• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Keto recepten
      • Low Carb recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • In de Media
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Persoonlijk / Bettys Kitchen bestaat 3 jaar!

Bettys Kitchen bestaat 3 jaar!

13 februari 2016 Door Betina Oostveen 29 Reacties

bettys kitchen bestaat 3 jaar

Het is feest in Huize Betty! Niet alleen is het Valentijsdag dit weekend, maar Bettys Kitchen bestaat 3 jaar! Whoop Whoop!! En dat vieren we natuurlijk met allemaal cadeautjes.

Wat zijn die drie jaar ontzettend snel voorbij gegaan zeg! Maar ik weet het nog goed! Dylan kwam thuis op Valentijnsdag en ik had alvast gekookt voor ons. Het was een doordeweeksedag, dus we aten gewoon lekker thuis. Ik had wel wat bonbons met rode peper voor hem gemaakt. Die we na het avondeten samen hebben opgepeuzeld, als soort van toetje.

En omdat we het de afgelopen weken al vaker hadden gesproken over een online receptenboekje voor mijn lekkerste ideeeen, werd diezelfde avond (toen nog op wordpress.com) een blogpagina voor mij in elkaar gezet door hem. Hij is immers de technische wederhelft van Betty’s Kitchen.  En om kwart voor elf sávonds stond mijn eerste recept nog online!

Bettys Kitchen bestaat 3 jaar!

Inmiddels zijn we drie jaar verder en komen er maandelijks ruim 60.000 bezoekers op deze website. En is dat online recepten boekje uitgegroeit tot een heuse website met recepten, maar ook restaurant reviews, mag ik binnen komen kijken bij (grote) merken en is mijn keuken elke maand weer een proeflaboratorium voor een nieuwe keukenapparaat of nieuwe voedingsmiddelen die op de markt komen.

Mijn hobby is een beetje uit de hand gelopen dus. Maar daar heb ik mijn lieve volgers voor te danken. Dus ja, ik voel me een beetje jarig deze week en vier dat graag met anderen. En aangezien mijn blog het mooiste cadeautje voor mijzelf is, ga ik jullie ook verwennen met cadeau’s!

De komende week komt er elke dag een nieuwe winactie online. Dus like, share en tag er gerust op los. Maak vooral gebruik van de hastag #BK3YR via social media zodat ik jullie reactie ook kan teruglezen en volgen. En uiteraard gaan we er een mooie feestelijk week van maken!

Dank jullie wel voor alle steun, trouw en toeverlaat in de voorgaande jaren en ik hoop jullie nog lang te mogen entertainen met mijn keukenverhalen en ontzettend veel lekkers!

Groetjes en dikke kus van Betty!

bettys kitchen bestaat 3 jaar

(Bron header foto:  Happy Birthday)

Category: Persoonlijk

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Taste of Holland 2016
Volgend bericht: STACH Food Goodiebag WINACTIE »

Lees Interacties

Reacties

  1. Martine -Duizenden1dag

    13 februari 2016 om 9:15 am

    Gefeliciteerd met je 3 jaar!!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      13 februari 2016 om 10:05 am

      Lief! En zo voel ik mij ook echt een beetje jarig ja 🙂

      Beantwoorden
  2. Chantal

    13 februari 2016 om 9:28 am

    Gefeliciteerd lieverd!!!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      13 februari 2016 om 10:05 am

      Dank je wel babe!

      Beantwoorden
  3. Eefje

    13 februari 2016 om 9:45 am

    Gefeliciteerd en ga vooral zo door!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      13 februari 2016 om 10:05 am

      Bedankt Eefje!

      Beantwoorden
  4. Irene Niec

    13 februari 2016 om 9:49 am

    Van harte gefeliciteerd

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      13 februari 2016 om 10:06 am

      Bedankt Irene!

      Beantwoorden
  5. Silvia

    13 februari 2016 om 10:17 am

    Van harte Betty! Dat we nog lang mogen genieten van je lekkere recepten.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      13 februari 2016 om 12:05 pm

      Ah Lief! dank je wel en daar gaan we voor!

      Beantwoorden
  6. Baudie

    13 februari 2016 om 3:14 pm

    Gefeliciteerd! Ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen. Je recepten vinden hier gretig aftrek.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      14 februari 2016 om 10:15 am

      Gelukkig maar 🙂 Dank je wel!

      Beantwoorden
  7. chucky1012

    13 februari 2016 om 3:46 pm

    Hoera…. gefeliciteerd 😉

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      14 februari 2016 om 10:14 am

      Thanks!

      Beantwoorden
  8. Marijke

    13 februari 2016 om 4:30 pm

    Gefeliciteerd! Keileuk, dus keep up the good work?????

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      14 februari 2016 om 10:14 am

      Bedankt en ga ik zeker mee door!

      Beantwoorden
  9. Marielle

    13 februari 2016 om 10:02 pm

    Gefeliciteerd! Wij maken altijd met veel plezier gebruik van jouw recepten in onze keuken ???!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      14 februari 2016 om 10:14 am

      Ha! dat vind ik heel leuk om te horen 🙂

      Beantwoorden
  10. Gerda

    14 februari 2016 om 12:12 am

    Wat gaat de tijd dan hard! Gefeliciteerd met al weer drie jaar Bettyskitchen!! 🙂

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      14 februari 2016 om 10:14 am

      dank je wel!

      Beantwoorden
  11. Eef

    15 februari 2016 om 8:41 am

    Gefeliciteerd! Keep up the good work 😀

    Beantwoorden
  12. Lara

    16 februari 2016 om 10:18 am

    Gefeliciteerd nog met je 3 jaar! Leuk trouwens hoe je website is ontstaan 😀

    Beantwoorden
  13. Merel

    17 februari 2016 om 9:15 pm

    Super leuk! Kan niet wachten tot de volgende 3 jaar! Je recepten zijn zo lekker. Hopelijk ga je er nog lang mee door.
    Mijn vriendinnen en ik hebben namelijk veel plezier met het maken van je recepten 🙂

    Beantwoorden
  14. Will.

    20 februari 2016 om 6:36 pm

    Van harte gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum van de site bettyskitchen.nl.
    Ik wens je nog vele jaren erbij.
    Groetjes van een kokkinnetje.

    Beantwoorden
  15. Rita

    21 februari 2016 om 10:18 pm

    Proficiat, alweer drie jaar in de lucht!!
    Heerlijk….

    Beantwoorden
  16. Carolien

    22 februari 2016 om 7:30 am

    Gefeliciteerd nog met je 3 jarig bestaan op naar nog meer leuke, mooie en gelukkig jaren 🙂

    Beantwoorden
  17. Ans Stier

    22 februari 2016 om 11:18 am

    Gefeliciteerd!

    Beantwoorden
  18. Jacques

    23 februari 2016 om 9:18 pm

    je aankondiging op Facebook nu PAS gelezen.. heb meteen mijn duim nummer 7.414 gedoneerd.
    Wat een toffe kennismaking..
    Van harte met je 3 jarig bestaan, congrats en PROOST.
    Meteen meegedaan met je KNALLENDE win acties, heb er maar EEN gemist, net dag te laat.
    Ga je volgen op Facebook.

    Beantwoorden
  19. Erik

    25 februari 2016 om 11:40 am

    Hieperdepiep, hoera! Gefeliciteerd met je 3e verjaardag 🙂

    Jouw foodblog staat in mijn top 5 lijstje van foodblogs die ik af struin als ik weer een weekmenu in elkaar ga zetten. Ga vooral zo door!

    Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel kookplezier!

Groetjes, Betty

#WEEKZONDERVLEES

Betty's Kitchen bestaat maar liefst 8 jaar! En dat vieren we met een Red Velvet taart!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • recept sukadelappen met hutspot stoofvlees winter © bettyskitchen.nl 10x Stamppot Recepten
  • recept zelf valentijns chocolade maken met ruby roze en puur © bettyskitchen.nl 15x Recepten voor Valentijnsdag
  • Vier het Chinese nieuwjaar met deze gerechten Vier het Chinese nieuwjaar met deze gerechten
  • recept red velvet taart cake © bettyskitchen.nl Red Velvet Taart
  • 5x hotdogs recepten © bettyskitchen.nl 5x Hotdogs recepten (video)

#KETO RECEPTEN

avocado met ei uit de oven

Hoog in vetten en eiwitten voor een lang verzadigd gevoel

food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

5x hotdogs recepten © bettyskitchen.nl

5x Hotdogs recepten (video)

recept gemarineerd buikspek © bettyskitchen.nl

Gemarineerde Buikspek van de BBQ

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

recept indiase kedgeree met gerookte makreel © bettyskitchen.nl

Indiase kedgeree met gerookte makreel

recept glutenvrije pretzel taart met chocolade © Betty's Kitchen

Glutenvrije Pretzel Taart met Chocolade

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
✨5 JAAR GETROUWD ✨ 3 maart is een belangrijke ✨5 JAAR GETROUWD ✨

3 maart is een belangrijke datum voor ons. Niet alleen zijn wij op 3-3-2016 in het huwelijksbootje gestapt, maar het is ook exact 13 jaar geleden dat Dylan en ik een stelletje werden. 

Inmiddels zijn we een paar huizen en carrières verder, hebben we twee prachtige kinderen in deze wereld welkom mogen heten en zijn we nog steeds verliefd op elkaar. Dank je wel @dylan_drost want met jou is het leven echt een stuk leuker 😘

#5yearanniversary #husbandwife #married #marriedcouple #wood #bride #groom #bettyendylan #utrecht
✨ ZOETE AARDAPPEL GRATIN ✨ Deze dame is dol o ✨ ZOETE AARDAPPEL GRATIN ✨

Deze dame is dol op aardappels en de zoete aardappel is daarbij helemaal favoriet! Hij leent zich uitstekend voor klassieke aardappel recepten zoals deze zoete aardappel gratin uit de oven met room en kaas!

Tip: koop verschillende soorten en kleuren zoete aardappel en leg deze dakpansgewijs in een waaiervorm. Je krijgt er deze prachtige gekleurde aardappelschotel van. Dat wordt smullen! 

Ben jij ook fan van zoete aardappel?
==> https://bettyskitchen.nl/zoete-aardappel-gratin-oven/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#aardappel #zoeteaardappel #bataat #gratin #aardappelgratin #pommes #kaas #cheese #room #vegetarisch
✨RISOTTO MET RODE BIET EN MOZZARELLA ✨ Kun ji ✨RISOTTO MET RODE BIET EN MOZZARELLA ✨

Kun jij ook geen genoeg krijgen van risotto? Ik in ieder geval niet en ik bereid er het liefst iedere week wel een pan mee. Op deze ‘meatless’ monday heb ik dan een heerlijke vega risotto voor jullie!

Deze risotto met geroosterde rode bietjes is een heerlijke variatie voor je favoriete risotto recepten. Daarnaast is een bolletje mozzarella een leuk alternatief voor de veelal gebruikte Parmezaanse kaas in risotto. Als je de mozzarella kort verwarmt in de pan met risotto dan krijg je heerlijke ‘string cheese‘ ☺️ Enjoy!

==> https://bettyskitchen.nl/risotto-met-rode-bietjes-mozzarella/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#risotto #rijst #arborio #rodebiet #vegetarian #vegetarisch #gepocheerdei #meatlessmonday #mozzarella
✨ VEGETARISCHE LOEMPIAS MAKEN ✨ Jullie zagen ✨ VEGETARISCHE LOEMPIAS MAKEN ✨

Jullie zagen ze afgelopen vrijdag al voorbij komen in mijn IGTV, ik ging namelijk aan de slag met zelf LOEMPIAS maken! 

Dit zijn misschien wel de meest bekende hapjes uit de Chinese keuken! Loempia’s zijn rolletjes van filodeeg en worden gevuld met groenten. Soms wordt er ook kip, vlees of garnalen aan toegevoegd. Maar het is juist die kleurrijke groente mix die een referentie is naar de kleurrijke lente die in aantocht is. 

Traditioneel worden loempia’s dan ook op de eerste dag van de lente gegeten en mogen dus niet ontbreken tijdens het vieren van Chinees nieuwjaar! Niets voor niets heten ze dan ook ‘Spring Rolls’. Daarnaast doen ze denken aan kleine goudstaven en staan ze symbool voor rijkdom in de Chinese cultuur. Neem er gerust dus nog eentje om van te genieten!

==> https://bettyskitchen.nl/vegetarische-loempias-chinees-nieuwjaar/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#loempia #springrolls #filodeeg #vegetarisch #chineesnieuwjaar #CNY #veggies #recept #homemade #igtv #wittekool #wortel #frituren #luckycat
✨JAPANSE DAIFUKU MOCHI MET CHOCOLADE✨ Hebben ✨JAPANSE DAIFUKU MOCHI MET CHOCOLADE✨ 

Hebben jullie @foodiesmagazine al gespot? Ik vond er een recept voor de bekende Japanse Daifuku Mochi ‘snoepjes’. Dat zijn kleine zachte balletjes van kleefrijst deeg met een vulling van rode bonen pasta. Tip: @valledelsolenl heeft deze Adzuki bonen in hun assortiment zitten!

Het is een bijzondere combinatie, maar ze zijn lekker zacht van textuur en niet te zoet van smaak. Daifuku betekent ‘veel geluk’ in het Japans en je geeft deze snoepjes dan ook tijdens ceremoniële gelegenheden.

Ik gaf een eigen twist aan dit recept door pure chocolade toe te voegen aan de vulling. Door ze na afloop ook te bestuiven met wat extra cacao of chocoladestukjes maak je heerlijke Japanse ‘bonbons’ om van te smullen! Lekker bij een kopje groene thee of jasmijnthee, maar door de chocolade combineren ze ook heel fijn met een kopje koffie.

Op mijn website vind je nu het volledig uitgeschreven recept terug van deze Daifuku mochi met chocolade.Ik daag je bij deze uit om zelf aan de slag te gaan met de Daifuku Mochi van Foodies en zie graag jouw eigen variatie hierop terug! Heb jij wel eens daifuku gemaakt of gegeten?

⇒ https://bettyskitchen.nl/daifuku-mochi-met-chocolade/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
_____________________________
#daifuku #mochi #adzuki #valledelsole #peulvruchten #japan #japanesefood #foodiesmagazine #chocolade  #bettyskitchencollab #samenwerking
✨SMASH CAKE - DANE 1 JAAR ✨ mijn zoon is afge ✨SMASH CAKE - DANE 1 JAAR ✨

mijn zoon is afgelopen maand1 jaar oud geworden! Dat hebben wij gevierd met een toffe dinosaurus stapeltaart die de kleine man helemaal zelf mocht kapot slaan! 

Het is een traditie die over is komen waaien uit de VS maar wel een hele leuke om te doen voor de eerste verjaardag van je kindje. Vandaag staat er dus een artikel online Waarbij ik jullie wat meer vertellen ga over een Cake Smash taart en fotoshoot maken!

 Lijkt jou het leuk om zon shoot te organiseren voor je baby’s eerste verjaardag? 

==> https://bettyskitchen.nl/smash-cake-taart-maken/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#1yearold #hapybirthday #smashcake #smashcakesession #taart #cake #smashcakephotoshoot #biscuitbeslag  #botercreme #buttercream #heelhollandbakt #smashcakephotography #dinosaurus #dinosaur #dinos #dinocake #dinosauruscake #babyboy
✨ CHINEES NIEUWJAAR 🧧 WINACTIE ✨ Het Chine ✨ CHINEES NIEUWJAAR 🧧 WINACTIE ✨

Het Chinese Nieuwjaars feest loopt alweer bijna ten einde! Ik hoop dat jullie deze twee weken heerlijk genoten hebben (of nog aan het genieten zijn) van die Chinese recepten die online kwamen? Met dank aan @LKKeurope heb ik echt verrukkelijke gerechten klaargemaakt, zoals die malse kip in oestersaus! Daarnaast werd ik ook helemaal fan van hun sesamolie en hoisin saus. Elke voorraadkast zou deze producten standaard moeten bevatten!

Dit was vooral een feestelijke periode die ik ook met vrienden en familie gevierd heb. Uiteraard coronaproof en verdeeld over meerdere dagen, maar bovenal heerlijk gesmuld van Chinese recepten met authentieke ingrediënten. 
Ik mag dan ook een compleet pakket met mijn favoriete ingrediënten van Lee Kum Kee verloten aan jullie!

HOE DOE JE MEE?

🧧Volg @bettyskitchenNL
🧧Geef deze post een like en laat hieronder een comment achter.
🧧Uiteraard horen wij graag welk Lee Kum Kee product jouw favoriet is!
🧧Tag daarbij minstens 1 foodbuddy die jij wilt gaan verrassen met een heerlijk gerecht uit de Chinese keuken!

Belangrijk: dit is een instagram only winactie en loopt tot en met zaterdag 27 februari 2021. De prijs wordt enkel geleverd op een afleveradres in Nederland. De winnaar maak ik op zondag 28 februari 2021 bekend.

Veel succes en bovenal eet smakelijk! 
Groetjes, Betty

#LeeKumKeeCNY #Giveaway #ChineesNieuwjaar #CNY #leekumkee #kip #oestersaus #sojasaus #noodles #samenwerking #bettyskitchencollab #ad
Meer laden… Volgen op Instagram

Copyright © 2021 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in