• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
    • Bakrecepten
    • Bijgerechten
    • Borrelhapjes en Snacks
    • Cake recepten
    • Deeg recepten
    • Dips, Dressing en Saus Recepten
    • Drankjes recepten
    • Gevogelte Recepten
    • High Tea Recepten
    • How-to en tutorials
    • Koekjes recepten
    • Lunch recepten
    • Nagerechten
    • Ontbijt Recepten
    • Pasta Recepten
    • Pizza Recepten
    • Salade recepten
    • Smoothie Recepten
    • Soep Recepten
    • Taart Recepten
    • Vegetarische Recepten
    • Vis Recepten
    • Vlees Recepten
    • Voorgerechten
  • Internationale Keukens
    • Afrikaanse Keuken
    • Amerikaanse Keuken
    • Argentijnse Keuken
    • Australische Keuken
    • Aziatische Keuken
    • Balkan Keuken
    • Belgische Keuken
    • Britse Keuken
    • Caribische Keuken
    • Chinese Keuken
    • Duitse Keuken
    • Franse Keuken
    • Griekse Keuken
    • Hongaarse Keuken
    • Ierse Keuken
    • Indiase Keuken
    • Indonesische Keuken
    • Italiaanse Keuken
    • Japanse Keuken
    • Koreaanse Keuken
    • Levantijnse Keuken
    • Marokkaanse Keuken
    • Mediterrane Keuken
    • Mexicaanse Keuken
    • Nederlandse Keuken
    • Oostenrijkse Keuken
    • Peruaanse Keuken
    • Portugese Keuken
    • Russische Keuken
    • Scandinavische Keuken
    • Spaanse Keuken
    • Surinaamse Keuken
    • Tex-Mex Keuken
    • Thaise Keuken
    • Turkse Keuken
    • Vietnamese Keuken
    • Zwitserse Keuken
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Betty
    • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Events / Taste of Holland 2016

Taste of Holland 2016

12 februari 2016 Door Betina Oostveen 3 Reacties

Dit Valentijns weekend vind voor het eerst de Taste of Holland plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De Taste festivals zijn inmiddels een waar begrip in ons landje en het werd tijd voor een Typical Dutch Edition met al het goede dat ons landje te bieden heeft.

Taste of Holland 2016

Zelf was ik vanmidag tijdens de opening, dus ik neem jullie even mee de beursvloer op voor een fotoverslag van de Taste of Holland.

Taste of Holland 2016

Bij de Taste of Holland ga je uiteraard proeven, veel proeven. En je zult ook de nodige chefs aantreffen die je zoveel meer over hun restaurants kunnen vertellen. Samen met mijn mede foodies werden wij bijvoorbeeld welkom geheten door Ramon Beuk, Alain Caron en Janny van der Heijden. Alle drie gepassioneerde kookfanaten die gewoonweg van goed en lekker eten houden.

Taste of Holland 2016

Taste of Holland 2016

Taste of Holland 2016

Maar vind je ook een aantal typische Utregse ondernemingen, zoals Stan&CO en Firma Pickles, waar menige bezoeker maar al te graag zijn/haar tanden in een stukje vlees komt zetten.

Taste of Holland 2016

Taste of Holland 2016

Taste of Holland 2016

Maar je zult in de jaarbeurshallen ook vele ander fantastische foodconcepten en pop-up restaurants terugvinden, zoals het Restaurant van de Toekomst. De voorspelling is dat we allemaal minder vlees gaan eten en met fantastische concepten zoals de  Tomeato’ Burger van &Samhoud  of de heerlijke vegan rendang van de Seitan Chefs, wordt dit wel heel aantrekkelijk!

Taste of Holland 2016

Taste of Holland 2016

Taste of Holland 2016

Taste of Holland 2016

Maar kijk vooral om je heen en laat je inspireren door eten. Van nagebootste eetbare kunstwerken tot Masterchefs aan het werk! Waag je aan een blackbox cooking experience, woon een demonstratie bij in het Taste Theater, of schuif aan bij de Big Green Egg BBQ van Julius Jaspers. Het kan gewoon allemaal.

Taste of Holland 2016

Taste of Holland 2016

Taste of Holland 2016

Persoonlijke aanraders van Betty:  Ga leren bierproeven bij Gulpner, bestel de meatballs met baconkruim bij Smokey Goodness en prik een vegetarisch ‘bieterbal ‘weg. En na afloop sluit je af met een heerlijk wijntje bij de beste wijnbar van 2016:  Lefebvre.

Taste of Holland 2016

Informatie Taste of Holland

Mochten jullie ook nog naar de Taste of Holland willen gaan: kaartjes zijn te koop vanaf € 12,-  (Kids t/m 16 jaar mogen gratis mee).  Je betaald ter plekke je consumpties met ‘Florijnen’  (€ 1.25 per muntje) die te koop zijn aan de muntenkassa’s.

Op zaterdag 13 februari 2016 is de Taste of Holland geopend van 12.00 – 22.00 uur

en  zondag 14 februari 2016 is de Taste of Holland geopend van 12.00 – 21.00 uur

genieten_groetjes_bettyskitchen

Category: Events Tags: de Jaarbeurs, Julius Jaspers, Taste of Holland, Utrecht

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Fotodagboek Januari 2016
Volgend bericht: Bettys Kitchen bestaat 3 jaar! »

Lees Interacties

Reacties

  1. Lara

    16 februari 2016 om 10:17 am

    Het zag er leuk uit zeg en al dat eten……. yum!!

    Beantwoorden
  2. Evelien

    21 februari 2016 om 5:07 pm

    die bieterballen waren echt zo retelekker..

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      21 februari 2016 om 5:31 pm

      Ja he! Dat vonden wij nou ook 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#PISTACHETREND

recepten voor Pasen

Het voorjaar kleurt groen dankzij de pistache trend! Check de recepten hier:

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept alfajores koekjes met dulche de leche © bettyskitchen.nl

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

recept croissant wafel met pistache creme © bettyskitchen.nl

Croissant Wafel met Pistache Creme

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept loaded nachos met gehakt © bettyskitchen.nl

Loaded Nachos met Gehakt (uit de oven)

recept vegetarische Pissaladière met prei en olijven © bettyskitchen.nl

Pissaladière met prei en olijven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

recept burrata caprese met tomaten en salie © bettyskitchen.nl

20x recepten met burrata

recept pasta met vier kazen en tomatensaus © bettyskitchen.nl

Pasta met vier kazen en tomatensaus

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2025 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee