groot genoeg om sorbetijs of roomijs voor 4-6 personen ijs te kunnen maken.

Het enige waar je écht rekening mee dient te houden, is dat de vorm minstens 12 uur in de vriezer moet.  Dus bij ons staat deze nu standaard in een vrieslade, en kan ik dus op elk moment gewenst ijs draaien.

Er zit een handige timer op de machine, die per 5 minuten in te stellen is. En tevens wordt er alvast een klein receptenboekje meegeleverd. Maar dit neemt niet weg dat je vooral zelf moet gaan experimenteren hoor!  Ei-vrij, lactose-vrij of suiker-vrij: het kan allemaal!

Kijk mee naar mijn video review van dit product op mijn YouTube kanaal, en abonneer je als je altijd op de hoogte wil blijven van mijn filmpjes.

(klik hier mocht je het filmpje niet kunnen bekijken)

Mocht je nu zelf aan de slag willen gaan met een eigen ijsmachine, neem dan zeker een kijkje hier. IJsmachines komen in verschillende vormen en maten, dus zoek er een uit die voor jou thuissituatie en portemonnee  geschikt is.

Wat vonden wij er van?

love-heart-cookie-main

 

 

 

  •  Makkelijk te gebruiken apparaat: met slechts 2 knopjes. Kan niet fout gaan dus.
  • Heerlijk romig geklop ijs.
  • De timer is per 5 minuten in te stellen. De maximale tijd is 40 minuten, dus heb je langer nodig, stel de tijd dan wat bij. (ligt ook aan hoe koel je ingrediënten zijn)

BrokenHeartCookie (2) 

 

 

  • De bak dient minstens 12 uur van tevoren ingevroren worden, en hier moet je dus wel net plek voor hebben.
  • Van tevoren  dien je alle ingrediënten voor te bereiden en te koelen. Dus maak je een siroop, dan dient deze echt goed afgekoeld te zijn, anders smelt je ijs meteen in de machine! 

Verkoopinformatie:

  • montiss-gelato-ijsmachine-1-5-lMontiss Gelato IJsmachine 1.5 L
  • Inhoud:  1.5 liter
  • Prijs: € 49.95
  • Te bestellen via: Fonq.nlFilmpje: Montiss IJsmachine 1.5 L review

Category: Gadgets en Keukenapparatuur Tags: fonq.nl, gelato, getest, ijs, mijn filmpjes, review, roomijs, sorbet, yogurtijs, youtube

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Detox Dag 21
Volgend bericht: Perzik Roomijs (suikervrij) »

Lees Interacties

Reacties

  1. sarra

    24 juli 2013 om 11:09 am

    Wauw bet wat een uitkomst!
    Adisa heeft meegekeken en vaker gekeken.
    En ze wilde graag de volgende keer de pannenlikker aflikken en een ijsje proeven…

    WANNEER schikt t haha

    Beantwoorden
  2. Jony van den Bosch

    8 september 2021 om 1:09 pm

    Beste Bettina,

    Graag stel ik een vraag aan jou.
    Ik heb een Montiss Eiskremmachine, ofwel ijsmachine.
    Na onze verhuizing ben ik de blender die erin gestoken dient te worden kwijt.
    Weet jij hoe ik dat onderdeel los kan bestellen!
    Of kun jij dit voor mij misschien leveren?
    Ik vind het zo zonde om de ijsmachine weg te doen, naar een afval recycle station… want hij is nu onbruikbaar.
    Ik hoop van je te horen.
    Met dank en vriendelijke groet,
    Jony van den Bosch

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      10 september 2021 om 1:41 pm

      HI Jony,
      wij kunnen je hier niet bij helpen.
      Neem in ditt geval even contact op met fabrikant Montiss zelf.

      Groeten, Betty

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#PISTACHETREND

recepten voor Pasen

Het voorjaar kleurt groen dankzij de pistache trend! Check de recepten hier:

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept alfajores koekjes met dulche de leche © bettyskitchen.nl

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

recept croissant wafel met pistache creme © bettyskitchen.nl

Croissant Wafel met Pistache Creme

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept loaded nachos met gehakt © bettyskitchen.nl

Loaded Nachos met Gehakt (uit de oven)

recept vegetarische Pissaladière met prei en olijven © bettyskitchen.nl

Pissaladière met prei en olijven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

recept burrata caprese met tomaten en salie © bettyskitchen.nl

20x recepten met burrata

recept pasta met vier kazen en tomatensaus © bettyskitchen.nl

Pasta met vier kazen en tomatensaus

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2025 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee