• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Kerst Recepten
      • Keto recepten
      • Koningsdag Recepten
      • Low Carb recepten
      • Sinterklaas Recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Persoonlijk / De 10 Food Confessions TAG

De 10 Food Confessions TAG

11 mei 2015 Door Betina Oostveen 7 Reacties

Het werd weer eens tijd voor een leuke tag en ik kwam afgelopen week deze 10 foodconfessions tag tegen op de blog van Leonie (Gewoon wat een studentje s’avonds eet).

de_10_foodconfessions_van_bettys_kitchen-001

Ik vond hem zo leuk dat ik hem zelf maar overgenomen heb. Ik vind het altijd zo leuk om die tags bij anderen te lezen en ik dacht misschien jullie ook?

Wat houdt de tag in? Biecht schaamteloos 10 confessions op, die met eten te maken hebben! Dus, hier gaan we dan!

De 10 Food Confessions TAG:

  1. Mijn grootste nachtmerrie is dat ik de koelkast open trek en er totaal geen eten meer in staat. Nooooooooooooooooo!
  2. Ik lust geen octopus of inktvis. Ik vind het namelijk naar elastiek smaken. Het kauwt voor geen meter. Je maakt mij dus echt niet blij met gefrituurde inktvisringen.
  3. Mijn grootste verslaving is Nutella! Op brood, beschuit, pannenkoeken, in een bananenshake, door de taart, op een plakje cake, op een koekje, van mijn vingers of gewoon oplepelen. Die liefde gaat ver!Tulband_met_banaan_en_Nutella_3-001
  4. Ik hou niet van dille. Ook niet bij een stukje vis. Ik vind de smaak te overheersend en niet lekker.
  5. Ik draag enkel stretchbroeken (of een legging). De reden hiervoor is dat ik nooit meer het knoopje van mijn broek hoef los te maken na het eten. De broek rekt namelijk gewoon mee. Handige tip voor als je uit eten gaat!
  6. Heel 2014 heb ik thuis op de bank gegeten. Mijn eettafel was namelijk mijn fotostudio en verzamelplaats voor pakketjes. Nu we verhuisd zijn naar een groter huis, heb ik een eigen kantoor en is mijn eettafel weer vrij! Maar ik moet mezelf nog steeds dwingen om aan tafel te gaan eten.
  7. Ik eet altijd mijn bordje leeg. Het heeft iets te maken met bijgeloof:  Zo zou je anders de restjes opsparen voor de volgende vrouw. Hoe meer je laat liggen, hoe beter zij het zal hebben met jouw man.  Maar ik hou mijn man graag voor mezelf, al moet ik met tegenzin eten naar binnen proppen 🙂fotodagboek_maart_2015_weekendje_amersfoort_2
  8. Ik hou niet van ontbijt op bed, want ik haat kruimels tussen de lakens! Ik beperk dit dan ook tot ‘check-out-day’  in een hotel of een enkele keer thuis, op zondagmorgen. Want daarna gaat het beddengoed toch in de was.
  9. Slapen is heilig  en je mag mij enkel wakker maken voor een stuk ‘Buffalo Chicken Pizza’ van NYpizza of een versgebakken appeltaart. Voor de rest moet je me gewoon niet storen als je leven je lief is.
  10. Ik kan niet eten zonder te knoeien. Na afloop kun je altijd zien waar ik gezeten heb aan tafel, want het ligt er vol kruimels, vlekjes etc. Gelukkig niet altijd op mijn kleren (tenzij ik een witte blouse draag),  maar de tafel is in ieder geval een slachtveld. Ik heb er mee leren leven.

Herkenbaar? Laat het me weten in de comments hieronder! Enik ben benieuwd: wat is JOUW FOOD CONFESSION?

genieten_groetjes_bettyskitchen

Category: Persoonlijk Tags: Gewoon wat een Studentje savonds eet, Tags met vragen

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Chili Sin Carne met tofu en ijsbergsla
Volgend bericht: Eetdagboek Week 19 (#bikinibodychallenge2015) »

Lees Interacties

Reacties

  1. Es

    12 mei 2015 om 7:48 am

    Wat een leuke tag!
    Ik moest erg lachen om dat bord leeg eten. Hier is het namelijk andersom. Hier blijft altijd een klein restje over ‘voor de goden’.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      13 mei 2015 om 4:00 pm

      Hahahaha, ja dat kan ook natuurlijk! Waar blijft jouw tag, Es?

      Beantwoorden
      • Es

        13 juli 2015 om 3:40 pm

        Oh. Wow. Met recht kan ik nu zeggen dat ik echt altijd achter de feiten aanloop he?
        Nooit jouw vraag gezien.
        Hahahahaha Sorry!
        X

  2. Lisette

    13 mei 2015 om 4:26 pm

    Haha, nummer 10 is heel herkenbaar! Vooral met dingen die de ergste vlekken maken zoals rode wijn en tomatensaus. En hoe harder ik mijn best doe om niet de knoeien hoe erger 😛

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      14 mei 2015 om 9:47 pm

      We maken er gewoon een klein slagveld van 🙂

      Beantwoorden
  3. Ana Lopez Swinkels

    19 augustus 2015 om 8:57 am

    Nutella. Nutella. Nutella. Wat is het toch met dat spul? Ik kan het niet in huis hebben staan want dan is het al snel met een lepel de pot leegeten:P

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      19 augustus 2015 om 2:39 pm

      It’s the best thing ever! 😉

      Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel plezier en eet smakelijk!

Groetjes, Betty

#GINTONIC

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#VEGETARISCH

recept risotto met rode viet en mozzarella © bettyskitchen.nl

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Meest Gelezen

  • recept picanha van de bbq met appel en sjalot © bettyskitchen 20 x Barbecue recepten (met vlees, kip of vis)
  • recept ossobuco gestoofde kalfsschenkel uit Milaan © bettyskitchen.nl Ossobuco – gestoofde kalfsschenkel uit Milaa...
  • paella met garnalen op de barbecue bereiden campingaz recept © bettyskitchen.nl Paella met garnalen en mosselen
  • 15x Vaderdag recepten
  • recept quiche met champignons prei en blauwe kaas © bettyskitchen.nl Quiche met champignons, prei en blauwe kaas
food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

recept 3x kruidenboter maken © bettysktichen.nl

3x Kruidenboter maken

5x kidsproof bbq spiesjes © bettyskitchen.nl

5x Kidsproof BBQ spiesjes

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

recept voor perfecte scrambled eggs maken © bettyskitchen.nl

De perfecte scrambled eggs (roerei)

recept griekse salade met linzen

Griekse salade met linzen

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2022 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in